• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

kapr20

rybiška
Tak co si z vás většina přála stalo se...jsem pryč z AT. Jak se wake rozhodl tak to tak bude a plně s tím souhlasím :) Sám jsem tolikrát uvážoval jestli neodejdu sám protože ten natlak byl velký...ale stalo co se stálo :)

Menší historie mého pobýtu v AT. Byl letní večer 20.8.2015 přesně 22:22 kdy se mi šéfík ozval jestli bych to nezkusil a já jsem s neistotou souhlasil. Byl jsem rozhodnutý hned a nakonec jsem do toho šel protože mě bavilo pomahat hráčům i když jsem neměl prefix. No a vydržel jsem až do 20.8.2016...důvod ukončení je tady --) https://craftmania.cz/tema/stiznost-kapr20.18328/ . Neříkám že jsem nikdy chyby nedělal nikdo není dokonalý a uvědomují si, že v některých situacích jsem se měl zachovat jinak. Většína hráčů mě nemělo rádo protože jsem se s tím tak nějak nesral ale nadruhou stránu mi hodně hráčů děkovalo že se snažím o klid na serveru. Za dobu v AT jsem měl přiležitost poznat dost členu AT a myslím, že v tomto složení můžou vydržet hodně dlouho pokud budou mít zájem, protože po delší době je zase schopný AT, který se snaží :p

Chtěl jsem poděkovat všem co mi pomohli kolem AT jak už na začátku tak v průběhu času co jsem byl v AT.
Díky za pomoc na začátku:
@Číp - díky ty stará bedno za vše co si pro mě udělal i za zastaní [_] :p
@xero2000 - pokud si to někdy přečteš :D
A jedno velké díky patří jedné slečně :p @zuzik92 - osoba která mi přirostlá k srdíčku a byla semnou od prvního dne nejen na CM ale dotáhla mě AT :) Prostě taková moje mamina na CM <3

Další poděkování patří @Misery96 za ty rády a věci okolo. Vím měl jsem více poslouchat ale mám svojí hlavu a nenechám si poradit (nailbiting) :D ale díky za vše :p
@_R3pl1_ vím že jsme měli menší konflikt ale kašli na to :p pro mě budeš stejně vždy admin který byl mi schopný pomoct :)
A dalším členům AT za super komunitu a doufám, že se to mezi námi jen tak neposmolí když už nejsem v AT :)

Na závěr patří to největší díky šéfíkovi @MrWakeCZ díky moc za šanci. Je k neuvěření, že si vůbec takového trotla jako jsem já do AT vzal a dal mi důvěru a mě s ním tak dlouho trpělivost i když jsem tě musel tolikrát nasrat :D Díky moc a vždy budeš ten nejlepší šéfík kterého jsem kdy potkal <3 Doufám, že budeš mít pořád nervy a čas provozovat něco tak šíleného jako je CM, protože bych neměl pak kde hrat :D

Ohledně co bude dál:
Některé zklamu a hodně ale mě se nezbavíte :p CM nemám v žádném umyslu zradit,opustit a budu smrdět rybinou tady dokud mě bude MC bavit a server bude existovat :D Když nemám práva tak se vratím k práci kterou jsem dělal před nastupem do AT. Takže budu dál pomahat hráčům tak klidně AT když budou potřebovat s tím nebudu mít problém :)

Další věc je takové upozornění pro hráče co mě nemájí v lásce...Když už nejsem v AT tak nemám povinnost odpovídat na váše stupidní dotazy a spamy :p Dále pro hráče co se snaží být najednou kamarádi když nejsem v AT tak vy máte smůlu ;) Já se s lidmi co mění názory nebavím a je mi jedno jestli to bylo před dnem,týdnem nebo měsícem či rokem :) Pokud neuvídím změnu v chování ke mě tak se s vámi bavit nebudu ani když mi s láskou polezete pod ocasní ploutev ;) Pokud to nechápete tak si najděte anatomii abych nemusel být sprostý :D

Jelikož nemám rád slohovky a tohle je snad moje první co jsem napsal na CM tak to ukončím a mělo to být vše co jsem měl na srdci :p Předem se omlouvám za chyby ale znáte mě jaky jsem idiot když jde o psaní xD

Ještě jednou díky všem co mě podporovali, podporují <3

Misery96

Dark Lord of the Sith
Rád jsem ti pomohl a kdybys potřeboval stačí se kdykoliv ozvat.
Doufám, že na mě příště dáš víc a vydržíš :D

lilmayu

Developer
Developer
Chudák kapřík :c Byl jsi super admin a jak někdo psal o té ejmí atd.. Zná ji z plugu (asi) protože tam chodívám i já a píšou si tam, ale vetšinu času kapr "spí".

FatihAga

Velmi známý člen
Prajem veľa šťastia v reálnom živote a dúfam že sa niekedy vrátiš do A-T na ňiakú pozíciu :)

Chemicky

Inkvizitor
Dobře ti tak. Těch stížností bylo tolik, že to až nebylo možný. Místo, abys ses nad tím trošku zamyslel a ubral z toho tempa a chování, který jsi nabral tak jsi to jen povýšeně ignoroval a nakonec si na to taky dojel.
Nemám tě rád a mám k tomu svoje důvody. Osobně jsem rád, že jsi venku, přijdou lepší, zodpovědnější, méně nafoukaní a fajnovější...

Dobře ti tak. Těch stížností bylo tolik, že to až nebylo možný. Místo, abys ses nad tím trošku zamyslel a ubral z toho tempa a chování, který jsi nabral tak jsi to jen povýšeně ignoroval a nakonec si na to taky dojel.
Nemám tě rád a mám k tomu svoje důvody. Osobně jsem rád, že jsi venku, přijdou lepší, zodpovědnější, méně nafoukaní a fajnovější...
Souhlas ..
Nevím mnel moc vypito .. :D

No šak víte .. Poľak pri CS:GO :D Vodka základ D:

kapr20

rybiška
Komentuje mě osoba která umí jenom hejtit :p tvoje přání se splnilo ale buzerovat hráče o klid nepřestánu ;) dál jsem mírnější tempo na creativu a šlo to do kytek :) myslím,že creative 1 je na stejně úrovní jak ostatní servery v chovaním hráčů a o to mi šlo. Teď zaleží jestli to AT uhlídá.

kapr20

rybiška
Souhlas ..
Nevím mnel moc vypito .. :D

No šak víte .. Poľak pri CS:GO :D Vodka základ D:
1) nejsem polak
2) to že chlastám nikdo nepoznal na serveru ;)
3) kdo o mě šíříl že chlastám by mě taky zajímalo :)
4) severní moravu lidi z čech co nikdy nepřekročili prah domu nepochopí :)
5) severní morava je životní styl který nikdo nepochopí ale všem je tu na druhou stránu dobře..:)

1) nejsem polak
2) to že chlastám nikdo nepoznal na serveru ;)
3) kdo o mě šíříl že chlastám by mě taky zajímalo :)
4) severní moravu lidi z čech co nikdy nepřekročili prah domu nepochopí :)
5) severní morava je životní styl který nikdo nepochopí ale všem je tu na druhou stránu dobře..:)
Jžš :D Myslel sem to zo srandy ;(

Možno .. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.