• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

drkousek

Velmi známý člen
Lidi, krucipísek když sem budete psát tak jí to bude déle trvat... to jste ještě nepochopili??? :D Jinak opravdu moc nádherná tvorba, klobouk dolů před tebou

K

Katusska

Návštěvník
Lidi, krucipísek když sem budete psát tak jí to bude déle trvat... to jste ještě nepochopili??? :D Jinak opravdu moc nádherná tvorba, klobouk dolů před tebou
Hele mně nevadí, že se třeba zeptají nebo tak. :D Jen mě to u některých překvapuje, protože toho mám vážně plno + jsem měla žádosti i v SZ a proto mi to tu někdy trvá i déle. :p Jinak děkuji :3

Hekricek_LP

Velmi známý člen
Takže ahoj,
pár lidí si u mě už o profilovku/obrázek říkalo, tak jsem se rozhodla profilovku/obrázek nabídnout i těm, kteří o tom třeba nevěděli nebo mě ani moc neznají a tak..
Co budu potřebovat:
1) Typ obrázku, který budete chtít ( Typ 1, 2 a nebo 3)
2) Váš minecraft NICK (pokud máte skin, obrázky jsou podle skinů)
3) Pozadí (pokud chcete i nějaké pozadí - buď napište jen barvu, nebo mi hoďte odkaz na obrázek, který jste si zvolili jako pozadí)
4) Předmět - pouze u prvního typu obrázku a jen věco, které jsou v minecraftu - NENÍ POVINNÉ (beru i výjimky takže pokud bude někdo chtít, udělám něco i u ostatních typů - viz. typ 2 - luk)
5) Trpělivost
Počet obrázků na osobu není omezen.

Přiložím ještě pár obrázků:
View attachment 24964 View attachment 24966 View attachment 24963 View attachment 24965 View attachment 24968 View attachment 24967
2.Hekricek_LP
3.něco s robloxem : https://t3.rbxcdn.com/9e81301f612a0dcafe8e51f7ca3005bb
4.Typ : 2
5. Díky

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.