• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lyfe

anarchic
Čau ... tak mě napadlo co kdyby se Craftmania specializovala i na jiné hry ? Vím že to má Gamesites ale na cm jsou celkově lepší lidi a communita.
Je to jen nápad :D @MrWakeCZ

ok vím že se tento server jmenuje
craftmania ale na jménu nezáleží :D

thx

(můžete psát názory co komentů)

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Ja by som to bral a GameSites upadá... Stále som v kontakte s adminmi, ktorí tam ostali a všetci vravia, že v momente, keď klesne kupovanie VIP o 15-20%, tak skrachujú. Oni prerábajú na MC, TF#2 a jediné, čo im zarába je Ts3 + trochu CS:GO a CS 1.6 platí to, čo platia na servery... :D

Ale bola by tu otázka, že čo spravíš. V podstate sú tisícky serverov na iné hry, takže by to muselo byť niečo fakt špeciálne.

DadOswk

Aktivní člen
Tak bol by to dobrý nápad. Určite by som šiel do CSGO alebo do ARK: Survival Evolved alebo SpaceEngineers. Pokiaľ by chceli pixelové tak Starbound, Terraria alebo Factorio server :) Alebo najlepšie nejaký modovaný minecraft :)

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Tak bol by to dobrý nápad. Určite by som šiel do CSGO alebo do ARK: Survival Evolved alebo SpaceEngineers. Pokiaľ by chceli pixelové tak Starbound, Terraria alebo Factorio server :) Alebo najlepšie nejaký modovaný minecraft :)
No... CS:GO serverov je milión a muselo by to byť faaakt špeciálne, aby to šlo. :) Ja by som bol za niečo, čoho je v SK/CZ minimum alebo dokonca nič, tj. Rust, DayZ alebo dokonca Metin 2. :D Ale to je ťažké a musíte ovládať programovanie.

kapr20

rybiška
Za mě Metin je blbost...a navíc dělat server na RPG je trochu mimo. Takový Rust by se dál udělat a mohl by bavit i lidi a navíc je tam podobný sýstem jak v MC a to je přežít :D Jinak nevím jak je tu stará komunita ale já bych byl i pro takovou srandu jako je OTTD (open transport tycoon deluxe). Hra není náročná a když se nastaví tak není třeba se o ní starat. Stačilo by tam mít nějakého člověka co by tam občas zašel jestli se tam nedělá apokalypsa :D

Berte to jako můj názor :)

Hekricek_LP

Velmi známý člen
Já CSGO moc nehraju, ale jeden server je cca pro 20 lidi, a na mc serveru cm je většinou kolem 500+, a ztoho asi polovina hraje CSGO, takže by Craftmanie musela dost vydělávat, a těch serverů by muselo být alespoň 20 ať to má nějakej význam.Takže prostě by @MrWakeCZ zainvestoval, s tím že CSGO 1 server stojí kolem stovky.JINAK DOBREJ NÁPAD!

Gunman4

Velmi známý člen
No mě by napadlo i The forest je to skoro stejný jak mc a nebo jak Rust a nebo udělat na Unturned vůbec by to nebylo špatné ;)

lyfe

anarchic
Já bych buď goučko nebo spíš ten Rust , ale tak víc lidí má goučko než rust

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Jediný co bych bral je CS:GO, Rust nebo ARK. Nic jinýho, jelikož zbytek ani moc nemá budoucnost ve hraní. Není problém je udělat, je problém s tím, že to chce zainvestovat a starat se o to. A zde je kámen úrazu, já poslední dobou nemám moc času a v nejbližších 2 měsících to ani nebude jiné, spíš horší. Navíc před půl rokem měla CM CS:Go server, jenže to skončilo s failem, takže nevím zda CM někdy bude zasahovat do jiných her. Navíc jsou plánu dělat "Minigames" na MCPE, takže asi tak :S

Cheap_

(・∀・ )
The Forest je dobrá hra, ovšem jelikož je to ještě v brzké Alfě (tím pádem i Early Access), je tam 3 prdele chyb a bůh ví, jestli se borci v "Ednajt gejms" uchýlí k brzkému vydání retail, každopádně i tak je to dobrý survival, každopádně ARK nemá moc dobrou optimalizaci, málo kdo tu hru rozjede, takže pokud by na to přišlo, RUST by nebyl špatná volba, popř. 7 days to die - tam je i tématika Majnkraftu s ničením veškerých "blocků", craftění zbraní, itemů, atd. (avšak, taky je to ještě hra v raném počinu Alfy, avšak se tam stále množí nové věci a možnosti - jak píší vývojáři - "Minecraft pro dospělé"). :D

Naposledny upraveno:

Delfik

Člen
Mě ososbně baví Jailbreak a třeba když tam je 15 - 25 lidí tak to je fakt dobrý :)
Takže CSGO Jailbreak by nebyl špatný nápad, případně Metin, že @Keyio :pp

MrsRachí

Velmi známý člen
A co Star Stable online? :DDD asi né server ale klub by šel ne ? :> :DD Nevím jak vy ale já bych asi umírala smíchy kdybych viděla A-Team nebo někoho z CM jako holku na koníí :D

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Ja by som to bral a GameSites upadá... Stále som v kontakte s adminmi, ktorí tam ostali a všetci vravia, že v momente, keď klesne kupovanie VIP o 15-20%, tak skrachujú. Oni prerábajú na MC, TF#2 a jediné, čo im zarába je Ts3 + trochu CS:GO a CS 1.6 platí to, čo platia na servery... :D

Ale bola by tu otázka, že čo spravíš. V podstate sú tisícky serverov na iné hry, takže by to muselo byť niečo fakt špeciálne.

Gamesites nikdy nespadne až na úplnou nulu. Dva roky jsem jim tam dělal "idiota" (admina), za tu dobu se tam vystřídalo neskutečně lidí. VIP z CS 1.6 serverů jim sype jako nic dalšího. MC prostě neumí no... ale taky jim jednu chvíli solidně vynášelo. Nicméně hlavní účel GS je to dělat pro peníze, to všichni víme.

Mě ososbně baví Jailbreak a třeba když tam je 15 - 25 lidí tak to je fakt dobrý :)
Takže CSGO Jailbreak by nebyl špatný nápad, případně Metin, že @Keyio :pp
JailBreak mě bavil no, tam jsem ty dva roky adminoval...

Nicméně jak psal Wake, je tu problém s časem a staráním se o to. Vidím to sám u sebe, nestíhám vůbec nic, ani to co sem Žvejkovi slíbil, což mě sere, ale já to doženu!!
A muselo by se toho spousta změnit, protože Wake nemůže stíhát starat se o všechny servery sám, i když si to nechce připustit.. :p
V první řadě musí být lidi a kvalitně propracovaný návrh na ten server, aby něco nabídl a nějak se odlišoval od stávajícíh, jinak tam nikdo hrát nepůjde. ( v případě CSka)

Co se týče ostatních her co tu zmiňujete, s těmi nemám zkušenosti, ale myslím že to bude stát na podobném základu..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.