lyfe
anarchic
DDDDTěším se na chození kolem stromu DDDDD
DDDDTěším se na chození kolem stromu DDDDD
Těším se na tebeTěším se na chození kolem stromu DDDDD
"a co já" myslíš dárek ? xd dyť tě ani neznáma co já? :"(
kdyžtak příjdu
Tak nic no... ale příjdu i tak"a co já" myslíš dárek ? xd dyť tě ani neznám
Propašuju si tam chlast budu chodit nalitej okolo stromku nabourám do něho spadnou na mě světýlka a máš chodící vánoční stromečekView attachment 26441
Čau , napadlo mě udělat Vánoce s Lajfem ! Může přijít každý , na programu je "chození kolem stromu xd" a pozdější párty ve stromu. Dárky dostane ovšem jen někdo , těmi lidmi jsou : @Scrubiik , @KESP0 , @JarinCrafter , @Tobik2222 , @annonymous , @Foosh , @DeawonGaming , @Číp
Tato událost se bude konat na Survivalu !
Dne 24.12.2016
V mé vesnici /res tp Hobit zatím nepřístupná
Propukne to v 13:00 , od 14:00 se akce přesouvá ke @KESP0 vi
Těším se na každého !
Do komentů můžete napsat kdo přijde , ať vím koho čekat :>
Zapomněl jsi na logiku mc gravitace <: Nic nebude padat !Propašuju si tam chlast budu chodit nalitej okolo stromku nabourám do něho spadnou na mě světýlka a máš chodící vánoční stromeček
Zapomněl jsi na logiku mc gravitace <: Nic nebude padat !
Od toho je tu hodnocení "legrační", nebo "hype"XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Říkal tu někdo řízek? (slint) Přines mi jeden kuřecí C:Zajímá mě jak dlouho se bude chodit okolo stromu, abych stihnul obalit řízky na večeři
Hmmm dobře usmažený(slint)Říkal tu někdo řízek? (slint) Přines mi jeden kuřecí C:
JJJJJJ řízek podle skyblockářského rektceptu je výbornej už jsem ho měl (slint)(slint)(slint)Hmmm dobře usmažený(slint)
Kuřecí stejk s grilovanou zeleninou (slint)JJJJJJ řízek podle skyblockářského rektceptu je výbornej už jsem ho měl (slint)(slint)(slint)
Taky...Dostavím se také a vysoudím z tebe dárek.