• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

PVNST

Návštěvník
Jediné co jsem dělal je to, že jsem nenechal sračkama sebou zamávat. Nejsem nějaká zkurvená měkota se kterou, můžete vyjebávat. Nebavilo mě poslouchat donekonečna stejné sračky a nesmyslná nařízení. Trollingy neberu jako zesměšňování lidí, ale pro pobavení lidí. Dělal jsem to protože, to bavilo lidi i mě samotného.

Jinak Jácobe ty blbe. Ty jsi taková postižená lamka, že chcípne i na eventu, kde je vole všude voda. Tak snad nebudeš takový k*kot a vymýšlet si takové hovna ne ? Máš vůbec nějaké logy ? Ne Wake se mě chtěl zbavit, protože se mnou měl problém. Nebyl jsem jeho hodná ovečka, které by mohl rozkazovat. :p ;)

Spravedlivý na hodné, řezník na svině.

Si myslíte, že když se budete v životě k někomu chovat jak k pytlu hoven, že vám to nikdy nevrátí ? Zapomeňte, jednou příjde s kudlou a vrazí Vám ji do zad. To samé jsem udělal některým.

Jinak přirovnání k datlovi a jiným vocasům není vůbec trefné, vzhledem k tomu, že mě neznáte v reálu, ale děláte si ze mě to co chcete vy sami.

Jediný rozdíl mezi začátkem mého adminováním a koncem byl to, že jsem se nebál dělat si co chci, neměl strach promluvit, udělat věci, které jsem uznal za vhodné a cítil se konečně dobře a jsem za to rád. Nelituji ničeho co jsem zde udělal.

P

PVNST

Návštěvník
A prej, že nejsi egoistický parchant. Protiřečíš si ogare. :D
Nevím kdo je falešný zmrd že Filípku, napsat Toumanovi, že je chyba že jsi ho znal a na dobré kamarády se vykašlat, jen kvůli adminovi. Ty by jsi se měl nad sebou zamyslet chlapečku.

Flafy_

Hladový Builder
Lidi že vás to baví mu stále psát že je to a to. Je pryč noa ? Čas jde dál..
Stejně on má vždy pravdu jak většina AT :D Nepřizná svojí chybu a nechápu proč to od něj chcete slyšet (sour) Také je celkem směšné jak teď všichni do něj "jdou" a předtím by mlčeli.. Nemusíte se snižovat na jeho úroveň ;)
Každý může mít svůj názor a každý má právo říct svůj názor..

Myslím si, že někdo potlačoval to co se na PVNSTovi nelíbí a teď zrovna má příležitost konečně vypustit ten svůj "vztek" na pvnsta.. :)

Daniel10KD

Velmi Aktivní Člen
Jediné co jsem dělal je to, že jsem nenechal sračkama sebou zamávat. Nejsem nějaká zkurvená měkota se kterou, můžete vyjebávat. Nebavilo mě poslouchat donekonečna stejné sračky a nesmyslná nařízení. Trollingy neberu jako zesměšňování lidí, ale pro pobavení lidí. Dělal jsem to protože, to bavilo lidi i mě samotného.

Jinak Jácobe ty blbe. Ty jsi taková postižená lamka, že chcípne i na eventu, kde je vole všude voda. Tak snad nebudeš takový k*kot a vymýšlet si takové hovna ne ? Máš vůbec nějaké logy ? Ne Wake se mě chtěl zbavit, protože se mnou měl problém. Nebyl jsem jeho hodná ovečka, které by mohl rozkazovat. :p ;)

Si myslíte, že když se budete v životě k někomu chovat jak k pytlu hoven, že vám to nikdy nevrátí ? Zapomeňte, jednou příjde s kudlou a vrazí Vám ji do zad. To samé jsem udělal některým.

Jinak přirovnání k datlovi a jiným vocasům není vůbec trefné, vzhledem k tomu, že mě neznáte v reálu, ale děláte si ze mě to co chcete vy sami.

Jediný rozdíl mezi začátkem mého adminováním a koncem byl to, že jsem se nebál dělat si co chci, neměl strach promluvit, udělat věci, které jsem uznal za vhodné a cítil se konečně dobře a jsem za to rád. Nelituji ničeho co jsem zde udělal.

