• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Wipe ?!

• Total voters
    67
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

1KND1

Velmi známý člen
Nu nejsem zastánce Wipu, protože vím jaký to je o všechno přijít. Jenže... na serveru nehraje 1 hráč, kvůli kterému by se to zastavilo. Navíc podle mě by wipe potřeboval Creative 1/2, Survival a Skyblock. Proč? Nu poslední wipe měli při přechodu na 1.8 nebo 1.9. Někde to je až rok a půl (třeba Skyblock) a někde půl roku (Creative). Jenže wipem se zase opět opraví x chyb, bugů ale odradí to hráče. Takže kdyby vše prošlo, tak by všechny servery dostali wipe při přechodu na 1.11. Jenom otázka, kdy to bude... to může být klidně i rok :O

Nakonec je to stejně jedno, bud začnou znova tady nebo jinde. Obojí výjde na stejno :D :D :D
nic vezlem ale vsechny servery by potrebovali wipe ;)

Puntys

Veteran | President
Podle mně je to blbost myslím si že poloviční wipe jako při přechodu na 1.8 by bohatě stačil. Hráč si ty věci mohl přenést a nebo wipe nedělat vůbec jen udělat dva skyblock servery. Jeden by byl tento - OP skyblock a ten druhý by byl jen skyblock beze shopu ale byl by tam třeba povolený nether a end.

Toť můj nazor
PS: Píšu to z mobilu a tím pádem tu budou chyby
Takový wipe by byl celkem k ničemu. My potřebujeme zničit bugnuté věci, nabugované peníze, konečně se narovná ekonomika a spoustu jiného. O is level ani tak nejde. Gucciho při snažení doženeš do 2 týdnů.

1KND1

Velmi známý člen
Takový wipe by byl celkem k ničemu. My potřebujeme zničit bugnuté věci, nabugované peníze, konečně se narovná ekonomika a spoustu jiného. O is level ani tak nejde. Gucciho při snažení doženeš do 2 týdnů.
nikdy neodeberete styl hrani vzdy to tu bude, vzdy si lidi budou delat vsechno aby si udelali hru lehci

Chemicky

Inkvizitor
Takový wipe by byl celkem k ničemu. My potřebujeme zničit bugnuté věci, nabugované peníze
Tak s tímhle určitě souhlasím.

Pokud wipe, tak odstranit blbosti a povolit určité limity, které teď nejsou povolené.

Svoje vesničany opláču. Každopádně pokud skončí i hráčské shopy, tak končím i já...

Puntys

Veteran | President
Tak s tímhle určitě souhlasím.

Pokud wipe, tak odstranit blbosti a povolit určité limity, které teď nejsou povolené.

Svoje vesničany opláču. Každopádně pokud skončí i hráčské shopy, tak končím i já...
Shopem bylo myšleno adminshop. A neboj se :D Tenhle názor s Delfem stejně nikdo nesdílí :D
Takový wipe by byl celkem k ničemu. My potřebujeme zničit bugnuté věci, nabugované peníze
Bugnuté věci nejsou ulehčení hry. Tyto bugy jsou vyřešené ale jsou po nich stále následky. Tímto by po nich nic nezůstalo.

Chemicky

Inkvizitor
¨
Shopem bylo myšleno adminshop. A neboj se :D Tenhle názor s Delfem stejně nikdo nesdílí :D

Bugnuté věci nejsou ulehčení hry. Tyto bugy jsou vyřešené ale jsou po nich stále následky. Tímto by po nich nic nezůstalo.
Já vím, že působím hystericky, ale až teď opravdu začínám pořádně hrát. Ostrov si myslím, že mám pěknej. Ti vesničani mě stáli desetitáïsíce money a desítky hodin hraní.A teď bych o to měl přijít.
Mám přes 5 milionů vydělaných poctivou prací, kdy část z toho zisku ještě vracím serveru.
Jsem z toho prostě smutnej..

Puntys

Veteran | President
¨

Já vím, že působím hystericky, ale až teď opravdu začínám pořádně hrát. Ostrov si myslím, že mám pěknej. Ti vesničani mě stáli desetitáïsíce money a desítky hodin hraní.A teď bych o to měl přijít.
Mám přes 5 milionů vydělaných poctivou prací, kdy část z toho zisku ještě vracím serveru.
Jsem z toho prostě smutnej..
To je taky důvod. Každej už všechno má. Hru taky nehraješ aby si zjistil konec ale aby sis užil průběh.

