fhonza4444
Velmi známý člen
Děkuji, samozdřejmě tobě také..
Jen chci udělat přijímačky, nic víc.
Jen chci udělat přijímačky, nic víc.
Mno ? xd co já ?
Čti prosímtě Veselé vánoceeeMno ? xd co já ? :emoji_smiley:
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
*Zdravím všechny hráče hráčky VIP dementy vedení a Waka*
Rozhodl jsem se pro vás udělat takový speciál,který by shrnul můj pohled na CM,kámoše,PvP skilly,názory a tak. :emoji_slight_smile:
(Jestli tě nějak nezajímám,nebo tě tento nadpis nezaujal,nečti to.)
O*O
Začneme od kámošů,které mám ve /friends a zaslouží si v tomto textu být.
O*O
@Dykol - Super helper,který vždy rád poradí,zůstaň tu co nejdéle a buď pořád tak fajn.
@DianaSVK - Známe se docela dlouho,sice na server už moc nechodíš ale jsi fajn. :emoji_slight_smile:
@krtekCZ - Kalhotky sice ještě nemá,ale je to super kámoš,hraje se s ním dobře Bw. :emoji_smiley:
@Madyn_Cz - Taky se známe delší dobu,zůstaň tu s námi co nejdéle. :emoji_slight_smile:
@Glock - Naše chaty přímo v MC nikdo nechce vidět :emoji_smiley: Super člověk toto.. :emoji_slight_smile:
@_Shanny_ - Super adminka,pomůže a je s ní sranda, díky že tu s námi jsi. :emoji_stuck_out_tongue:
@FireFighter11 - Bw kápo,frajer.. tebe ještě někde označím,neboj. :emoji_smiley:
@_MrBlade - Tohoto borce znám také z Bw, jsi fajn. :emoji_slight_smile:
@BobmanCZ - Legenda CM,super admin a kámoš, není co dodat. :emoji_wink:
@Brancesko - Taky si tu zasloužíš být protože jsi toho pro Cm taky dost udělal. :emoji_slight_smile:
@Zymbex - Holka která si dokáže umýt hlavu pracím práškem,jsi borka. :emoji_smiley:
@_Kmiiciik_ - Super kámoš,vždy v dobré náladě,někdy zavoláme už! :emoji_smiley:
@DeawonGaming - I jemu patří dík. :emoji_slight_smile:
@Leexii - Moc jsem jí ještě nepoznal,ale hraje dobře bw. :emoji_smiley:
@BlakkAjaa a @BlakkJess - Dávám je k sobě protože jsou stejně dementí,jste super!:emoji_slight_smile:
@EjZi - Legenda CM,super kámoš,pvp mu jde taky. :emoji_slight_smile:
@_AnNie - Fajn adminka,dávám tě sem,protože jsi mě rozsekala v 1v1 a mám tě za tu lepší,zůstaň tu s námi co nejdéle. :emoji_smiley:
@Ropacint - Plug.djčkař,hraje Sw,frajer,kámoš,helper.. Není co dodat rope! :emoji_slight_smile:
O*O
Další lidé,kteří mi dali buď něco do života nebo do hry.
O*O
@BranoSVK - Omg,tento hráč,kámoš,větší kámoš,legenda CM.. hodně toho pro mě
udělal,vážím si toho do teď.Na něj jen tak někdo mít nebude. :emoji_wink:
@MARIMR008 - I tobě patří velké díky,před 2dny jsi mi napsal něco,co mě tak koplo do
zadku,že se podle toho řídím. Díky! :emoji_slight_smile:
@Fikiplay - Tobě taky,díky za tu podporu a další věci. :emoji_slight_smile:
@_R3pl1_ - Taky jsi to semnou neměl jednoduché,sice mě už nemáš moc v oblibě,ale
i tak děkuju moc. :emoji_slight_smile:
@MrZawiCZ - Demente zabanovanej,že ty to neoffneš :emoji_smiley: Ano.. toto stvoření mě
přivedlo na tento server,díky!! :emoji_smiley:
@iTz_MadaraUchiha - Nemám k tobě slov,snad se k tobě někdy štěstí otočí. :emoji_wink:
@omgmen - Asi můj první Mc kámoš? Díky za vše omíku. :emoji_smiley:
@MissChristal - Taky pamatuješ na ty časy? :emoji_astonished: :emoji_slight_smile:
@Lokri - Legenda Cm,hrával Sw,borec. :emoji_stuck_out_tongue:
Nechci ani nemám v plánu na nikoho zapomenout,kdyžtak se ozvěte v komentářích připíšu vás.. :emoji_wink: :emoji_slight_smile:
O*O
Respekt patří hráči @Leonss_CZ ,jeho pvp skill se dostal na hodně vysokou úroveň.