Ty jsi fakt uplně špatnej.. tobě hráblo ? jako.. nic proti.. ale jestli se budeš takhle chovat (já vím :)) jsem jen kid, a tak nemám právo ti vyhrožovat.. nikdy jsem nebyl admin.. ale jestli někdy budu. tak v žádném případě jako ty ), tak dostaneš ban na fóru od jiného admina.. a navíc.. nikdo na tebe nehází sr*čky.. ty jsi se do nich ponořil sám.. ty sis to posral, tak to přestaň házet na všechny okolo..

upřímě.. se divím, že někdo takový mohl být členem admin teamu nejlepšího serveru.. a navíc.. to se ti zvišuje sebevědomí nadávat lidem okolo, a myslet si. že jsi víc.. přitom jsi ještě něco horšího.. jacob neudělal nic špatnýho.. nahlásil tě, za porušení pravidel.. to se snad má vole ne ?? klidni,.. fakt klidni..

JacobSK_

Džejkob
Eventer
K tomuto sa musím vyjadriť.
postižená lamka - Vieš.. skill neznamená že som postihnutý.
kde je vole všude voda. - Poď na skyblock.. veľmi rád ti ukážem kde nemáš vodu.. a nie.. barriery to nie su
Tak snad nebudeš takový k*kot a vymýšlet si takové hovna ne ? - Lož ma krátke nohy a tak mi tu sťažnosť zamietli ne?
Ne Wake se mě chtěl zbavit, protože se mnou měl problém. Nebyl jsem jeho hodná ovečka, které by mohl rozkazovat. :p ;) - Mám pocit že sa ťa chcel zbaviť lebo si arogantný k hráčom, porušuješ pravidla atď.
Stačí sa zamyslieť..
(Ps: Repli je lepší než ty.. ;) Takže nemáš právo o ňom hovoriť že je to zlý admin. )

Toho psychologa fakt potrebuješ ;)

-Džejkob

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Každý může mít svůj názor a každý má právo říct svůj názor..

Myslím si, že někdo potlačoval to co se na PVNSTovi nelíbí a teď zrovna má příležitost konečně vypustit ten svůj "vztek" na pvnsta.. :)
Né u všech to platí co,říct svůj názor.

ImOl4f_

Andrewkoxd

Pokud chceš pobavit lidi, můsíš pobavit i toho který dostává trolling.

ImOl4f_

Andrewkoxd
+ Vyhazov z A-Teamu nemáš kvůli Jakubovy ;) Máš to i kvůli tvé "Dorážce" co tam dodal Flaflík ;) Tak se prosimťe zamysli a nenadávej tu všem jako by si tu neudělal nic špatného.

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Jak si začínám číst co pvnst píše...opravdu si se změnil...Jak to tu píše hodně lidí..Pamatuju si na ty začátky když si byl admin...byl pohodový,ochotný atd...ale v poslední době už nejsi takový..Něco se stebou stalo..At už tě změnil yt nebo něco jiného

P

PVNST

Návštěvník
Víte co ? Běžte všichni do **

Jacobe, měl jsem to zabezpečené dobře, tak mi tu nebreč furt. Všude byly bariéry kde být měly. Kdyby jste se podívali pořádně a ověřili si věci a neházeli jen špínu na mě.

Všichni se do mě pusťte třebas no, když vás to baví. Jo straaašně jsem se změnil v nehorázného egoistického blba, asi těžko hele. Nemám potřebu se s takovými imbecily nadále bavit.

Dejte radši lock fakt -.-

Flafy_

Hladový Builder
Ach jo,
člověk to s tebou myslí v dobrém a jak to dopadne..

