• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

PVNST

Návštěvník
Ahoj, posledních pár dní mám relativně a dostatečně promyšlených. Na Craftmánii jsem chtěl skončit už i po posledním incidentu, kdy se do mě pouštěla banda děcek. Jn někteří by si zasloužili kulku do hlavy, ale škoda kulek :D

Důvod konce by ani nebyla demence mezi lidma, ale spíš to, že mě po prázdninách čeká Vyška, ano je to tak. Aktivita by byla stejně mizivá a byl bych serveru k ničemu, vzhledem k tomu, že budu bydlet na intru či v bytě. Už jsem i uvažoval o předčasném konci, ale říkal jsem si, nebo spíš jiní mi říkali, že to nemám vzdávat, že si to nedokáži představit beze mě apod. No tak teď si to představte :D

Začneme úplným začátkem zde na Craftmánii, i to už jsem byl provázený jistou demencí určitých jedinců, vzhledem k tomu, že se do AT dostali lidi, co tam neměli co dělat. Teďka jeden z nich mi psal do sekce eventy, f4sterz apod... Neuměli se chovat, když jim člověk napsal pravdu, měli potřebu využívat svého postavení. Přitom to byly jen lamky co si zaslouží pár facek.

Hmm jak jsem vlastně přišel na server Craftmánie jakožto takový ? Doporučil mi ho jeden kamarád DarksCZ, který zde hrával hodně na survivalu a společně jsme hráli na KitPVP serveru, který zde byl fajn. Zde jsem dostal svůj první neoprávněný ban za cheaty, protože jsem byl až moc dobrý na PVP. Vzhledem k tomu, že jsem PVPčku věnoval nějakou dobu, zatímco se jiní učili, já jel PVP, klidně i 8 hodin denně, vyhrával soutěže, jezdil po akcích apod. Prostě zkrátka v tomhle malém ohledu jsem byl něco.

Potom se to nějak řešilo, a nějak se došlo k tomu, že bych ten KIT PVP server mohl hlídat, admina jsem zde vzal jen kvůli tomu, je smutné, že zde KIT PVP server není doteď, ani po 1 roce a 3 měsícíh (skončil minulý rok zhruba v květnu) ...

V AT se vystřídalo mnoho lidí, někteří byli fajn a pohodoví a někteří byli jak psi na řetězu. Ani nevím co se teď poslední dobou dělo v AT, že byl vůči mě tak znepřátelený.

Každopdáně důvod svého odchodu považuji to, že jsem byl vyhozený za to, že jsem si nenechal srát na hlavu. Proč jsem byl tak egoistický v debilní a neoprávněné stížnosti ? Nikdo se mi na hlavu srát nebude, je to furt dokola, taková pí*ovina, JacobSK je teda pěkná lamka, že chcípl na eventu, kde se nedá umřít a napsal takovou sračku.

Je všem jasné, že jste se mě chtěli zbavit. Lidi mě měli radši, než některé jedince a to třebas přišlo lidem, že musí mít něco proti mě. Momentálně je AT rozdělen zhruba na 2 poloviny, a to lidi co tam mají co dělat a pak banda falešných budižkničemů, co by tam patřit neměli, vzhledem k tomu, že neovládají příkazy, chovají se jako děti, neumí poznat cheaty apod. Ale to jen tak mezi námi hráči Craftmánie.

V základu Craftmánie jakožto server špatný není, majitel se o to hezky stará. Jen prostě do doby dokud jste na jeho straně jste v pohodě. Jakmile máte něco proti němu, tak se vás chce zbavit jakýmkoliv způsobem.

Jinak r3pli, ty bys v AT neměl co dělat hele :D Jen takový ten kopanec ze záhrobí.

Každopádně jsem nějak neměl velký problém s AT dosavadním, nevím jak jste to bráli Vy ostatní, neměl jsem tak nějak nic proti vám. Ale tak třebas když mi Sony napsal pod video nehorázný cancer, že video z BW je zfalšované a takové kraviny, tak mě to rozčilovalo. Udělali jste si ze mě někteří nepřítele sami.

To co jsem podle vás, to neznamená že skutečně jsem. Ale je mi jasné, že váš názor nemá cenu měnit. Obrázek si o mě udělejte jakýkoliv.

Nechápu co melete za hovadiny ohledně nějaké egoismu apod. Akorát jsem se snažil dělat vše správně. To že točím a věnuji se YT tvorbě neznamená, že musím být stejní jako jiní egoističtí youtubeři, pletete si zde hodně věcí. A lidi se sakra nemění až tolik, že by byli jiní jen tak.

