• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

jahynka

Nový člen
Ahoj, posledních pár dní mám relativně a dostatečně promyšlených. Na Craftmánii jsem chtěl skončit už i po posledním incidentu, kdy se do mě pouštěla banda děcek. Jn někteří by si zasloužili kulku do hlavy, ale škoda kulek :D

Důvod konce by ani nebyla demence mezi lidma, ale spíš to, že mě po prázdninách čeká Vyška, ano je to tak. Aktivita by byla stejně mizivá a byl bych serveru k ničemu, vzhledem k tomu, že budu bydlet na intru či v bytě. Už jsem i uvažoval o předčasném konci, ale říkal jsem si, nebo spíš jiní mi říkali, že to nemám vzdávat, že si to nedokáži představit beze mě apod. No tak teď si to představte :D

Začneme úplným začátkem zde na Craftmánii, i to už jsem byl provázený jistou demencí určitých jedinců, vzhledem k tomu, že se do AT dostali lidi, co tam neměli co dělat. Teďka jeden z nich mi psal do sekce eventy, f4sterz apod... Neuměli se chovat, když jim člověk napsal pravdu, měli potřebu využívat svého postavení. Přitom to byly jen lamky co si zaslouží pár facek.

Hmm jak jsem vlastně přišel na server Craftmánie jakožto takový ? Doporučil mi ho jeden kamarád DarksCZ, který zde hrával hodně na survivalu a společně jsme hráli na KitPVP serveru, který zde byl fajn. Zde jsem dostal svůj první neoprávněný ban za cheaty, protože jsem byl až moc dobrý na PVP. Vzhledem k tomu, že jsem PVPčku věnoval nějakou dobu, zatímco se jiní učili, já jel PVP, klidně i 8 hodin denně, vyhrával soutěže, jezdil po akcích apod. Prostě zkrátka v tomhle malém ohledu jsem byl něco.

Potom se to nějak řešilo, a nějak se došlo k tomu, že bych ten KIT PVP server mohl hlídat, admina jsem zde vzal jen kvůli tomu, je smutné, že zde KIT PVP server není doteď, ani po 1 roce a 3 měsícíh (skončil minulý rok zhruba v květnu) ...

V AT se vystřídalo mnoho lidí, někteří byli fajn a pohodoví a někteří byli jak psi na řetězu. Ani nevím co se teď poslední dobou dělo v AT, že byl vůči mě tak znepřátelený.

Každopdáně důvod svého odchodu považuji to, že jsem byl vyhozený za to, že jsem si nenechal srát na hlavu. Proč jsem byl tak egoistický v debilní a neoprávněné stížnosti ? Nikdo se mi na hlavu srát nebude, je to furt dokola, taková pí*ovina, JacobSK je teda pěkná lamka, že chcípl na eventu, kde se nedá umřít a napsal takovou sračku.

Je všem jasné, že jste se mě chtěli zbavit. Lidi mě měli radši, než některé jedince a to třebas přišlo lidem, že musí mít něco proti mě. Momentálně je AT rozdělen zhruba na 2 poloviny, a to lidi co tam mají co dělat a pak banda falešných budižkničemů, co by tam patřit neměli, vzhledem k tomu, že neovládají příkazy, chovají se jako děti, neumí poznat cheaty apod. Ale to jen tak mezi námi hráči Craftmánie.

V základu Craftmánie jakožto server špatný není, majitel se o to hezky stará. Jen prostě do doby dokud jste na jeho straně jste v pohodě. Jakmile máte něco proti němu, tak se vás chce zbavit jakýmkoliv způsobem.

Jinak r3pli, ty bys v AT neměl co dělat hele :D Jen takový ten kopanec ze záhrobí.

Každopádně jsem nějak neměl velký problém s AT dosavadním, nevím jak jste to bráli Vy ostatní, neměl jsem tak nějak nic proti vám. Ale tak třebas když mi Sony napsal pod video nehorázný cancer, že video z BW je zfalšované a takové kraviny, tak mě to rozčilovalo. Udělali jste si ze mě někteří nepřítele sami.

