• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Myslíte si že je možné utéct takhle na internetu ?

• Ano

Votes: 7 77.8%
  • Ne

Votes: 0 0.0%
  • Bojím se vyjádřit :oo

Votes: 2 22.2%

• Total voters
    9
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Zdravím, docela by mě zajímalo, jaký je postup když hacker poruší pravidla, je mi jasné že je to ban a když si změní jméno, tak ip-ban ale co když si ten hacker bude stále měnit jména a ip ?
Pravidla: " Změna IP adresy za účelem dostat se na server bude mít za následek ještě horší tresty.".
Zajímalo by mě co jsou ty "horší tresty". Protože ať přemýšlím tak nebo tak stále se dá všechno obejít.
Je mi jasné že po několika pokusech to hacker vzdá a přestane ho to bavit ale co kdyby ne ?

Ještě na závěr bych chtěl říci že ne, neutíkám banu a ne nehodlám si měnit IP kvůli obcházení banu.
A ještě bych se chtěl omluvit jestli jsem tohle téma dal někam jinak než bych měl, ale nenapadlo mě kam jinam bych to měl dát.

A admini please opovězte. (Jinak by někdo mohl třeba nabýt dojmu že mu nemůžete dát ban. :0)

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Zdravím, docela by mě zajímalo, jaký je postup když hacker poruší pravidla, je mi jasné že je to ban a když si změní jméno, tak ip-ban ale co když si ten hacker bude stále měnit jména a ip ?
Pravidla: " Změna IP adresy za účelem dostat se na server bude mít za následek ještě horší tresty.".
Zajímalo by mě co jsou ty "horší tresty". Protože ať přemýšlím tak nebo tak stále se dá všechno obejít.
Je mi jasné že po několika pokusech to hacker vzdá a přestane ho to bavit ale co kdyby ne ?

Ještě na závěr bych chtěl říci že ne, neutíkám banu a ne nehodlám si měnit IP kvůli obcházení banu.
A ještě bych se chtěl omluvit jestli jsem tohle téma dal někam jinak než bych měl, ale nenapadlo mě kam jinam bych to měl dát.

A admini please opovězte. (Jinak by někdo mohl třeba nabýt dojmu že mu nemůžete dát ban. :0)
Zavolají FBI a hacknou mu pc :}

KaktusManCz

Velmi známý člen
Tak se mu tam hackne Jura :)
Kdybych to měl brát vážně, tak ono ani že by jsi hackera hacknul nejde, dělá se to přes nějaký typ backdoor viru, ale pokud hacker není blb tak ten soubor nepřijme. Pak zbývá jedině nějaký útok přímo, ale to taky nejde protože si mění ip...

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Kdybych to měl brát vážně, tak ono ani že by jsi hackera hacknul nejde, dělá se to přes nějaký typ backdoor viru, ale pokud hacker není blb tak ten soubor nepřijme. Pak zbývá jedině nějaký útok přímo, ale to taky nejde protože si mění ip...
On se s ním bude jakože kámošit nechá si ten hacker nainstalovat teamviwer přopojí se jura na jeho účet a půjdou hrát bw třeba až půjde na weco tak mu to tam stáhne přes TW xd

iJuhan

Velmi známý člen
16. Je přísně zakázáno používat jakékoliv prostředky, které skrývají nebo mění reálné informace o připojovaném hráči a připojování se prostřednictvím těchto prostředků na naše servery. Zneužívání dynamické (proměnlivé) IP adresy za účelem porušování výše uváděných pravidel bude mít za následek odeslání logů (záznamů) poskytovateli internetového připojení, kde je ip adresa registrována a bude požadováno okamžité ukončení této činnosti.

KaktusManCz

Velmi známý člen
16. Je přísně zakázáno používat jakékoliv prostředky, které skrývají nebo mění reálné informace o připojovaném hráči a připojování se prostřednictvím těchto prostředků na naše servery. Zneužívání dynamické (proměnlivé) IP adresy za účelem porušování výše uváděných pravidel bude mít za následek odeslání logů (záznamů) poskytovateli internetového připojení, kde je ip adresa registrována a bude požadováno okamžité ukončení této činnosti.
To vím ale když uz si hacker změní ip (chytře) tak ho admini nemohou vypátrat zpátky.

KaktusManCz

Velmi známý člen
On se s ním bude jakože kámošit nechá si ten hacker nainstalovat teamviwer přopojí se jura na jeho účet a půjdou hrát bw třeba až půjde na weco tak mu to tam stáhne přes TW xd
Vážně, když ten hacker nebude de*ilní tak so dobrovolne nestáhne teamViewer :D a už vůbec nedá kamarádovi heslo aby se mohl na něj připojit.

iJuhan

Velmi známý člen
To vím ale když uz si hacker změní ip (chytře) tak ho admini nemohou vypátrat zpátky.
To ne, ale jestli bude na lobby rozkecávat "Jéé, já jsem ten XYZ, chehe, já jsem tak dobrej, že jsem si změnil IP, blablabla, mě je to jedno, když dostanu znova IP ban, stejně ho obejdu"

KaktusManCz

Velmi známý člen
To ne, ale jestli bude na lobby rozkecávat "Jéé, já jsem ten XYZ, chehe, já jsem tak dobrej, že jsem si změnil IP, blablabla, mě je to jedno, když dostanu znova IP ban, stejně ho obejdu"
Pravda ale všechno co tu píšeš ty a lakasikpvp funguje jen za předpokladu že hacker je idiot. Problém bude pokud ten hacker nebude...

KaktusManCz

Velmi známý člen
Narážím tím na to že pokud hacker neudělá chybu tak ze strany serveru ho nejde prakticky dopadnout. Což by mohl býti problém. :eek:o

KaktusManCz

Velmi známý člen
Zajímat tě to může... :D
._., rlly ?
To je ale neochota adminů...
Listina základních práv a svobod, 15. článek:
(2) Svoboda vědeckého bádání a umělecké tvorby je zaručena.

Chcete se hádat o tom že tohle jsem chtěl jako "vědecké bádání" ? :p

gold604

Člen
Nijak ho nemôžu nájsť, ak používa VPN a rozum. V pravidlách sa píše o horších trestoch, len na zastrašenie.

gold604

Člen
Pokud nadále měníš IP-adresu za účelem se dostat na server, může být daná situace řešena (viz. výše) s poskytovatelem internetového připojení a nadále zrušení. :)
Takže si dávejte pozor :O
Áno, to je riešenie v prípadie zneužívania dynamickej IP adresy, no nie VPN.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.