Zhrňmě si zde milionkrát omívané video s ,,trollením hitlera,, co ani trollením nebylo, ale pěknou lekci, jak se nechovat k hráčům či adminům na našem serveru. Nějaký blb s nacistickým skinem mě či i jiné hráče nebude urážet, dostal dosti slušnou lekci a to bylo cílem videa. Video mělo po měsíci 1 tis. přehrání a nikdo nevěděl co se z něj stane, ani já sám. Chtěl jsem to spíše jako lekci lidem, než jako trollení. Ale to je jedno. Každý 4. člověk tohle nepochopil a je mi to jasné. To že to později nabralo takový úspěch je až další věc. Takže mi sakra nepište kraviny, že jsem to udělal pro sebe, když o tom víte hovno.

Mírně egoistický je každý, co není v depresích a neříkejte mi že ne. Poslední dobou se mnou všichni vyjebávali. I samotný Misha co má 9 let, mi řekl, že sebou nemám nechávat vyjebávat, že to video bylo sranda, že mě omezujete (Waku!) , že tohle je omezování srandy, tvorby apod. Ano Wake mi jasně ve zprávách naznačil, že pokud video nesmažu, tak letím ihned. Tak na nějakou dobu bylo z YT stáhnuto. Ale já si vážně nenechám zakazovat věci, o kterých si myslím, že jsou správné.

Jinak Waku, asi jsi se bál, že máš konkurenta, kdo by byl lepším majitelem co ? Mi příjde, že ty jsi měl taky nějaké komplexy poslední dobou vůči mně. Jinak event hlášený byl, ale musel bys někdy taky číst a ne jen ignorovat.

Dejme tomu, to jsou tyhle věci...

Co považuji za super je to, že jsem poznal spousty hráčů a fajn lidí, co stáli za to. A na které budu dosti dobře a hezky vzpomínat, možná i za nima někdy dojdu, i přes to, že příjdu mezi bandu hňupů. Už teď vidím ty závistivé blby v AT, jak po mém příchodu napíšou zprávy ve stylu ,,A náš pan jůtuber,, a takové kktiny bezúčelné.

Já jsem zde nepochybil, bavil jsem zdejší hráče, aby to tu za něco stálo, banoval blbce co neuměli hrát bez cheatů a bavil se s těmi, co se bavit chtěli.

Někdy mě tu možná uvidíte, ale bude to dosti vzácné.

Mám vás rád a hodně štěstí v životě,

Nenapsal jsem zde všechno, ani desetinu toho, co bych vám nějak chtěl podat, ale i tak je toho moc co mám na srdci. Snad vám bude stačit tohle. HYPE! ;)

,PVNST

ThomM_

No lifer (:
Ahoj, posledních pár dní mám relativně a dostatečně promyšlených. Na Craftmánii jsem chtěl skončit už i po posledním incidentu, kdy se do mě pouštěla banda děcek. Jn někteří by si zasloužili kulku do hlavy, ale škoda kulek :D

,PVNST
Banda děcek jo? (facepalm)

to je teda něco, PVNST se snaží mě naučit číst protože se to nedá nečíst (wat)
a taková otázka, proč repli nemá podle tebe v teamu co dělat?

/@PupikCZ oplácíš facepalmy pepiku? tak to seš šikulka ;)
//facepalm smazát po dopsaní /
///po dopsání // je facepalm zpátky

Naposledny upraveno:

FilipVI

Moderátor webu
Jinak Waku, asi jsi se bál, že máš konkurenta, kdo by byl lepším majitelem co ?
protože jsem byl až moc dobrý na PVP
Jinak r3pli, ty bys v AT neměl co dělat hele :D Jen takový ten kopanec ze záhrobí.
A 18 snad pánovi bylo ? Ne, tak co máš za problém. Píšu fakta a pravdu, upřímně narovinu.
A prej, že nejsi egoistický parchant. Protiřečíš si ogare. :D

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Člověk, který sere na hráče a přeje všem kulku do hlavy mi tak bude říkat, kde mám a nemám být (kiss)

Naposledny upraveno:

ImOl4f_

Andrewkoxd
A 18 snad pánovi bylo ? Ne, tak co máš za problém. Píšu fakta a pravdu, upřímně narovinu.
Tože ti je 19 nic nemění. I v 19 letech se můžeš chovat jako 13ti letej parchant. A může to být i naopak. (finger)A nevím co máš proti Replimu. Poslední dobou toho udělal víc jak ty.(stydimse)

ImOl4f_

Andrewkoxd
Protože si strašně dobrej v PvP..
Na to mohu jenom říct: (kappa)(rofl)(rofl)(rofl). Tak proto sem tě napohodu zabíjel (Pokud sme měli stejné věci ).Viď (woot)(penguin)?