To co jsem podle vás, to neznamená že skutečně jsem. Ale je mi jasné, že váš názor nemá cenu měnit. Obrázek si o mě udělejte jakýkoliv.

Nechápu co melete za hovadiny ohledně nějaké egoismu apod. Akorát jsem se snažil dělat vše správně. To že točím a věnuji se YT tvorbě neznamená, že musím být stejní jako jiní egoističtí youtubeři, pletete si zde hodně věcí. A lidi se sakra nemění až tolik, že by byli jiní jen tak.

Zhrňmě si zde milionkrát omívané video s ,,trollením hitlera,, co ani trollením nebylo, ale pěknou lekci, jak se nechovat k hráčům či adminům na našem serveru. Nějaký blb s nacistickým skinem mě či i jiné hráče nebude urážet, dostal dosti slušnou lekci a to bylo cílem videa. Video mělo po měsíci 1 tis. přehrání a nikdo nevěděl co se z něj stane, ani já sám. Chtěl jsem to spíše jako lekci lidem, než jako trollení. Ale to je jedno. Každý 4. člověk tohle nepochopil a je mi to jasné. To že to později nabralo takový úspěch je až další věc. Takže mi sakra nepište kraviny, že jsem to udělal pro sebe, když o tom víte hovno.

Mírně egoistický je každý, co není v depresích a neříkejte mi že ne. Poslední dobou se mnou všichni vyjebávali. I samotný Misha co má 9 let, mi řekl, že sebou nemám nechávat vyjebávat, že to video bylo sranda, že mě omezujete (Waku!) , že tohle je omezování srandy, tvorby apod. Ano Wake mi jasně ve zprávách naznačil, že pokud video nesmažu, tak letím ihned. Tak na nějakou dobu bylo z YT stáhnuto. Ale já si vážně nenechám zakazovat věci, o kterých si myslím, že jsou správné.

Jinak Waku, asi jsi se bál, že máš konkurenta, kdo by byl lepším majitelem co ? Mi příjde, že ty jsi měl taky nějaké komplexy poslední dobou vůči mně. Jinak event hlášený byl, ale musel bys někdy taky číst a ne jen ignorovat.

Dejme tomu, to jsou tyhle věci...

Co považuji za super je to, že jsem poznal spousty hráčů a fajn lidí, co stáli za to. A na které budu dosti dobře a hezky vzpomínat, možná i za nima někdy dojdu, i přes to, že příjdu mezi bandu hňupů. Už teď vidím ty závistivé blby v AT, jak po mém příchodu napíšou zprávy ve stylu ,,A náš pan jůtuber,, a takové kktiny bezúčelné.

podle mě na craftmanii odvedl PVNST dobrou práci a to že hrajou minecraft malý děcka s tím nikdo nic nenadělá
(argh)

H3mp4ii

Člen
PVNST až teraz som zistil aký si vlastne Egoistický kok**. Tvoje správanie nebudem radšej komentovať, pretože sa veľmi zmenilo. Tvoje odpovede na pravdu. Všetko sa snažíš zmeniť tak, aby si z toho vyšiel ako andílek.

