Fikiplay
Živá Legenda Craftmanie
ok (cry)(cry)(cry)Ještě je před tebou pár lidí (cry)(cry)(cry)
ok (cry)(cry)(cry)Ještě je před tebou pár lidí (cry)(cry)(cry)
Ještě je před tebou pár lidí (cry)(cry)(cry)
Bude zítra nebo v pondělí před ním jsou ještě 3 lidiTím pádem než uděláš fikiho, tak už uběhnou vánoce... ( nemyslel jsem to nějak zle )
A přede mnou? 10? Lidí?Bude zítra nebo v pondělí před ním jsou ještě 3 lidi
To možná i víc zítra na to kouknuA přede mnou? 10? Lidí?
Hele mně nevadí, že se třeba zeptají nebo tak. Jen mě to u některých překvapuje, protože toho mám vážně plno + jsem měla žádosti i v SZ a proto mi to tu někdy trvá i déle. Jinak děkuji :3Lidi, krucipísek když sem budete psát tak jí to bude déle trvat... to jste ještě nepochopili??? Jinak opravdu moc nádherná tvorba, klobouk dolů před tebou
Aspoň budeš mít dárek na Vánoce (lol)(lol)Tím pádem než uděláš fikiho, tak už uběhnou vánoce... ( nemyslel jsem to nějak zle )
Ale Já chci ještě ten halloween,tento skin budu mít i příští rok.Promiň ale měla jsem toho moc a proto jsem ti ten obrázek nestihla udělat.. každopádně skin už máš zase ten starý..
V pohodě já jen že jsi tam ten skin už neměl tak jsem ti to napsala..Ale Já chci ještě ten halloween,tento skin budu mít i příští rok.
OkV pohodě já jen že jsi tam ten skin už neměl tak jsem ti to napsala..
2.Hekricek_LPTakže ahoj,
pár lidí si u mě už o profilovku/obrázek říkalo, tak jsem se rozhodla profilovku/obrázek nabídnout i těm, kteří o tom třeba nevěděli nebo mě ani moc neznají a tak..
Co budu potřebovat:
1) Typ obrázku, který budete chtít ( Typ 1, 2 a nebo 3)
2) Váš minecraft NICK (pokud máte skin, obrázky jsou podle skinů)
3) Pozadí (pokud chcete i nějaké pozadí - buď napište jen barvu, nebo mi hoďte odkaz na obrázek, který jste si zvolili jako pozadí)
4) Předmět - pouze u prvního typu obrázku a jen věco, které jsou v minecraftu - NENÍ POVINNÉ (beru i výjimky takže pokud bude někdo chtít, udělám něco i u ostatních typů - viz. typ 2 - luk)
5) Trpělivost
Počet obrázků na osobu není omezen.
Přiložím ještě pár obrázků:
View attachment 24964 View attachment 24966 View attachment 24963 View attachment 24965 View attachment 24968 View attachment 24967
umm.. http://prntscr.com/d3tiprUž to bude? :3(woot)
teraz ja?
(stydimse)
Já jen..Chceš ten s tou dýní ne? Protože už se mi párkrát stalo že jsem někomu něco nakreslila a on mi hned psal že chce něco jiného protože má nový skin..teraz ja?