Flafy_

Hladový Builder
Milý PVNSTe,

Když si hrál na CM jako hráč, tak tě spousta hráčů nahlašovala jako cheatera.. Vím, že ti tím stouplo ego, že jsi lepší v PVP. Pro tebe nejlepší..

No, nikdy nemůžeš být v něčem nejlepší to prostě nejde.. Vždy se najde cesta jak být lepší.. Poté přišel den kdy se má rušit Kit PVP a ještě více si se rozhádal s admin teamem.. V tu dobu si mi připadal jako arogantní tupec..

Čas šel dál, kit pvp se zrušilo a tvé téma se dořešilo.. Až nastal tvůj den, tak jsi se změnil. Najednou si byl milý, ochotný admin, ale bohužel nic není věčně. Před třema měsícema přišly zase tvé doby. Tedy dny arogance. Měl si špatnou náladu, a tak sis ji musel zlepšit. Na kom asi než na Pupikovi a jeho bandě. Nojo, hledal si konflikt aby jsi je mohl co nejdříve zabanovat. To ti stouplo ego více. Myslel sis, že jsi se jich zbavil. A najednou vidíš, že dostali unban. To tě naštvalo a potřeboval sis zvýšit ego ještě více, a tak přišel další den stoupání arogance a ega. Jakmile si měl 20 000 subs na YT, tak začal ten event a další trolení a další event.. Vím, že rád pořádáš eventy, ale od toho tu jsou eventeři né? :) Trolením si ukázal jak si super admin a jak si super vzor pro děti co tě sledují... A taky jak reprezentuješ server, že? Teď už nejsi administrátor na serveru, takže to už je jedno, ale mohl by ses nad sebou zamyslet..

S wakem to není někdy lehké, ale když může, tak ti odepíše nebo pomůže.. Není to robot a tak nemůže být 24h na PC a čekat než si pán napíše jestli může dělat event.. Měl si schválený jeden event co tak vím, né dva.. A když ho prostě nemáš schválený, tak ho přesunu a nepořádám, protože nechci mít problémy. A když už dělám event tak podle pravidel. To nemluvím o tvém givování. On si ani nemůže dovolit ignorovat, ale prostě má tolik práce, že to nestíhá ;)

Furt mi nejde do hlavy, proč si myslíš, že si nejlepší, že nemáš velké ego, že ti sláva nestoupla do hlavy, že nejsi arogantní... Píše ti to přes 15 lidí, takže na tom musí být alespoň trocha pravdy, nemyslíš?.. Kdyby to psal jeden, dva ok.. Nemusí mít pravdu (V tomhle případě by měli), ale když ti to napíše 15 lidí... Stačilo by číst, v tom tvém textu je tolik egoistických věcí, až mě bolí oči..
Jinak Waku, asi jsi se bál, že máš konkurenta, kdo by byl lepším majitelem co ?
protože jsem byl až moc dobrý na PVP
Jinak r3pli, ty bys v AT neměl co dělat hele Jen takový ten kopanec ze záhrobí.
(By filip)

Tak a tady máš důkaz, že si egoistický parchant, který už neví co má dělat.. Zachvilku na YT budeš jak datel a matěj, jenis, jirka král v jednom.. :D

Dříve si byl arogantní blbeček, dnes si egoistický, arogantní kr**én.

A taky se vyjádřím k tomuhle:
Jinak r3pli, ty bys v AT neměl co dělat hele Jen takový ten kopanec ze záhrobí.
Říká ten komu stoupla sláva do hlavy.. Ty bys na YT neměl co dělat hele :D Repli alespoň něco dělá a snaží se to zlepšovat. ;) V poslední době udělal velký pokrok.. Přestal být takové to dítě, ale už se stal pravým adminem co má rozum a nehraje si na kidíka.. (Ikdyž někdy má taky své dny :D).. Ale to má každý, že někdy má blbou náladu nebo svůj den :D

Doporučuji ti navštívit Psychologa a zamyslet se nad sebou.. A pamatuj nadávkama nic nezlepšíš, právě naopak. :)

http://prntscr.com/c2y16q
http://prntscr.com/c2y18z - Móc velké ego, spíše polovina AT je o 100% lepší než pytel hoven (Ty).
http://prntscr.com/c2y1g2
http://prntscr.com/c2y1ip
http://prntscr.com/c2y1og - Kdyby si je neřešil, tak nejsi takový..

Mohl bych tu být ještě déle a posílat tvé namyšlené kecy, ale nemám na tebe tolik času, je tu více lidí co potřebují pomoct.. :)

Doufejme, že jsem tu nenaflákal moc chyb, ale takhle po ránu je těžké psát smysluplné věty :D

Krásný zbytek dne,
Flafy.

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Milý PVNST
poďme si to rozobrať celé od začiatku.