EnchantedMikie

Aktivní člen
Aaa , Je to tu zas ... Další vyhaozov admina či kerej Marie ... -.- @PVNST Chcem sa vyjádriť k celej tejto kauze aj ked ma to nechytá -.- Vidím že si sa zmenil od doby čo stebou začali natáčať "vätši YouTubery" Sláva ti stúpla do hlavy a to doplatilo na tvoje chovanie na CraftMánii ...Odvtedy jak si dosiahol 20 tisíc subs na YouTube začal si byť taký akokeby si si myslel "Som pán ,Dokázal som viac než ostatný Admini som zretelne lepší jak oni" ...Toto by bolo k tomuto . Dalej k vete o R3plim "Jinak r3pli, ty bys v AT neměl co dělat hele :D Jen takový ten kopanec ze záhrobí." Myslím si že R3pli dokázal viac než ty . čo ja som videla každý deň bol na plugu ty ani raz R3pli bol furt na servery ty vätšinou len vtedy aby si zrejme šiel hladať konflikty na Jacobovú bandu ...-.- Dalej "Já jsem zde nepochybil, bavil jsem zdejší hráče, aby to tu za něco stálo, banoval blbce co neuměli hrát bez cheatů a bavil se s těmi, co se bavit chtěli." K tomuto sa moc vyjadrovať nebudem kedže si to celé otočil ... Tu sa hráš na admina ktorý zrejme má "cit" pre hráčov .... Lenže po tom ako som na teba videla všetky sťažnosti tak mám iný názor ... Si arogantný odvtedy jak ťa vyhodili kadému nadávaš apod. A ktomu "banovaniu" blbcov ... Dá sa povedať že si nikoho nebanoval a hladal chyby len na Jacobovi a jeho bande ... Nakoniec sa karma obrátila (inlove) Dalej Jacob písal pod tvôj status - vyjádrenie "Banda děcek jo? (facepalm)" A ty si sa hned pustil zo svojou arogantnosťou do svojej klávesnice ... "A 18 snad pánovi bylo ? Ne, tak co máš za problém. Píšu fakta a pravdu, upřímně narovinu.K tomuto sa vyjádril admin @Filip6_CZ Ktorý ti tam napísal pravdu a ty si sa zas doňho pustil ... Dalej sa ktomu vyjadrovať nebudem ... (k tej veci s Jacobom" Tákže a nakoniec tu máme príspevok od Flafyho ktorý ti zrejme už dokončil tvoju kariéru na CraftMánii Napísal tam všetko ... a najme toto ti zaistilo odchod s CM "
http://prntscr.com/c2y16q
http://prntscr.com/c2y18z - Móc velké ego, spíše polovina AT je o 100% lepší než pytel hoven (Ty).
http://prntscr.com/c2y1g2
http://prntscr.com/c2y1ip
http://prntscr.com/c2y1og - Kdyby si je neřešil, tak nejsi takový.. "

No ako sa ktomuto vyjádriš? Nemáš chuť ? Nemáš chuť sa pozerať na pravdu ktorá bolí? alebo si len vybíjaš zlosť na iných nevynných hráčoch ako Jacob alebo iný? Myslím si že si si poriadne nakadil na hlavu a to nezmeníš vieš ... Minuloťť sa nedá zmeniť :* Toť je odomňa vše . EnchantedMSDomca

ThomM_

No lifer (:
Dalej Jacob písal pod tvôj status - vyjádrenie "Banda děcek jo? (facepalm)" A ty si sa hned pustil zo svojou arogantnosťou do svojej klávesnice ... "A 18 snad pánovi bylo ? Ne, tak co máš za problém. Píšu fakta a pravdu, upřímně narovinu.
Já jsem Pupik ané jacob (cry)(cry)(hungry)

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
V základu Craftmánie jakožto server špatný není, majitel se o to hezky stará. Jen prostě do doby dokud jste na jeho straně jste v pohodě. Jakmile máte něco proti němu, tak se vás chce zbavit jakýmkoliv způsobem.
Si predstav, že by si bol majiteľ ty... Podporoval by si ľudí, ktorí sú proti tebe? AT si má zakladať na tom, že sa navonok podporuje a nie verejne kritizuje. Tvoj názor je jedna vec, ale v každom tíme ide aj o určitú disciplínu a rešpektovanie pravidiel. A uvedom si to, kým môžeš, lebo aj z práce ťa šéf vyhodí, keď mu budeš piť krv. :)

To že točím a věnuji se YT tvorbě neznamená, že musím být stejní jako jiní egoističtí youtubeři, pletete si zde hodně věcí. A lidi se sakra nemění až tolik, že by byli jiní jen tak.
Si iný, hlavne podľa riadkov o PVP a o tom, aký si skvelý a za čo by ti Wejk a portál mal ďakovať. :D
Keď ideš na výšku, tak sa venuj škole a buď múdrym človekom. YouTuberi na našej scéne sú YouTubermi preto, lebo nič nevedia a nikde inde nemajú šancu preraziť. Snaž sa, aby si nedopadol takto v živote.

