• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Flafy_

Hladový Builder
  1. Flafy v realitě nemá moc kamarádů
  2. Flafy byl na základce šikanován (Do 5. Třídy, pak přestoupil na jinou školu)
  3. Flafy má rozvedené rodiče
  4. Flafy nemá holku :eek:
  5. Viděl jsem pouze 30 minut filmu Harryho Pottera, pak jsem ho vypnul, protože mě nebavil
  6. Flafy byl pouze jednou u moře a to v Itálii
  7. Flafy má ban na Hypixel a GommeHD za nic
  8. Flafy založil jako první noviny na CM Forum!
  9. Když flafy začínal, tak nebyl helper, ale byl rovnou Admin :D
  10. Když flafy začínal, tak trávil přes 5 hodin denně na prisonu!
BONUS: Flafy měl jednou táááákový průser až málem odešel z AT :D

_AnNie

Dark Queen of the Sith
  • Flafy v realitě nemá moc kamarádů / Annuška ano
  • Flafy byl na základce šikanován (Do 5. Třídy, pak přestoupil na jinou školu) / Annuška ne
  • Flafy má rozvedené rodiče / Annuška ne
  • Flafy nemá holku :eek: / Annuška holku taky ne, ale kluka ano.
  • Viděl jsem pouze 30 minut filmu Harryho Pottera, pak jsem ho vypnul, protože mě nebavil / Annuška všechny díly
  • Flafy byl pouze jednou u moře a to v Itálii / Annuška jezdí každej rok. :D
  • Flafy má ban na Hypixel a GommeHD za nic / Annuška nemá ban snad nikde
  • Flafy založil jako první noviny na CM Forum! / Annuška neví o co go
  • Když flafy začínal, tak nebyl helper, ale byl rovnou Admin :D / Annuška to má stejný :D
  • Když flafy začínal, tak trávil přes 5 hodin denně na prisonu! / Annuška nemá ráda prison.

Flafy_

Hladový Builder
  • Flafy byl na základce šikanován (Do 5. Třídy, pak přestoupil na jinou školu) / Annuška ne
  • Viděl jsem pouze 30 minut filmu Harryho Pottera, pak jsem ho vypnul, protože mě nebavil / Annuška všechny díly
  • Když flafy začínal, tak nebyl helper, ale byl rovnou Admin :D / Annuška to má stejný :D
  • Když flafy začínal, tak trávil přes 5 hodin denně na prisonu! / Annuška nemá ráda prison.
(cry)

Zubek

Zubík :3
takže mi chceš říct, že jsi viděla od všech dílu pouze 30 minut a pak jsi to následovně vypla, protože tě to přestalo bavit :)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Flafy, tak něják to mám já. Akorát mně nešikanují ale přehlížejí mně. Vždycky se pokusím něják zapojit do rozhovoru a nikdy to nevýjde. Proto jsem na Craftmánii :O

Máme skoro stejnej bonus Flafy, akorát já měl k tomu bonusu ještě takovej bonus v podobě vyhazovu. :D

Naposledny upraveno:

Puntys

Veteran | President
Annuška nikoho nezajímá :3
Flafy, tak něják to mám já. Akorát mně nešikanují ale přehlížejí mně. Vždycky se pokusím něják zapojit do rozhovoru a nikdy to nevýjde. Proto jsem na Craftmánii :O
Zkus to řešit jinak ;)

_AnNie

Dark Queen of the Sith
takže mi chceš říct, že jsi viděla od všech dílu pouze 30 minut a pak jsi to následovně vypla, protože tě to přestalo bavit :)
Né, annuška viděla všechny díly.
Rozumnému a inteligentnímu jedinci by to došlo. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.