• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

3rr0rCZ

Ex Builder
Je mi to líto, a souhlasím že @3rr0rCZ je kid co si musel za každou cenu na poslední chvíli nabugovat money z kolejí a zbavit se viny!
Jinak si mě na tom prvním zmiňovaném serveru přidej do /fr!

Zaco máš banan?
Honzíku ty koleje si chtěl taky vědět neboj volali sme v tu dobu :) a moc money sem si stoho nevydělal cca 5 milionu a ostatní zabíjením zombíku. Ale aji tak ban mám také ale jen na 15 dní což je taky dost a za svůj ban jsem rád protože jsem byl prostě .....

A ban dostal semnou za grief eventiste dal ti nebudu říkat :)

@MrHexii - ty jsi pro mně byl velký idol na skyblocku nejlepší kámoš kterého znám v MC a neboj taky mně to mrzí ten den co se stalo nikdy na tebe nezapomenu a mněj se dobře v real životě :)

@MrHexii - ty jsi pro mně byl velký idol na skyblocku nejlepší kámoš kterého znám v MC a neboj taky mně to mrzí ten den co se stalo nikdy na tebe nezapomenu a mněj se dobře v real životě :)
Nechcu se do toho nijak plést, ale nevypadá moc že je to je tvuj nejlepší kámoš. Nebo teda já bych nejlepšímu kamarádovi nenechala dát IPko a radši bych vydržela o 15 dní déle ten ban, ale no nic:D

Filip87CZ

Nový člen
Zdravím, tady @Filip87CZ.

Mrzí mě, že jsi dostal ban. Ale snad někdy dostaneš i Unban, jinak ti přeju hodně úspěchů v životě! :)

Děkuji za přečtení.
Filip87CZ.

HostickaTV

Gramatyk
#HostickaIsBrobablyAir.. CG A hodně štěstí v RL Hexii.. Bez tebe je MC nuda.. Stejnak s MC taky asi končím..

GoodLuck ;(

drkousek

Velmi známý člen
Lidi, jak ste mohli griefnout eventiště? Naučíte mě to? :D neee dělám si srandu.... Počkej si nějaký čas a poté zažádej o UB :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.