Puntys
Veteran | President
Je snad wipe určen kdy bude? Může být klidně ještě měsíc tenhle sbTakže se mám teďka v*s*at na sb?
Heh, tak to díky )))
Je snad wipe určen kdy bude? Může být klidně ještě měsíc tenhle sbTakže se mám teďka v*s*at na sb?
Heh, tak to díky )))
A k čemu mi to tak asi je? Když za měsíc nebudu mít nic, co jsem si postavil/vybudoval? Jenom proto že, nějaké děcko si rozmyslí, že má tolik peněz že už neví co s nima, tak se rozhodne napsat "wipe sb?" K vůli jeho bugování si money, musí všichni přijít to co si postavili? Příjde mi to dost nespravidlivé -.-Je snad wipe určen kdy bude? Může být klidně ještě měsíc tenhle sb
Sdílím stejný názor.A k čemu mi to tak asi je? Když za měsíc nebudu mít nic, co jsem si postavil/vybudoval? Jenom proto že, nějaké děcko si rozmyslí, že má tolik peněz že už neví co s nima, tak se rozhodne napsat "wipe sb?" K vůli jeho bugování si money, musí všichni přijít to co si postavili? Příjde mi to dost nespravidlivé -.-
Stejně, když bude "wip" tak všichni kdo stavěli ty zasrané plošinky/bugovali peníze tak to budou dělat stejně znovu..
(btw, proč zrovna sb? Proč né survival? tam je také ekonomika někde..)
A k čemu mi to tak asi je? Když za měsíc nebudu mít nic, co jsem si postavil/vybudoval? Jenom proto že, nějaké děcko si rozmyslí, že má tolik peněz že už neví co s nima, tak se rozhodne napsat "wipe sb?" K vůli jeho bugování si money, musí všichni přijít to co si postavili? Příjde mi to dost nespravidlivé -.-
Hru taky nehraješ aby si zjistil konec ale aby sis užil průběh.
Survival ekonomika není v háji jako na skyblocku. Je tam daleko větší inflace ale není roztříštěná jako na skyblocku.(btw, proč zrovna sb? Proč né survival? tam je také ekonomika někde..)
A kto povedal že bude iba na sb? Bude aj na surviku a prisonu...A k čemu mi to tak asi je? Když za měsíc nebudu mít nic, co jsem si postavil/vybudoval? Jenom proto že, nějaké děcko si rozmyslí, že má tolik peněz že už neví co s nima, tak se rozhodne napsat "wipe sb?" K vůli jeho bugování si money, musí všichni přijít to co si postavili? Příjde mi to dost nespravidlivé -.-
Stejně, když bude "wip" tak všichni kdo stavěli ty zasrané plošinky/bugovali peníze tak to budou dělat stejně znovu..
(btw, proč zrovna sb? Proč né survival? tam je také ekonomika někde..)
hele, asi tak... komu by se doopravdy chtělo něco dělat jednou a pak byl WIPE. On to chce mít ale pořád postavené... Vše jde s prominutím do hajzlu. A bude ho to tu bavit? Já si myslím, že by radši šel na Single, kde by neměl žádné WIPE... Toť můj názorLidi ježiš je to hra. Neřikejte mi že nikdy ste nezačinaly Singleplayer nebo na novem serveru protože vas to na minulých nebavilo.
Je to otazka času kdy vas to přestane bavit. Vy co pišete že Wipe nechcete napadlo vas třeba že za např mesíc dva budete chtít wipe zrovna vy protože už budete mít taky tech ,,OP'' vecí dost? Berte ohledy i na ostatní jako Komunitu jak psal Wake že odejdou jen ti ,,kidi'' co neumí hrat bez op vecí, osobne si myslím že odejde dost takovýchto lidí a myslím si že by to vyřešilo i dost problemu , jak již bylo psano všelijake bugy,glitche vyřešilo by to čast hadek v chatu a i přehlednost by byla lepší. Nenechte se zaslepit tím že proste mate neco a nechcete to stavet znovu. Tohle je opravdu hloupý duvod proč Wipe nedelat.
Za 1, ne každeho singl baví a furt si dela nový a nový at ma co delat a za 2, nemusíš delat furt to same mužeš se vydat jiným smerem než si doted hralhele, asi tak... komu by se doopravdy chtělo něco dělat jednou a pak byl WIPE. On to chce mít ale pořád postavené... Vše jde s prominutím do hajzlu. A bude ho to tu bavit? Já si myslím, že by radši šel na Single, kde by neměl žádné WIPE... Toť můj názor
takhle jsem ten SB nebral... Já sám tam chodím málokdy...dovolím si také přidat svůj názor..
Na skyblock jsem přišel v létě, vypadal zajímavě s neotřelými pluginy a bral jsem to jako výzvu..
