EliteLoki
Velmi známý člen
Takže ahoj ano som to já otravný Madara no tentoraz to nebude nejaká vec kvoli hádke a pod. ale chcel by som nájsť nejakého schopného človeka do tímu ktorý to vie hrať ak máš záujem vyplň podmienky ktoré tu budú pod textom. No kto je v tíme sa určite pýtaš to poviem až keby že ťa zoberiem. Pretože minulý turnaj ešte ten predtým Filipovým bol tak že nás hráči sledovali a stalo sa aj mne kolko krát aj na minulo ročnom že nám odpozerávali taktiky takže neboj sa a nemysli si že v tíme sú lamy môžem zaručiť že to lamary nie sú . No teraz čo by som požadoval najlepšie by bolo keby že vieš niečo v štýle FastBridgingu/Ninjabridging kebyže vieš Breezily bridging bez Autoclickera máš najväčšiu šancu do tímu no a teraz podmienky. Keď to splníte napíšte sem alebo na skype to sa týka aj ohľadom otázok skype: lukyus2 (#Team Akatsuki - Madara311YT)
- Mať TS alebo skype (Poprípade Discord) alebov krátkej dobe pred turnajom zaobstarať
- Vedieť PVP
- Chovať sa normálne a nepokúšať sa o sabotáž tímu já si budem dávať pozor. K tomu chovaniu sa tolerujeme Rageovanie,Max Nadávanie ale len na skype.
- Nenadávať druhým členom v Tíme
- Vedieť Digonal Centric Sneaking (to je to shiftovanie a stavanie z boku to je ľahké) a keď vieš niečo lepšie ako toto tak jasné že máš výhodu.
- Kebyže si pijmutí do tímu tak sa držať taktiky.