Jaký má rank na prisonu vliv na rozum člověka? Vidím to tu jednou, žádných 10 minut. Nevidím v tom problém, ale jak uváží AT. @Filip6_CZFurt otravuje aspoň 10 minut! A přitom je prestige X takže už by měl mít rozum snad ne?
Prestige není věc na základě které by jsi mohl určit inteligenci člověka... Ale na prisonu si to myslí dost lidí Třeba když jsem byl P2 a napsal jsem že bude prison v 2.0 tak se do mě pustil jakej jsem hnup a že lidi s nízkými prestigemi vždy lžouFurt otravuje aspoň 10 minut! A přitom je prestige X takže už by měl mít rozum snad ne?
Myslel jsem to tak že prestige X hraje docela dlouho na craftmanii a měl by vědět že reklama se nedělá jinak rozumím tomu že prestige neurčuje inteligenci.Prestige není věc na základě které by jsi mohl určit inteligenci člověka... Ale na prisonu si to myslí dost lidí Třeba když jsem byl P2 a napsal jsem že bude prison v 2.0 tak se do mě pustil jakej jsem hnup a že lidi s nízkými prestigemi vždy lžou
Aha. Srry za ten x-ray stejně ho nepožívám jen sem chtěl zkusit jak to funguje asi ho vypnu. xDCo ten xray mod? (bear)
Aha. Srry za ten x-ray stejně ho nepožívám jen sem chtěl zkusit jak to funguje asi ho vypnu. xD
Prestige nerozhoduje o tom čo má v hlave. Je tu množstvo prestigí 10 ktoré to nemajú všetko pokope. A naopak aj rank 1 môže byť múdry.A přitom je prestige X takže už by měl mít rozum snad ne?