To že je na serveru hodně vulgarit i s helpery a adminy online jsem si zvykl,
to že samotní admini mají mnohdy chování řeznického psa a celý A-team se mění rychleji než spodní prádlo taky, ovšem..
Poctivě jsem si nahrál asi 32mil. To že wake v rámci akce Armageddon smazal nakoupené a složitě farmené vesničany na enchanty jsem přežil, stejně jako to, když v rámci "reformy idiotů soutěžících kdo si na island nacpe nejvíc spawnerů" sebral i poctivým dříčům jejich jobs level taky..
ovšem jen proto, že jeho slavný A-team sám rozdal lidem OP věci, bude dělat wipe celého skyblocku nebo kvůli pár neschopným závistivcům obere ty, co si své miliony vydřeli stovkami hodin online a hlasováním za server už zřejmě nerozchodím.
Jak jsem pochopil tak anketa o wipe je jen formální, neb wipe se udělá ať dopadne jakkoliv.
Proto bych se tímto chtěl rozloučit, Gvip nafurt si strčte.. za ucho a jen jako vzpomínku ukázka toho, co mohlo být hezkým projektem a skončilo jen díky pár troubům.
Vždyť jsi byl jeden z hlavních co bugovali money Když jsme zas nevěděli kde ty lidi ty peníze brali tak jsme se koukli k tobe a upravili jobs Žádný hráč nevlastní op item. Jde tady ale o blocky a hlavy jenž se dokázali brát pár bugama. Ty by bylo zapotřebí vymítit. Pak samozřejmě je ekonomika vysoce nestabilní. Jelikož jsou jobs téměř doupravené aby už pro nikoho nebylo výhodné je bugovat tak už je jen potřeba to navrátit na správnou kolej (kdyby to nebylo wipem tak by to mohlo trvat klidně půl roku než se ekonomika ustálí). A pak skyblock je už zaplněna většina aktivních hráču už jsou na vrcholu a nemají se kam posouvat. Jinak AT se obměňuje 4x za rok. To se i v armádě mění spodní prádlo častěji.ovšem jen proto, že jeho slavný A-team sám rozdal lidem OP věci, bude dělat wipe celého skyblocku nebo kvůli pár neschopným závistivcům obere ty, co si své miliony vydřeli stovkami hodin online a hlasováním za server už zřejmě nerozchodím.
Já nikde nepsal že to nebylo v souladu s pravidly. Ale aby si říkal o sobě jak sis je poctivě vydělal mi přišlo celkem směšné.Kubrasi, na to jsi přišel kde že jsem bugoval peníze? vydělával jsem je jobsem v souladu s pravidly kde byly např. v kategorii miner peníze i za položení kolejí čili ať už jsem mlátil moby, kopal šutr nebo poté, co jste ukradli jobs lv tak to dohnal pokládáním kolejí, vše bylo povolené, na seznamu výdělku dané profese a tudíž se nejedná o žádné bugování.. ban jsem dostal jen jednou za afk a to proto, že jsem musel nutně odjet od PC (úraz) a v takové chvíli fakt není myšlenka na to jít se odpojit ze serveru.. nijak jinak jsem se proti pravidlům neprovinil čili než vypustíš takový kec o bugování peněz, tak si to ověř.. je to asi tak jako když mi děcka tvrdí že jsem si eiffelovku musel bugnout neb to není jinak možné..
A CO V:I.P ked sme si zan platili ???Osobně můj návrh neprošel, každopádně mně by nevadilo, kdyby nebyl žádný shop, žádné spawnery, žádné money a hnedka by to bylo lepší
To by byl konečně Skyblock, hráči by si vážili každého železa, každé věci a né teďko, kdy se to prodává ve velko obchodech stak za kilo.
A navíc AT by neměl gm, aby hrál stejně jako ostatní hráči. Hnedka by se dle mého názoru hrálo lépe, protože tohle již není SB, takže já naprosto souhlasím.
to je faktNu nejsem zastánce Wipu, protože vím jaký to je o všechno přijít. Jenže... na serveru nehraje 1 hráč, kvůli kterému by se to zastavilo. Navíc podle mě by wipe potřeboval Creative 1/2, Survival a Skyblock. Proč? Nu poslední wipe měli při přechodu na 1.8 nebo 1.9. Někde to je až rok a půl (třeba Skyblock) a někde půl roku (Creative). Jenže wipem se zase opět opraví x chyb, bugů ale odradí to hráče. Takže kdyby vše prošlo, tak by všechny servery dostali wipe při přechodu na 1.11. Jenom otázka, kdy to bude... to může být klidně i rok
Nakonec je to stejně jedno, bud začnou znova tady nebo jinde. Obojí výjde na stejno