Hexii
Heksy
Zdravím vás ! Tento den, pondělí 12.9 se stel pro mě osudným dnem. Udělal jsem velkou chybu a nesu si za ní i následky.
Dostal jsem IP Ban (neboli ban navždy)
Vypadá to mizerně a nejspíš se na server už nedostanu, proto bych chtěl podekovat všem hráčům z Craftmanie, že jsem mohl potkat tak supr lidí s kterými byla zábava a všechno možné
Chtěl bych osobně poděkovat
@Twixinka Dala mi můj první donate a od té doby jsem byl tam kde jsem byl teď. @Kundros Díky tobě umím docela pěkné stavět a moc ti za to dekuji !
@MrWakeCZ Nejlepší majitel vsech CZ/SK serverů ! Díky že jsi mi dal tu možnost si zde zahrát !
@MrZaky Supér Admin ! Best SW hráč, dobrý Kámoš ! @3rr0rCZ Asi jeden z nejlepších kámošů co jsem měl, až na tento den.. @omgmen Omík.. asi jediný člověk co mi dává na všechny příspěvky lajk díky moc ! @BobmanCZ Jeden z nejlepších
HelperoHl. Adminů
@CzSamurai Taky, jeden z nejlepších kamarádů na ktereho jsem se mohl spolehnout ! Dík Same ! @Dykol Nejlepší Džus kterého jsem kdy poznal D
@Bidlo Super kámoš, i eventer
@TheeNeoonn Super kámoš !@stefanbabiak Pro mě jeden z nejlepších adminu CM !
Omlouvám se zdá jsem na někoho zapomněl .. Je vás hodně
Ještě jednou se moc omlouvam za to co jsem provedl, mrzí mě to.
Pokud byste mě chtěli někdy/nekde vidět, budu hrát na GM a StyleCraftu (nejspíš)
Děkuji vám za všechno !
Váš Hexoušek :3 I <3 All !
Dostal jsem IP Ban (neboli ban navždy)
Vypadá to mizerně a nejspíš se na server už nedostanu, proto bych chtěl podekovat všem hráčům z Craftmanie, že jsem mohl potkat tak supr lidí s kterými byla zábava a všechno možné
Chtěl bych osobně poděkovat
@Twixinka Dala mi můj první donate a od té doby jsem byl tam kde jsem byl teď. @Kundros Díky tobě umím docela pěkné stavět a moc ti za to dekuji !
@MrWakeCZ Nejlepší majitel vsech CZ/SK serverů ! Díky že jsi mi dal tu možnost si zde zahrát !
@MrZaky Supér Admin ! Best SW hráč, dobrý Kámoš ! @3rr0rCZ Asi jeden z nejlepších kámošů co jsem měl, až na tento den.. @omgmen Omík.. asi jediný člověk co mi dává na všechny příspěvky lajk díky moc ! @BobmanCZ Jeden z nejlepších
HelperoHl. Adminů
@CzSamurai Taky, jeden z nejlepších kamarádů na ktereho jsem se mohl spolehnout ! Dík Same ! @Dykol Nejlepší Džus kterého jsem kdy poznal D
@Bidlo Super kámoš, i eventer
@TheeNeoonn Super kámoš !@stefanbabiak Pro mě jeden z nejlepších adminu CM !
Omlouvám se zdá jsem na někoho zapomněl .. Je vás hodně
Ještě jednou se moc omlouvam za to co jsem provedl, mrzí mě to.
Pokud byste mě chtěli někdy/nekde vidět, budu hrát na GM a StyleCraftu (nejspíš)
Děkuji vám za všechno !
Váš Hexoušek :3 I <3 All !