K
Katusska
Návštěvník
No tak to jsem na to zvědavá..ho udělej celého hnědého to bude stačit xD
No tak to jsem na to zvědavá..ho udělej celého hnědého to bude stačit xD
to nejsi samaNo tak to jsem na to zvědavá..
Typ 3
Zubek
Světle modré
Hustý :O Ten můj bude porodView attachment 25550
(notworthy)(notworthy)(notworthy)(notworthy)(notworthy)
Má je na skinu? Má. Tak co jako. (lol)(lol)(lol)(lol)(lol)ty slipy xDDD
OOOOOOOOOO ty číčo (barefoot)(barefoot)(barefoot)(barefoot)(barefoot)(barefoot)(barefoot)(barefoot)(barefoot)(barefoot)(barefoot)(barefoot)(barefoot)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)View attachment 25550
(notworthy)(notworthy)(notworthy)(notworthy)(notworthy)
Dělám to postupně a ještě na řadě nejsi tak jestli ještě pár dní počkáš pozadí si přepíšu na světle modré tedaProsím jestli jsem teď na řadě já nevím jestli si to viděla ale nešlo by tam dát nějaké modrý (svetlý) pozadí ? děkuji
děkuji a počkámDělám to postupně a ještě na řadě nejsi tak jestli ještě pár dní počkáš pozadí si přepíšu na světle modré teda
Typ: 3
Nick: _Dinik_
Předmět: Nic c:
Pozadí: Transparentní (Bez pozadí)
Díky předem C:
Moc děkuju(rolleyes)Hey ľudia. Kľud s tým hnaním Katussky vetami: "kedy to budem mat, kedy mi to utobis, preskocila si ma". Pochopte ze to nie je take lahke urobit jeden obrazok. Ako vidite je tu 10 stranok celeho obsahu co znamena ze o to je zaujem a do coho treba vlozit aj trosku casu nehladne na to , ze ked ma tolko objednaviek ze to robi aj zadarmo. Jeden obrazok trva 2-3 hodiny. Ukludnite sa s tym prosim. Aj Katusska je len clovek
Dakujem
Je za co (kappa)Moc děkuju(rolleyes)
Ty budeš mít za co děkovat (stydimse)(stydimse)(stydimse)Je za co (kappa)
Děláš mi ten skin s korunkou? (artist)(stydimse)(stydimse) Nebo ten který mám teď 4fun? . Diq (kappa)Ty budeš mít za co děkovat (stydimse)(stydimse)(stydimse)
Ještě žádný c: pak mi napiš jaký chceš :ddDěláš mi ten skin s korunkou? (artist)(stydimse)(stydimse) Nebo ten který mám teď 4fun? . Diq (kappa)