• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EliteLoki

Velmi známý člen
Takže ahoj ano som to já otravný Madara no tentoraz to nebude nejaká vec kvoli hádke a pod. ale chcel by som nájsť nejakého schopného človeka do tímu ktorý to vie hrať ak máš záujem vyplň podmienky ktoré tu budú pod textom. No kto je v tíme sa určite pýtaš :) to poviem až keby že ťa zoberiem. Pretože minulý turnaj ešte ten predtým Filipovým bol tak že nás hráči sledovali a stalo sa aj mne kolko krát aj na minulo ročnom že nám odpozerávali taktiky takže neboj sa a nemysli si že v tíme sú lamy môžem zaručiť že to lamary nie sú :). No teraz čo by som požadoval najlepšie by bolo keby že vieš niečo v štýle FastBridgingu/Ninjabridging kebyže vieš Breezily bridging bez Autoclickera máš najväčšiu šancu do tímu :) no a teraz podmienky. Keď to splníte napíšte sem alebo na skype to sa týka aj ohľadom otázok skype: lukyus2 (#Team Akatsuki - Madara311YT)

1. Mať TS alebo skype (Poprípade Discord) alebov krátkej dobe pred turnajom zaobstarať
  2. Vedieť PVP
  3. Chovať sa normálne a nepokúšať sa o sabotáž tímu já si budem dávať pozor. K tomu chovaniu sa tolerujeme Rageovanie,Max Nadávanie ale len na skype.
  4. Nenadávať druhým členom v Tíme
  5. Vedieť Digonal Centric Sneaking (to je to shiftovanie a stavanie z boku to je ľahké) a keď vieš niečo lepšie ako toto tak jasné že máš výhodu.
  6. Kebyže si pijmutí do tímu tak sa držať taktiky.
To je zatiaľ všetko ahoj váš Maďar pekný deň prajem :).

Juraj456789

Aktivní člen
vsetko to mam aj viem akurat na discordu nemam ani sluchatka ani mikrofon nema to zaobstarane a asi ani nestihnemam :(

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.