Další hráč kterému patří respekt je @FireFighter11 , stačí se kouknout na bw tabulku. :emoji_wink:
@_AnNie, taky jsi se hodně zlepšila a pořád lepšíš,jednou si ani nehitnu. :emoji_smiley: :emoji_stuck_out_tongue:
O*O
Velkééé poděkování patří našemu @MrWakeCZ
Bez něho by nebylo nic.
*Díky moc*
O*O[/b]
CraftMania je můj 2. domov,příjdu a na serveru je super atmosféra,když odcházím,chci se vrátit,ale nejde to..
Ikdyž někdy ten rage příjde,zná to určitě každý. :emoji_wink: :emoji_smiley: @iTz_MadaraUchiha
O*O
@MrRejMond @omgmen @JsemFrouznAhoj
Spameři nebo dementi?
Výjde to na stejno,bez vás by nebyla cm cm. :emoji_wink:
O*O
Doufám,že se bude CM zdokonalovat.
AT zůstane pořád stejně v pohodě.
Cheatři si uvědomí,že nemají cheatovat.
A další a další věci! :emoji_slight_smile:
O*O[/b]
!VESELÉ VÁNOCE VŠEM!
O*O
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Váš Prochy! :emoji_slight_smile:
:emoji_slight_smile:[/COLOR]Ach, náš milý Prochyáš :emoji_wink: kdybych ty to vyjadřování uměl psát, natož vyslovit... Tak TY by si v něm na 100% byl, poznal jsem tě na sw, byl jsem eZ dál by mě každý nopots, a časem jsem se zlepšoval.. pak jsem te měl ve fr, (uu oslava) ale bohužel pak začali časy, kdy si Leons změnil nick... Už tě sice ve fr nemám, ale u mne, zůstaneš kámošem navždy.[/CENTER]
DíkVeľmi pekne napísané :emoji_wink:
To tedaOu.. to jsem asi drsná, že? :emoji_smiley:
DěkujiDěkuji za označení :emoji_slight_smile: a přeju ti také štastné a veselé tygře :emoji_slight_smile:
Za to označenie dostaneš kríček :emoji_smileyDD
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
*Zdravím všechny hráče hráčky VIP dementy vedení a Waka*
Rozhodl jsem se pro vás udělat takový speciál,který by shrnul můj pohled na CM,kámoše,PvP skilly,názory a tak. :emoji_slight_smile:
(Jestli tě nějak nezajímám,nebo tě tento nadpis nezaujal,nečti to.)
O*O
Začneme od kámošů,které mám ve /friends a zaslouží si v tomto textu být.
O*O
@Dykol - Super helper,který vždy rád poradí,zůstaň tu co nejdéle a buď pořád tak fajn.
@DianaSVK - Známe se docela dlouho,sice na server už moc nechodíš ale jsi fajn. :emoji_slight_smile:
@krtekCZ - Kalhotky sice ještě nemá,ale je to super kámoš,hraje se s ním dobře Bw. :emoji_smiley:
@Madyn_Cz - Taky se známe delší dobu,zůstaň tu s námi co nejdéle. :emoji_slight_smile:
@Glock - Naše chaty přímo v MC nikdo nechce vidět :emoji_smiley: Super člověk toto.. :emoji_slight_smile:
@_Shanny_ - Super adminka,pomůže a je s ní sranda, díky že tu s námi jsi. :emoji_stuck_out_tongue:
@FireFighter11 - Bw kápo,frajer.. tebe ještě někde označím,neboj. :emoji_smiley:
@_MrBlade - Tohoto borce znám také z Bw, jsi fajn. :emoji_slight_smile:
@BobmanCZ - Legenda CM,super admin a kámoš, není co dodat. :emoji_wink:
@Brancesko - Taky si tu zasloužíš být protože jsi toho pro Cm taky dost udělal. :emoji_slight_smile:
@Zymbex - Holka která si dokáže umýt hlavu pracím práškem,jsi borka. :emoji_smiley:
@_Kmiiciik_ - Super kámoš,vždy v dobré náladě,někdy zavoláme už! :emoji_smiley:
@DeawonGaming - I jemu patří dík. :emoji_slight_smile:
@Leexii - Moc jsem jí ještě nepoznal,ale hraje dobře bw. :emoji_smiley:
@BlakkAjaa a @BlakkJess - Dávám je k sobě protože jsou stejně dementí,jste super!:emoji_slight_smile:
@EjZi - Legenda CM,super kámoš,pvp mu jde taky. :emoji_slight_smile:
@_AnNie - Fajn adminka,dávám tě sem,protože jsi mě rozsekala v 1v1 a mám tě za tu lepší,zůstaň tu s námi co nejdéle. :emoji_smiley:
@Ropacint - Plug.djčkař,hraje Sw,frajer,kámoš,helper.. Není co dodat rope! :emoji_slight_smile:
O*O
Další lidé,kteří mi dali buď něco do života nebo do hry.
