• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dadovnik

Aktivní člen
Hráč jménem Minko225 dne 28.10 uspořádal event na kterém hráči umírají byl mnou napomenut.
Samosdřejmě neuposlechl vše viz FOTO prosím o vyřízení. když lidě vypadnou automaticky je spustí do voidu.
em tenhle event mněl více krát a pokažde stejně takže naprosto souhlasim se hráčem SluckerHD a jako dalsi důkaz prikladam me foto :3
jo a jen bych dodal ze hrac Minko225 mne zabanoval nez sem stacil ziskat vice fotek :)

Přílohy

Nakolko by som chcesl videt pravidla eventou lebo na tomto serveri hram menej nez mesiac ten ktory je na tej fotke odfoteni somnou je moj testovac
ktory mi pisal chyby ktore treba dorobit myslim si ze v pravidlach neni nic o tom ze ked je hrac v evente tak si nemoze odlozit veci a ze v tom evente sa moze aj zabit a potom mu budu veci vratene. Chcel by som podotknut ze event bol postaveny dnes a este nemal vychytane chyby ten event ktory on nafotil je moj ale nehrali tam iny hraci okrem jeho toho na tej fotke.

Dadovnik

Aktivní člen
Nakolko by som chcesl videt pravidla eventou lebo na tomto serveri hram menej nez mesiac ten ktory je na tej fotke odfoteni somnou je moj testovac
ktory mi pisal chyby ktore treba dorobit myslim si ze v pravidlach neni nic o tom ze ked je hrac v evente tak si nemoze odlozit veci a ze v tom evente sa moze aj zabit a potom mu budu veci vratene. Chcel by som podotknut ze event bol postaveny dnes a este nemal vychytane chyby ten event ktory on nafotil je moj ale nehrali tam iny hraci okrem jeho toho na tej fotke.
takze 1.Hráč nesmi umírat na eventech 2.Nikoho nezajma ze tu hrajes měsíc 3.taky sem tu hral měsíc a musel sem zrusit nebo zmnenit svuj event takze si nemysli

EliteLoki

Velmi známý člen
Dobrý deň som tu já Madara kedže vlastním is já tak by som len chcel to že aby Mino dostal šancu event zmazať miesto banu hrá skyblock tak týžden CM max mesiac. Takže tak.

Dadovnik

Aktivní člen
Dobrý deň som tu já Madara kedže vlastním is já tak by som len chcel to že aby Mino dostal šancu event zmazať miesto banu hrá skyblock tak týžden CM max mesiac. Takže tak.
1.Má si přečíst pravidla 2.Když ja jsem delal event a to sem na CM hral 2 dny taki na to nebrali ohledy takže proč by minko225 mnel byt vimka?

EliteLoki

Velmi známý člen
Hráči ktorý boli na evente zabitý nech pošlú sem log s tým že ich to zabilo na mojom ise alebo screen tak dostanú 25K. Ako nechcem aby na mojom ise zomierali ludia.

Dadovnik

Aktivní člen
Hráči ktorý boli na evente zabitý nech pošlú sem log s tým že ich to zabilo na mojom ise alebo screen tak dostanú 25K. Ako nechcem aby na mojom ise zomierali ludia.
hele a co kdyz nekdo z nich neni na foru zaregistrovany to za 1. a za 2.kdo si to jako vyfoti?

Takže iTz_MadaraUchila na eventě nikdo neumřel, protože se poté co jsme to rozhlásili se žádný event nekonal. Takže jsi předtím neý se menco budeš rvát pozisti vše o tom hráči/eventu. takže pro příště.

EliteLoki

Velmi známý člen
Takže iTz_MadaraUchila na eventě nikdo neumřel, protože se poté co jsme to rozhlásili se žádný event nekonal. Takže jsi předtím neý se menco budeš rvát pozisti vše o tom hráči/eventu. takže pro příště.
Hlavneže Dadovník napísal že vás tam bolo 9 na Mc...... :)

Dadovnik

Aktivní člen
event byl i před tim :3

event byl i před tim :3
Vite to mas tak vypisujes ze si o mne ma zistit info ale pritom iTz_MadaraUchiha je moj spoluzak na zakladke dobre tak ty trapak si zistuj najprv info ty
Hráč jménem Minko225 dne 28.10 uspořádal event na kterém hráči umírají byl mnou napomenut.
Samosdřejmě neuposlechl vše viz FOTO prosím o vyřízení. když lidě vypadnou automaticky je spustí do voidu.
SluckerHD klame pretoze tieto fotky boli urobene predtym nez ma napomenul. To tam spamoval do chatu.

Dadovnik

Aktivní člen
Vite to mas tak vypisujes ze si o mne ma zistit info ale pritom iTz_MadaraUchiha je moj spoluzak na zakladke dobre tak ty trapak si zistuj najprv info ty

SluckerHD klame pretoze tieto fotky boli urobene predtym nez ma napomenul. To tam spamoval do chatu.
jenomze on tam nebyl celou dobu takze to napsal na dnesek :)

haloo ty nechapavy slovak co na to nechapes prosimte ze si mas precist pravidla a pak neco delat
jo a kdyby event byl 2x a ty fotky sou z toho 2. :)
Tak ci tak all co tam boli boli odmeneny vlajkou a 1 stakom ironu a kludne sa ich mozes opytat ci sa im to pacilo alebo ne

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.