• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Hexii

Heksy
Zdravím vás ! Tento den, pondělí 12.9 se stel pro mě osudným dnem. Udělal jsem velkou chybu a nesu si za ní i následky.
Dostal jsem IP Ban (neboli ban navždy)
Vypadá to mizerně a nejspíš se na server už nedostanu, proto bych chtěl podekovat všem hráčům z Craftmanie, že jsem mohl potkat tak supr lidí s kterými byla zábava a všechno možné :)
Chtěl bych osobně poděkovat
@Twixinka Dala mi můj první donate a od té doby jsem byl tam kde jsem byl teď. @Kundros Díky tobě umím docela pěkné stavět a moc ti za to dekuji !
@MrWakeCZ Nejlepší majitel vsech CZ/SK serverů ! Díky že jsi mi dal tu možnost si zde zahrát !
@MrZaky Supér Admin ! Best SW hráč, dobrý Kámoš ! @3rr0rCZ Asi jeden z nejlepších kámošů co jsem měl, až na tento den.. @omgmen Omík.. asi jediný člověk co mi dává na všechny příspěvky lajk :D díky moc ! @BobmanCZ Jeden z nejlepších
HelperoHl. Adminů :D
@CzSamurai Taky, jeden z nejlepších kamarádů na ktereho jsem se mohl spolehnout ! Dík Same ! @Dykol Nejlepší Džus kterého jsem kdy poznal :DD
@Bidlo Super kámoš, i eventer :D
@TheeNeoonn Super kámoš !@stefanbabiak Pro mě jeden z nejlepších adminu CM !
Omlouvám se zdá jsem na někoho zapomněl .. Je vás hodně :)

Ještě jednou se moc omlouvam za to co jsem provedl, mrzí mě to.
Pokud byste mě chtěli někdy/nekde vidět, budu hrát na GM a StyleCraftu (nejspíš)
Děkuji vám za všechno !
Váš Hexoušek :3 I <3 All !

Chemicky

Inkvizitor
A stálo ti to za to? Posledních pár dní děláte samé hlouposti. Od bugování peněz, po drzost k AT až po tenhel průser...

SpexikEx

Führer
Ahojko kocourku (devil) :3 (yuck) (kyklop) (kiss) (bobr) ;) (look)(stydimse)(nailbiting)(mimo)(bear)(cow)(like)
#Nejoriginálnějšípříspěvkymůžumítsmajlíkukolikchci

Díky za slova chvály... ;)

Tobě přeju hodně štěstí, ať už budeš kdekoliv. :) Třeba se někdy na CM vrátíš, uvidíme. :D

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Uprimne, me ani moc nemrzi ze odchazis. Nechci byt nejak zly, ale to co jsi predvedl hned prvni den co jsem obnovil hrani skyblocku byla hruza a podle toho jsem si u tebe udelal obrazek.. Nicmene si to tedy uzij na jinych serverech, jenom by me zajimalo za co mas BAN. :D

fhonza4444

Velmi známý člen
Zdravím vás ! Tento den, pondělí 12.9 se stel pro mě osudným dnem. Udělal jsem velkou chybu a nesu si za ní i následky.
Dostal jsem IP Ban (neboli ban navždy)
Vypadá to mizerně a nejspíš se na server už nedostanu, proto bych chtěl podekovat všem hráčům z Craftmanie, že jsem mohl potkat tak supr lidí s kterými byla zábava a všechno možné :)
Chtěl bych osobně poděkovat
@Twixinka Dala mi můj první donate a od té doby jsem byl tam kde jsem byl teď. @Kundros Díky tobě umím docela pěkné stavět a moc ti za to dekuji !
@MrWakeCZ Nejlepší majitel vsech CZ/SK serverů ! Díky že jsi mi dal tu možnost si zde zahrát !
@MrZaky Supér Admin ! Best SW hráč, dobrý Kámoš ! @3rr0rCZ Asi jeden z nejlepších kámošů co jsem měl, až na tento den.. @omgmen Omík.. asi jediný člověk co mi dává na všechny příspěvky lajk :D díky moc ! @BobmanCZ Jeden z nejlepších
HelperoHl. Adminů :D
@CzSamurai Taky, jeden z nejlepších kamarádů na ktereho jsem se mohl spolehnout ! Dík Same ! @Dykol Nejlepší Džus kterého jsem kdy poznal :DD
@Bidlo Super kámoš, i eventer :D
@TheeNeoonn Super kámoš !@stefanbabiak Pro mě jeden z nejlepších adminu CM !
Omlouvám se zdá jsem na někoho zapomněl .. Je vás hodně :)

Ještě jednou se moc omlouvam za to co jsem provedl, mrzí mě to.
Pokud byste mě chtěli někdy/nekde vidět, budu hrát na GM a StyleCraftu (nejspíš)
Děkuji vám za všechno !
Váš Hexoušek :3 I <3 All !

Je mi to líto, a souhlasím že @3rr0rCZ je kid co si musel za každou cenu na poslední chvíli nabugovat money z kolejí a zbavit se viny!
Jinak si mě na tom prvním zmiňovaném serveru přidej do /fr!

Zaco máš banan?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.