P

PVNST

Návštěvník
Si predstav, že by si bol majiteľ ty... Podporoval by si ľudí, ktorí sú proti tebe? AT si má zakladať na tom, že sa navonok podporuje a nie verejne kritizuje. Tvoj názor je jedna vec, ale v každom tíme ide aj o určitú disciplínu a rešpektovanie pravidiel. A uvedom si to, kým môžeš, lebo aj z práce ťa šéf vyhodí, keď mu budeš piť krv. :)

Si iný, hlavne podľa riadkov o PVP a o tom, aký si skvelý a za čo by ti Wejk a portál mal ďakovať. :D
Keď ideš na výšku, tak sa venuj škole a buď múdrym človekom. YouTuberi na našej scéne sú YouTubermi preto, lebo nič nevedia a nikde inde nemajú šancu preraziť. Snaž sa, aby si nedopadol takto v živote.
Ne já bych se zbavil takového jako já taky. Ale normálním způsobem a s oprávněným důvodem. Klidně kvůli tomu, že jsem konkurence, hrozba, egoista. Ale ne kvůli tomu, že nějaký mamlas chcípne na eventu, kde se chcípnout nedá. Sorry, ale tohle s prominutím sračka. Takže mi dej Waku 5 bodů za Drzost, Aroganci a že jsem lepší( Egoismus přidej už klidně taky, dám ti aspoň nějaký důvod mě vyhodit, když to tak potřebuješ)

Ale ne kvůli tomu, že prostě někdo chcípne na eventu, to je takový cancer fakt :D

Flafy_

Hladový Builder
Ne já bych se zbavil takového jako já taky. Ale normálním způsobem a s oprávněným důvodem. Klidně kvůli tomu, že jsem konkurence, hrozba, egoista. Ale ne kvůli tomu, že nějaký mamlas chcípne na eventu, kde se chcípnout nedá. Sorry, ale tohle s prominutím sračka. Takže mi dej Waku 5 bodů za Drzost, Aroganci a že jsem lepší( Egoismus přidej už klidně taky, dám ti aspoň nějaký důvod mě vyhodit, když to tak potřebuješ)

Ale ne kvůli tomu, že prostě někdo chcípne na eventu, to je takový cancer fakt :D
To, že jsi lepší tu tvrdíš snad jen ty.. :D

JacobSK_

Džejkob
Eventer

Ano.. Aj tu zaťahuj cancer.. Za všetko môžem ja že? Nemal si to zabezpečené na 100%.. Len tak som chcípnuť nemohol. Pozri sa na birch planky. A asi tam sa nedajú ubrať HP v kombinácii s poisnom..?!

-Džejkob

Hlavně z něj teď udělejte člověka, kterej pro CM nic neudělal. To je přesně to, co mi na vás sere. Že vám tím ytb přinesl tisíce hráčů, to už nikoho nezajímá.

Je vyhozen z velké části za své chování a zcela oprávněně, čehož si je on sám vědom. Jen AT přiblble musel čekat, až někdo podá stížnost... kdyby stížnost nikdo nepodal, tak je PVNST admin furt. Protože AT dobře ví, že tak kvalitního admina v oblasti cheatů server nikdy neměl a ani mít nebude. To jsou furt kecy, jak se jeho chování řešilo... a co z toho? Svůj styl změnil už před nějakou dobou a až teď, díky té stížnosti, je vyhozen.

Možná tu budu mít nesouhlasy od AT, protože budou chtít zastírat pravdu, ale i oni ví, že to tak je. (stydimse)

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy

No jasné... Keby tak veľmi po tebe šiel, tak ťa vyhodí vtedy, keď si mal ten incident s istým dievčaťom a pár hráčmi. Ale to ty už nevidíš...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.