• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

fhonza4444

Velmi známý člen
Zdravím,
zaslechl jsem, konkrétně již nevím od koho, že se budou rušit hlavy členů A-Týmu.
Veřejně chci proti tomuto kroku protestovat, jelikož mě stála celá sbírka hlav členů cca již. 600000$, což není malá suma.

Každý kdo má podobný názor, nepište jej!

Chemicky

Inkvizitor
Taky se mi to moc nelíbí. Je to zajímavý doplněk an serveru a hýbe se díky tomu ekonomiky a to razantně (když teda nepočítám nákup a prodej IB).

Problém vidím v tom, že někteří členové AT svojí hlavu rozdávají po stackách. Jak jinak vysvětlit to, že tudle někdo prodával v aukci 3 stacky hlav jednoho admina? (a to nepíčítám to, že na různých zdí jich vidím hned několik)
Mělo by se to získává poctivě v PVP či za nějaký občasný event.

fhonza4444: takových jako ty je na serveru hodně, co do toho nasypali herní měnu.

Proč rušit něco, co se hráčům líbí?

Chemicky

Inkvizitor
AT nesmí do PVP už jen kvůli GM, ale to je jen takovej doplněk... :D
Zapomněl jsem :D Pořád by se to dalo získávat na eventech.

Každopádně hlavy, co jsou už teď v oběhu by měli zůstat. Jejich vzhled se nedá zrušit, když ty hlavy jdou givovat ve vanille, takže to se bude chodit od ostrava k ostrovu a mazat to?

SpexikEx

Führer
Hele když jste měli možnost na SB díky bugu si brát hlavy AT a pak je krásně prodávat nevidím důvod proč by se to nemělo uskutečnit ;)
Jsou s tím pouze zbytečné potíže.

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Já jsem pro smazání.
Jak psal Spexík - byla možnost hlavu získat nepovoleným způsobem a to není fér pro ty, co jí získali poctivě.
Hlava někoho se pak dostala do oběhu aby o tom třeba jen věděl.

fhonza4444

Velmi známý člen
Stejně jsem proti, n´pokud by se tak stalo, budu požadovat alespoň 70% pěněz zpět! (Za nákupní cenu)

PrdimHranolky

#VolímMencla
Nový Mě to napsala _Mititi_CZ ve hře že se budou mazat :p
To jsem nikdy nenapsal... ;) Já napsal, že je možné, že se budou mazat, ale je možné, že se nebudou mazat a at se necháte překvapit ;) Takže nekecej :) Nic takovýho co jsi napsal jsem nikdy nikomu neřekl :) ;)

Naposledny upraveno:

Chemicky

Inkvizitor
Tak jo. Mame potvrzene hned od nekolika adminů, ze se nic mazat nebude, takze by bylo fajn, kdyby nekdo dal LOCK

Misery96

Dark Lord of the Sith
Psal jsem to v předešlém příspěvku, že se mazat nebudou, ALE byl bych moc rád kdyby se smazaly...
Ty neústavičné dotazy "das hlavu pls", "dej mi pls hlavu", "chcy tvou hetku"
.... Ku**a vím, že nejsem jedinej admin komu z toho jebe...
jo.. teď si říkáte "tak tu hlavu dej a máš pokoj, ne?"
a co když nechci, aby tu hlavu někdo měl?

Fakt by to nebylo na škodu (to smazání hlav)

Naposledny upraveno:

Bidlo

Aktivní člen
Ja bych nechal stare Hlavy A Tymu. Nove sou na nic porad se prodavaji nekdo je dava po stacich.Ja sem rad ze aspon nejakou sezenu par se me jich vali na sklade.Nemam je kam uz davat

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.