• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Treferus

Člen
  1. Flafy v realitě nemá moc kamarádů
  2. Flafy byl na základce šikanován (Do 5. Třídy, pak přestoupil na jinou školu)
  3. Flafy má rozvedené rodiče
  4. Flafy nemá holku :eek:
  5. Viděl jsem pouze 30 minut filmu Harryho Pottera, pak jsem ho vypnul, protože mě nebavil
  6. Flafy byl pouze jednou u moře a to v Itálii
  7. Flafy má ban na Hypixel a GommeHD za nic
  8. Flafy založil jako první noviny na CM Forum!
  9. Když flafy začínal, tak nebyl helper, ale byl rovnou Admin :D
  10. Když flafy začínal, tak trávil přes 5 hodin denně na prisonu!
BONUS: Flafy měl jednou táááákový průser až málem odešel z AT :D

A jaký průser z toho bonusu ?

Flafy_

Hladový Builder
Flafy si kompenzuje dětství adminováním na Cm xddd
CM byla něco jako můj druhý domov a rodina.. :) Když jsem začínal byla tu super komunita i Admin Team (MLS,Zuzik,Cheap,Martin a další) postupem času se to hodně dost změnilo..

Dovolím si říct, že Admin Team kvalita se zhoršila a to o dost. Dříve byly hrubší a těžší pravidla a požadavky na Admina a helpera.. ;)

No bohužel, teď na CM mám snad jen 3 kamarády kterým mohu věřit.. Jedním je wake (Celkem hodně jsme se za tu dobu poznali)

drkousek

Velmi známý člen
tak my flafy ve třídě máme super kolektiv, se všemi si vklidu můžeš popovídat jak holky tak kluci a snad tam ani nikoho nešikanujeme :D

Pixelpuma_CZE

Princezna
CM byla něco jako můj druhý domov a rodina.. :) Když jsem začínal byla tu super komunita i Admin Team (MLS,Zuzik,Cheap,Martin a další) postupem času se to hodně dost změnilo..

Dovolím si říct, že Admin Team kvalita se zhoršila a to o dost. Dříve byly hrubší a těžší pravidla a požadavky na Admina a helpera.. ;)

No bohužel, teď na CM mám snad jen 3 kamarády kterým mohu věřit.. Jedním je wake (Celkem hodně jsme se za tu dobu poznali)
Já jsem ten druhej kamarád :3

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.