1KND1

Velmi známý člen

takze neni ulehceni hry kdyz se treba bugnou penize jako me ze 12 mega na 12 billionu?

FatihAga

Velmi známý člen
Myslím že 12 bilionov sa určite nebugne , nemáme na mysli toto , aj keby sa 12 bilionov buglo myslím že by sa na to rychlo prišlo , 12 bilionov si len ta nazarobíš :D :D :D

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Existuje způsob jak všem uříznout jejich miliony. Stačí nastavit limit třeba na 500k, nechat to 14 dní. (I to je dostatek peněz), a pak to zase zvýšit. Jelikož se hráč připojí a bude mít víc než 500k, tak se mu odečtou miliony. To je ale spíš varianta bez wipu. Mimochodem tohle jsem dělal dřív běžně. Myslím, že někde je i teď limit, asi na Survivalu. :D

Chemicky

Inkvizitor
Existuje způsob jak všem uříznout jejich miliony. Stačí nastavit limit třeba na 500k, nechat to 14 dní. (I to je dostatek peněz), a pak to zase zvýšit. Jelikož se hráč připojí a bude mít víc než 500k, tak se mu odečtou miliony. To je ale spíš varianta bez wipu. Mimochodem tohle jsem dělal dřív běžně. Myslím, že někde je i teď limit, asi na Survivalu. :D
Jistě a tím sebereš i prachy těm, co si je poctivě vyděali? To je úžasný nápad.

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myslíš limit 100 mega? :D

Hexii

Heksy
@MrWakeCZ Prosím, vyjadři se naposledy ať už víme konečné rozhodnutí.. najednou stranu by bylo blbě to že přijdeme o ty islandy ne.. ale zase by se opravilo spousta chyb, ekonomika atd..

SkateQue

Eventer
No už len k pobaveniu je samotný Hexii, ktorý si ako jeden z prvých zarábal milióny jobmi, ktoré boli nastavené tak, ako žiaľ nastavené boli. Teraz to je zase osoba, ktorej vadia peniaze aj is level, uvidíme teda aké bude jeho ďalšie štádium evolúcie.

Každý z hráčov má slobodný výber typu hrania. Treba si uvedomiť, že nikto nikoho priamo nenúti k stavbe iron plošín. Plošiny vznikajú povahou hračov, ktorá je už hráčovi vrodená alebo vzniká daným prostredím. Povahou tu myslím to, keď sa hráč snaží dostať na vrchol, niečo dosiahnuť apod.- v tomto prípade ide o dosiahnutie tzv. money/is level rebríčku. Niektorí to robia aby si vyzdvihli ego a získali pomyselný rešpekt alebo ďalší zase pretože sa proste nudia (@Gucci120 ) . Ak mám hovoriť o prostredí, tak hráča proste štve ako sa všetci vychvaľujú, tak chce niečo "dosiahnuť" tiež. V danom prostredí nakúpi spawnery a vytvorí trapku, vykupuje iron blocky a popritom si z jobov získava určite nezanedbateľnú čiastku obnosu - celkom slušná podpásovka pre ekonomiku. A práve takto dámy a páni vznikajú naše plošiny. Je to niečo ako hociaká chrípka. Tej sa vyhnete tak, že ju jednoducho obídete, v tomto prípade to berte ako vrodený pud nehnania sa za každou blbosťou, ktorá z vás má spraviť "šéfa serveru" Ten majú hráči, u ktorých vďaka bohu nenájdeme ani jeden iron block, keby neexistovali tak ja už dávno šňupem drvený iron. Iron islandy nech si rieši každý sám, ale naozaj si nemyslím, že ich tu je potreba.

K ekonomike by som už len iba rád podotkol, že obyčajným wipom bez akýchkoľvek zmien môže byť wipe rovno každých 6 mesiacov. SkyBlock očakáva ekonomiku, ktorá už bude konečne stabilná a sebestačná, žiadne platenie v zimbabwských triliónových dolároch, hráč si musí vážiť aj ten 1$ čo má na účte. Treba zraziť joby, podporiť hráčske shopy, určiť v server shope ceny iba pre hráčov, ktorí sa svojmu shopu naozaj venujú, a aby sa peniaze vypustené do obehu z jobov aj vrátili naspäť, do server shopu. Žiadne také, že zapnem autoclick a celú noc si idem svoje.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.