• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fowleyy

Kix je gay
Minko225 vše je pravda taky jsem měl takový event a dostal jsem ban na 2 týdny být tebou to hned předělán jinak máš hezký ban!

Keyio

00:00 AM
Uživatel @DadovnikCZ dostal dočasné omezení přístupu na web. Varoval jsem vás na serveru, že pokud to tady takhle rozjedete (zbytečně) , tak vás potrestám. Bohužel @DadovnikCZ , tvůj Post Hunt je nehorázný. Píšeš tu, jako by to byla normální diskuse (chat), a proto jsi taky dostal daný trest.

To platí i pro vás ostatní. Hlavně ty @Minko225 , doporučuji si přečíst pravidla serveru a fóra.

Takže iTz_MadaraUchila na eventě nikdo neumřel, protože se poté co jsme to rozhlásili se žádný event nekonal. Takže jsi předtím neý se menco budeš rvát pozisti vše o tom hráči/eventu. takže pro příště.
Pokud se žádný event nekonal, tak stačí hráče upozornit, aby si daný event upravil. @Minko225 , postav si pod tím vodu, aby hráči padali do ní a nezemřeli.

Smazal jsem značnou část temata. Jinak @Minko225, hráčů DadovnikCZ a SluckerHD ignoruj. Podle toho jak DadovnikCZ přispívá, tak se snaží pouze provokovat hráče (nebo i mě, jelikož jeho přispívání na fóru je jeden velký spam a furt se musí s někým hádat).

Takovým uživatelům nevěnuj pozornost a počkej si na odpověď někoho z vedení.

Podle celého tématu co jsem tak četl, se snaší DadovnikCZ pouze znepříjemnit hráči pobyt na serveru, protože daná věc se stala i jemu samotnému.

A teď @SluckerHD.
Protože DadovnikCZ obdržel trest, prosím vyřiď mu, ať mi pošle FOTOGRAFIE, VIDEO popřípadně LOG ve kterém hráč @Minko225 psal do chatu, že pořádá event. V opačném případě lze hráče pouze varovat, aby si upravil daný event, který by hodlal pořádat. Já to přidám do tohoto příspěvku. (Nebo spíše, ať to pošle tobě a ty to pošleš sem)

Delfik

Člen
V pravidlech je uvedena tato věta :
"V případě, že hráč pořádá event pro hráče, nikdo na tomto eventu nesmí zemřít, v případě porušení bude udělen trvalý ban."

Vzhledem k tomu, že na screenech není vidět, že by se tam nějaký event pořádal, tak danného hráče nijak nemůžeme potrestat.

Téma necháme odemčené do 30.10 - 20: 00, aby jste měli možnost dodat nějaké přímé důkazy.

Delfik

Fajry

Aktivní člen
zde je vypis z logu není problem ho kdyžtak předložit celý :)
[20:47:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225
[20:47:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225
[20:47:52] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7alanburda §9» napiš /home
[20:47:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225-event
[20:48:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225-event
[23:16:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225-event farby 9/0. Hlavna vyhra je stak ironu.

Spamoval to celou dobu:) takže není problem to v logu najít

Zkráceně Hráč Minko225 Event opravil za jeden den uvažoval bych o zahození tohoto témetu Hráč Minko225 mi slíbil že nic podobného se již nestane. tak snad slib dodrží

EliteLoki

Velmi známý člen
zde je vypis z logu není problem ho kdyžtak předložit celý :)
[20:47:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225
[20:47:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225
[20:47:52] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7alanburda §9» napiš /home
[20:47:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225-event
[20:48:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225-event
[23:16:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225-event farby 9/0. Hlavna vyhra je stak ironu.

Spamoval to celou dobu:) takže není problem to v logu najít
To už bolo po úprave to už bolo teda po tom keď už bol upravený ten event.... Pamätám si to pretože sme stavali IG farmu. Takže nesnaž sa o tu o jeho zabanovanie :).

EliteLoki

Velmi známý člen
Zkráceně Hráč Minko225 Event opravil za jeden den uvažoval bych o zahození tohoto témetu Hráč Minko225 mi slíbil že nic podobného se již nestane. tak snad slib dodrží
Slucker poprípade na to dohliadnem ja pretože som majiteľ ostrova.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.