Chceš abych rozebral tvou zprávu? Dobrá, začneme od začátku.
Jediné co jsem dělal je to, že jsem nenechal sračkama sebou zamávat. Nejsem nějaká zkurvená měkota se kterou, můžete vyjebávat. Nebavilo mě poslouchat donekonečna stejné sračky a nesmyslná nařízení.
Kdyby si šel a chtěl si to s tím hráčem vyřešit, tak přeci vede i lepší cesta než ban.. Ano, za vše co se ti nelíbí dát ban. A co z toho máš, klid a pak budeš mít zbytečné problémy pouze TY. Pokud bys měl problém s AT, tak od toho tu jsme přece my s wakem aby jsme to vyřešili, takže už mě nebaví furt poslouchat od tebe, že si se nenechal srát na hlavu. Už mě přestává bavit ty tvé věty ve smyslu "Já jsem andílek a ostatní mi dělali peklo"... Snad oba víme, že to tak není. S hráči pracuji přes rok a NIKDY jsem neměl takové problémy jako ty. Ano, někdy jsem si nesedl s adminem.. Největší hádka byla se (ScipioCZ nebo jak se jmenoval) a díky tomu pak také opustil AT. Pokud tě nebaví poslouchat furt stejné sračky, tak proč stejné sračky furt píšeš na forum. Nesmylsná nařízení? Pokud se ti nějaký příkaz ode mě nebo od waka nelíbil, stačilo napsat a šlo by to vyřešit.. Budu přeskakovat, ale banem se nic nevyřeší, možná tak že umlčíš hráče a budeš mít "klid".. Lepší varianta jak vyřešit problém je vyříkat si to s ním a pokud nadále nebude poslouchat, tak teprve ban.. Takto to dělám já, no.. Well, to by jsme měli první bod, jdeme dál.

Trollingy neberu jako zesměšňování lidí, ale pro pobavení lidí. Dělal jsem to protože, to bavilo lidi i mě samotného.
Pokud trollingy nebereš jako zesměšňování lidí, tak proč se u každého tvého "Trollingu" směješ a bavíš se.. Ano lidi to baví, ale myslím si, že ten hráč nebo server kterého trolíš se to nelíbí... :) Takže je sice hezké, že máš rád trollingy, ale někdy můžeš zranit i city člověka.. To je pro tebe nic, zapomněl jsem, omlouvám se.

No od toho tu jsi ty, aby jsi zabránil tomu aby zemřel.. Muselo tam být něco co vyvolalo smrt, protože ve vodě nikdy neumřeš pokud není hluboká, pokud byla byl to tvůj problém a měl si to lépe vymyslet. On si nevymýšlí, toto je pravda a ty si ji stále neumíš přiznat. :)

Ano, wake se tě chtěl zbavit a víš proč? Protože si namachrovaný arogantní blbeček co si myslí, že je pán světa a když něco řekne tak se všichni zblázní aby se to vyplnilo. :) A máš tam také napsáno proč a za co si dostal body. Takže měli jsme důvod tě vyhodit. + Drtivá porážka #1, atd. :))

Wake je majitel, a tak bys k němu měl chovat nějaký respekt né? A pokud ne, tak prostě to není vhodné chování pro admina. ;) Takže chyba nebyla u waka, ale někde u tebe. Jdeme dál.

Tak a máme tu konec.. ;) No a tady máš také vysvětlení proč si byl vyhozen, vidíš jak si chytrý. :) Cituji: "když se budete v životě k někomu chovat jak k pytlu hoven, že vám to nikdy nevrátí" Vrátí a tady máš důkaz, choval si se jak kýbl hoven a wake ti to vrátil :) Myslím si, že delší kometář není potřeba.

A jak tě máme poznat v reálu? Nijak neměli jsme šanci. :D Známe virtuálního PVNSTa a to nám stačí, vidíme jak se chováš ve virtuálním světě a také v tvých videí jde poznat tvé chování.

Poslední bod,
Myslet si, že můžeš dělat co chceš, je chyba a také si na to doplatil.. Můžeš si dělat co chceš, ale přeci v nějakých hranicích.. Můžeš si dělat co chceš do té doby než začneš porušovat pravidla serveru a zákony ČR. A tak to funguje i v reálu.. Můžeš si tu dělat co chceš, ale jen v určité míře.

Nic víc nemůžu napsat, protože pospíchám..

Krásný zbytek dne,
Flafy.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Že sa ser*š do Jacoba, najradšej by som urobil nejaké Revenge Series a ty by si bol 1. :). Raz na to doplatíš. Btw. vyšachoval som ťa ja takže nechaj jacoba ;).

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Repl toho dokázal víc než ty v poslední době...změnil se k lepšímu...pytel sraček ? Promin ale oni nejsou arogantní !

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.