O*O
@BranoSVK - Omg,tento hráč,kámoš,větší kámoš,legenda CM.. hodně toho pro mě
udělal,vážím si toho do teď.Na něj jen tak někdo mít nebude. :emoji_wink:
@MARIMR008 - I tobě patří velké díky,před 2dny jsi mi napsal něco,co mě tak koplo do
zadku,že se podle toho řídím. Díky! :emoji_slight_smile:
@Fikiplay - Tobě taky,díky za tu podporu a další věci. :emoji_slight_smile:
@_R3pl1_ - Taky jsi to semnou neměl jednoduché,sice mě už nemáš moc v oblibě,ale
i tak děkuju moc. :emoji_slight_smile:
@MrZawiCZ - Demente zabanovanej,že ty to neoffneš :emoji_smiley: Ano.. toto stvoření mě
přivedlo na tento server,díky!! :emoji_smiley:
@iTz_MadaraUchiha - Nemám k tobě slov,snad se k tobě někdy štěstí otočí. :emoji_wink:
@omgmen - Asi můj první Mc kámoš? Díky za vše omíku. :emoji_smiley:
@MissChristal - Taky pamatuješ na ty časy? :emoji_astonished: :emoji_slight_smile:
@Lokri - Legenda Cm,hrával Sw,borec. :emoji_stuck_out_tongue:
Nechci ani nemám v plánu na nikoho zapomenout,kdyžtak se ozvěte v komentářích připíšu vás.. :emoji_wink: :emoji_slight_smile:
O*O
Respekt patří hráči @Leonss_CZ ,jeho pvp skill se dostal na hodně vysokou úroveň.
Další hráč kterému patří respekt je @FireFighter11 , stačí se kouknout na bw tabulku. :emoji_wink:
@_AnNie, taky jsi se hodně zlepšila a pořád lepšíš,jednou si ani nehitnu. :emoji_smiley: :emoji_stuck_out_tongue:
O*O
Velkééé poděkování patří našemu @MrWakeCZ
Bez něho by nebylo nic.
*Díky moc*
O*O[/b]
CraftMania je můj 2. domov,příjdu a na serveru je super atmosféra,když odcházím,chci se vrátit,ale nejde to..
Ikdyž někdy ten rage příjde,zná to určitě každý. :emoji_wink: :emoji_smiley: @iTz_MadaraUchiha
O*O
@MrRejMond @omgmen @JsemFrouznAhoj
Spameři nebo dementi?
Výjde to na stejno,bez vás by nebyla cm cm. :emoji_wink:
O*O
Doufám,že se bude CM zdokonalovat.
AT zůstane pořád stejně v pohodě.
Cheatři si uvědomí,že nemají cheatovat.
A další a další věci! :emoji_slight_smile:
O*O[/b]
!VESELÉ VÁNOCE VŠEM!
O*O
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Váš Prochy! :emoji_slight_smile:
Tobě taky přeji veselé vánoce,není lehké přemýšlet nad 10tkami lidí. [/color][/SIZE]Proč já ne :
:emoji_slight_frown:[/CENTER][/SIZE][/SIZE][/CENTER][/COLOR]
Ahoj Videl som ťa hodne hrať na Serveru to bolo dávno aleDo 20:00 počkám kdo se přihlásí,pak vás označím,okomentuju+přidám nějaké fotky a už nebudu odpovídat. :emoji_smiley: Moc to tu nespamujte,díky :emoji_wink: