Ahoj chceš ?DDDDDDDDNeumím až tak dobře Pvp a chci se zeptat, jestli by byl někdo ochotnej mě učit pvp d: je mi jedno kdo, ale musí umět pvp více než já, a best by bylo kdyby mi říkal např nějaké triky atd. DD cs, a snad se někdo ochotnej najde c:
Ty ho umíš (kappa) xd ?Ahoj chceš ?DDDDDDDD
Prídaj si ma do Fr, a niečo ťa naučím
Lidi, mohl bych požádat i já o hodiny?Ahoj chceš ?DDDDDDDD
anglicky vážně ne, díky z té jako jediného předmětu mám za 3...Tady někdo nezná kouzelnou stránku Youtube
Neumím až tak dobře Pvp a chci se zeptat, jestli by byl někdo ochotnej mě učit pvp d: je mi jedno kdo, ale musí umět pvp více než já, a best by bylo kdyby mi říkal např nějaké triky atd. DD cs, a snad se někdo ochotnej najde c:
doporucuju vam tohle video (bez zvuku )Lidi, mohl bych požádat i já o hodiny?
nebo jako muzete se zvukemdoporucuju vam tohle video (bez zvuku )
Pocit když jsem to viděl, a tím jsem se naučil pvp :dddddoporucuju vam tohle video (bez zvuku )
circle strafe je k ničomu, to každý dobrý pvper vie, tam nejde ani o tie combá, ale o ten aim, musíš proste vychytať všetky hity, v rankede to nieje tak, že nájdeš warezáka, ktorý sa vie sotva pohybovať, tam sú hráči ako fanboj.. pochybujem, že ty "vieš pvp" a si na takej úrovni, aby si zdolal týchto hráčov..Pocit když jsem to viděl, a tím jsem se naučil pvp :dddd
tak trénuj, ne? to neexistujú pvp servery? o.o na cm sa naučíš tak zbierať bronz na bw.Však říkám že neumím pvp...
Existují ale kde je najít? ._. neukamenuj mě hned že nevím vše...tak trénuj, ne? to neexistujú pvp servery? o.o na cm sa naučíš tak zbierať bronz na bw.
YT? odpoveď na všetko.Existují ale kde je najít? ._. neukamenuj mě hned že nevím vše...
Pely těch zná hodněExistují ale kde je najít? ._. neukamenuj mě hned že nevím vše...