• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kundros

Builderoušek
víš co ragnarosek skus něco postavit a pak se s tebou o něčem takovým budu bavit :) jo a ohledně kopírování včera jsem se díval na ten server a ta mapa co jsi říkal že ji kopíruji je 1. 8x1 8 teamu 1 hráč v teamu ! 2. Jinčí domy, ůplně jiný styl staveb ! 3. střed je odost větší a jinak zpracovaný ! :)

Takhle... Co tam chybí je terén, aspoň nějaký kopec, připadá mi to jako placka... Jinak jako mrtvý svět to vypadá, to zas neřeknu, že ne ... Špatné, ale zase ani nějak extra super to není, jak ti zde již psali druzí, zkus si s tím ještě pohrát. Např. ten prostřední ostrov je do dokonalého čtverce, což je trochu divné. Na irony zvětšit o 1 block hranu, základní ostrov má asi nejvíce nedostatků... A ten střed -> tam bych trochu poupravil ten mrtvý strom. Ale jinak jako je to super. :) Takže doladit tyto věci a mohlo by to být fajn. Na PVP je to dobrý ostrov, jednak pro lučištníky, tak i pro šermíře, což zase já oceňuji :)
Už na tom pracuji pár kopečků tam už je ale na tom stromu nevím co doděla :,(

olamin

Aktivní člen
je to zajimave ale moc jednoduche a mohlo by tam by vice nemrtvich veci, je to dead word a jak rekl PVNST ... kopce:confused:

Y

YouAreDEAD

Návštěvník
mě se to líbí až na střed udal bych třeba větší strom a do větví dal gold :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.