• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Rotuj

Nový člen
Furt otravuje aspoň 10 minut! A přitom je prestige X takže už by měl mít rozum snad ne?

Přílohy

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Furt otravuje aspoň 10 minut! A přitom je prestige X takže už by měl mít rozum snad ne?
Prestige není věc na základě které by jsi mohl určit inteligenci člověka... Ale na prisonu si to myslí dost lidí :D Třeba když jsem byl P2 a napsal jsem že bude prison v 2.0 tak se do mě pustil jakej jsem hnup a že lidi s nízkými prestigemi vždy lžou :D

Rotuj

Nový člen
Prestige není věc na základě které by jsi mohl určit inteligenci člověka... Ale na prisonu si to myslí dost lidí :D Třeba když jsem byl P2 a napsal jsem že bude prison v 2.0 tak se do mě pustil jakej jsem hnup a že lidi s nízkými prestigemi vždy lžou :D
Myslel jsem to tak že prestige X hraje docela dlouho na craftmanii a měl by vědět že reklama se nedělá jinak rozumím tomu že prestige neurčuje inteligenci.

EliteLoki

Velmi známý člen
Jako xray na prison je ako slon s vtáčimi krídlami sú ti úplne na nič lebo si ťažký skor by som zaňho banoval kebyže ho pristihnem na survivale alebo factions že by hľadal s ním dia.

JacobSK_

Džejkob
Eventer
A přitom je prestige X takže už by měl mít rozum snad ne?
Prestige nerozhoduje o tom čo má v hlave. Je tu množstvo prestigí 10 ktoré to nemajú všetko pokope. A naopak aj rank 1 môže byť múdry.
Stále nechápem prečo považujete tých P10 za kráľov a že sú najmúdrejší na svete, aj keď to tak nie je ;)

Písať si môže každý čo chce, pokiaľ to splňuje pravidlá serveru (projektu) inak to na teba nemá mať žiadny vplyv, za toto by som ja osobne mute nedával, ak niekto chce natáčať ako otvára keye... prosím. (Niekoho to zaujímať môže. Mysli aj na druhých)

Ale konečné slovo má i tak AT a tak ho označím.

+ Naviac -> to že napíše názov videa reklama nie je

@ShadyCZ @Brancesko @Ropacint @MrZaky
@Delfik @_JohnEfe_ @Krosta8
-Džejkob

Naposledny upraveno:

Nedzdo

Už úplně jarní víla
Takže...
@Levon ty prosím omez takovýto typ reklamy, sice to není nijak trestné, ale zbytečně to znepřehledňuje chat. Vím, že jako začínající youtuber si děláš reklamu úplně všude kde to jde, ale prosím na serveru to omez :).
@Rotuj byl udělen permaban.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.