• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Voojta

Už se těším na svoje takže za 2 týdny cs :D ( nevím proč mám teď warez skin .. nic jsem s tím neudělal... Wow :D)

Twixinka

Velmi známý člen
Prosím jestli jsem teď na řadě já nevím jestli si to viděla ale nešlo by tam dát nějaké modrý (svetlý) pozadí ? :) děkuji

K

Katusska

Návštěvník
Prosím jestli jsem teď na řadě já nevím jestli si to viděla ale nešlo by tam dát nějaké modrý (svetlý) pozadí ? :) děkuji
Dělám to postupně a ještě na řadě nejsi tak jestli ještě pár dní počkáš :) pozadí si přepíšu na světle modré teda :)

_BeToky

Aktivní člen
Hey ľudia. Kľud s tým hnaním Katussky vetami: "kedy to budem mat, kedy mi to utobis, preskocila si ma". Pochopte ze to nie je take lahke urobit jeden obrazok. Ako vidite je tu 10 stranok celeho obsahu co znamena ze o to je zaujem a do coho treba vlozit aj trosku casu nehladne na to , ze ked ma tolko objednaviek ze to robi aj zadarmo. Jeden obrazok trva 2-3 hodiny. Ukludnite sa s tym prosim. Aj Katusska je len clovek :p
Dakujem :)

K

Katusska

Návštěvník
Hey ľudia. Kľud s tým hnaním Katussky vetami: "kedy to budem mat, kedy mi to utobis, preskocila si ma". Pochopte ze to nie je take lahke urobit jeden obrazok. Ako vidite je tu 10 stranok celeho obsahu co znamena ze o to je zaujem a do coho treba vlozit aj trosku casu nehladne na to , ze ked ma tolko objednaviek ze to robi aj zadarmo. Jeden obrazok trva 2-3 hodiny. Ukludnite sa s tym prosim. Aj Katusska je len clovek :p
Dakujem :)
Moc děkuju(rolleyes) :)

rikos99

CraftManiák :D
Nick: Rikos99
Pozadí: asi cervena nebo bila
Predmet: nic
Typ: 3 (chci muj skin s tou mikinou plf :D mam rad lisky :D)

Diky :) moc puso :3
a Diky predem! :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.