Akdy se do mě pouštěla banda děcek. Jn někteří by si zasloužili kulku do hlavy, ale škoda kulek :D
Bez týchto "detí" by si nemal žiadnu robotu a tento server by nebol taký aký je.
Důvod konce by ani nebyla demence mezi lidma
Demence? Že my sa ťa snažíme usmerniť, koľko krát ti niekto napísal že už ti to ide do hlavy (ten YTB)? a ty nič.. Ďalej si si robil ako vtedy.
zatímco se jiní učili, já jel PVP, klidně i 8 hodin denně, vyhrával soutěže, jezdil po akcích apod. Prostě zkrátka v tomhle malém ohledu jsem byl něco.
BOL. Ale teraz so seba robíš PVP Eso.. že si lepší ako Stimpay.. @eLighter aj celá crew by ťa dala.
Každopdáně důvod svého odchodu považuji to, že jsem byl vyhozený za to, že jsem si nenechal srát na hlavu. Proč jsem byl tak egoistický v debilní a neoprávněné stížnosti ? Nikdo se mi na hlavu srát nebude, je to furt dokola, taková pí*ovina, JacobSK je teda pěkná lamka, že chcípl na eventu, kde se nedá umřít a napsal takovou sračku
Pekná lamka hej? ešte aj tu mi nadávaj ._. že sa nedá umrieť? poď na skyblock.. ja ti to pekne ukážem.. nemal si to totiž zabezpečené.
a btw.. JacobSK dávno nie som ;)

Každý jeden ktorý sa dostal do AT tu má čo robiť.. len si to niektorí ľuďia nepo*erú...
Nechápu co melete za hovadiny ohledně nějaké egoismu apod. Akorát jsem se snažil dělat vše správně. To že točím a věnuji se YT tvorbě neznamená, že musím být stejní jako jiní egoističtí youtubeři, pletete si zde hodně věcí. A lidi se sakra nemění až tolik, že by byli jiní jen tak
Lenže na tebe je ten náznak egoistiky. Poslednou dobou si sa zmenil. Neviem prečo si písal také hnusné odpovede ako napr.: Na mě chybičku nenajdeš ;) ďalej: Další trapná stížnost CG, Nepotřebuji se k tomuto dále vyjadřovat video bude, ale tebe tam nikde stejně nemám, tak nechápu co třepeš...
Jinak Waku, asi jsi se bál, že máš konkurenta, kdo by byl lepším majitelem co ? Mi příjde, že ty jsi měl taky nějaké komplexy poslední dobou vůči mně. Jinak event hlášený byl, ale musel bys někdy taky číst a ne jen ignorovat.
Wake sa nemusí báť.. Lepší majiteľ ako on byť nemôže ;) A ako by si to stíhal ty? Milión správ tam máš.. Nejaké blbosti... Ešte ti ľudia píšu SZ, Statusy, označia ťa ďalej sa niečo pokazí.. všetko musíš opraviť, ešte sa stíha aj zabaviť..

Odo mňa je to všetko.
-Džejkob

Naposledy upravil moderátor:

SpexikEx

Führer
Lidi že vás to baví mu stále psát že je to a to. Je pryč noa ? Čas jde dál..
Stejně on má vždy pravdu jak většina AT :D Nepřizná svojí chybu a nechápu proč to od něj chcete slyšet (sour) Také je celkem směšné jak teď všichni do něj "jdou" a předtím by mlčeli.. Nemusíte se snižovat na jeho úroveň ;)

Daniel10KD

Velmi Aktivní Člen
Je rozdíl, mezi pravdou, a arogancí vůči lidem.. myslíš si, že jsi něco více než my všichni.. nejsi.. posral sis to, tak přestaň házet špínu na všechny okolo.. je to tvoje chyba

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
PVNSTe, pravdou je, že nad tím posledním videem s trollením jsem jen kroutil hlavou a přišlo mi, že se dívám na YTbera s nějakým problémem, který se snaží ventilovat přiděláváním práce jiným. A tím nejhorším způsobem.
Jako (teď už bývalý) admin bys měl vědět, že práce s trolly je velmi otravná a bere ti čas, který můžeš věnovat něčemu jinému.

K tomu poison eventu... Slowness beru, ale proč proboha poison potion? Když chceš, aby teda byl hitován, tak jsi tam měl dát alespoň regen beacon a Instant health potiony.

Do tvé maturity jsem s tebou neměl žádný problém, ale potom jako bych mluvil s někým jiným.

Toť můj názor na tebe a tvou tvorbu.

PS: Jediné z těch trollících videí se mi líbilo s tím Herobrinem. Především kvůli tomu, že ten klučina z toho měl nakonec i radost.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.