lyfe
anarchic
Těším se na chození kolem stromuDDDDD
Těším se na chození kolem stromuDDDDD
Těším se na tebeTěším se na chození kolem stromuDDDDD
"a co já" myslíš dárek ? xd dyť tě ani neznáma co já? :"(
kdyžtak příjdu
Tak nic no... ale příjdu i tak"a co já" myslíš dárek ? xd dyť tě ani neznám
Propašuju si tam chlast budu chodit nalitej okolo stromku nabourám do něho spadnou na mě světýlka a máš chodící vánoční stromečekView attachment 26441
Čau , napadlo mě udělat Vánoce s Lajfem ! Může přijít každý , na programu je "chození kolem stromu xd" a pozdější párty ve stromu. Dárky dostane ovšem jen někdo , těmi lidmi jsou : @Scrubiik , @KESP0 , @JarinCrafter , @Tobik2222 , @annonymous , @Foosh , @DeawonGaming , @Číp
Tato událost se bude konat na Survivalu !
Dne 24.12.2016
V mé vesnici /res tp Hobit zatím nepřístupná
Propukne to v 13:00 , od 14:00 se akce přesouvá ke @KESP0 vi
Těším se na každého !
Do komentů můžete napsat kdo přijde , ať vím koho čekat :>
Zapomněl jsi na logiku mc gravitace <: Nic nebude padat !Propašuju si tam chlast budu chodit nalitej okolo stromku nabourám do něho spadnou na mě světýlka a máš chodící vánoční stromeček
Zapomněl jsi na logiku mc gravitace <: Nic nebude padat !
Od toho je tu hodnocení "legrační", nebo "hype"XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Říkal tu někdo řízek? (slint) Přines mi jeden kuřecí C:Zajímá mě jak dlouho se bude chodit okolo stromu, abych stihnul obalit řízky na večeři![]()
Hmmm dobře usmažený(slint)Říkal tu někdo řízek? (slint) Přines mi jeden kuřecí C:
JJJJJJ řízek podle skyblockářského rektceptu je výbornej už jsem ho měl (slint)(slint)(slint)Hmmm dobře usmažený(slint)
Kuřecí stejk s grilovanou zeleninou (slint)JJJJJJ řízek podle skyblockářského rektceptu je výbornej už jsem ho měl (slint)(slint)(slint)
Taky...Dostavím se také a vysoudím z tebe dárek.