takze? ten event byl este pred tim nez zme to psali jo a prosim uz tu nepis nechame to zitra na posouzeni adminumJak pozde? Pisal som to hned ako ste mi povedali ze tam nemaju umierat. Takze?
Pokud se žádný event nekonal, tak stačí hráče upozornit, aby si daný event upravil. @Minko225 , postav si pod tím vodu, aby hráči padali do ní a nezemřeli.Takže iTz_MadaraUchila na eventě nikdo neumřel, protože se poté co jsme to rozhlásili se žádný event nekonal. Takže jsi předtím neý se menco budeš rvát pozisti vše o tom hráči/eventu. takže pro příště.
To už bolo po úprave to už bolo teda po tom keď už bol upravený ten event.... Pamätám si to pretože sme stavali IG farmu. Takže nesnaž sa o tu o jeho zabanovanie .zde je vypis z logu není problem ho kdyžtak předložit celý
[20:47:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225
[20:47:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225
[20:47:52] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7alanburda §9» napiš /home
[20:47:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225-event
[20:48:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225-event
[23:16:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9§9§7Minko225 §9» all /is warp Minko225-event farby 9/0. Hlavna vyhra je stak ironu.
Spamoval to celou dobu takže není problem to v logu najít
Slucker poprípade na to dohliadnem ja pretože som majiteľ ostrova.Zkráceně Hráč Minko225 Event opravil za jeden den uvažoval bych o zahození tohoto témetu Hráč Minko225 mi slíbil že nic podobného se již nestane. tak snad slib dodrží
Já len hovorím že na to dohliadnem Aby sa nič podobné nestalo akože také eventy a podiTz_MadaraUchila hele já jsem napsal že navrhuji o stáhnutí "případu" tak nevim co ti vadí!
jj poviem mu keď bude robiť event nech mi napíše aby som to skontroloval pretože já pravidlá viem všetky a mám skúsenosti.Takže před minkovo rozhlášením vše zkontroluješ?