No... CS:GO serverov je milión a muselo by to byť faaakt špeciálne, aby to šlo. Ja by som bol za niečo, čoho je v SK/CZ minimum alebo dokonca nič, tj. Rust, DayZ alebo dokonca Metin 2. Ale to je ťažké a musíte ovládať programovanie.Tak bol by to dobrý nápad. Určite by som šiel do CSGO alebo do ARK: Survival Evolved alebo SpaceEngineers. Pokiaľ by chceli pixelové tak Starbound, Terraria alebo Factorio server Alebo najlepšie nejaký modovaný minecraft
Rust je i nonsteamJá bych buď goučko nebo spíš ten Rust , ale tak víc lidí má goučko než rust
:O Už se těšimNavíc jsou plánu dělat "Minigames" na MCPE, takže asi tak (nailbiting)
dam ti za něho 0,44e víc nemámAk by si dakto chcel zahrať Rust, tak ho predávam.
Ja by som to bral a GameSites upadá... Stále som v kontakte s adminmi, ktorí tam ostali a všetci vravia, že v momente, keď klesne kupovanie VIP o 15-20%, tak skrachujú. Oni prerábajú na MC, TF#2 a jediné, čo im zarába je Ts3 + trochu CS:GO a CS 1.6 platí to, čo platia na servery...
Ale bola by tu otázka, že čo spravíš. V podstate sú tisícky serverov na iné hry, takže by to muselo byť niečo fakt špeciálne.
JailBreak mě bavil no, tam jsem ty dva roky adminoval...Mě ososbně baví Jailbreak a třeba když tam je 15 - 25 lidí tak to je fakt dobrý
Takže CSGO Jailbreak by nebyl špatný nápad, případně Metin, že @Keyio p