• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Voojta

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
*Zdravím všechny hráče hráčky VIP dementy vedení a Waka*
Rozhodl jsem se pro vás udělat takový speciál,který by shrnul můj pohled na CM,kámoše,PvP skilly,názory a tak. :emoji_slight_smile:
(Jestli tě nějak nezajímám,nebo tě tento nadpis nezaujal,nečti to.)
O*O
Začneme od kámošů,které mám ve /friends a zaslouží si v tomto textu být.
O*O

@Dykol - Super helper,který vždy rád poradí,zůstaň tu co nejdéle a buď pořád tak fajn.
@DianaSVK - Známe se docela dlouho,sice na server už moc nechodíš ale jsi fajn. :emoji_slight_smile:
@krtekCZ - Kalhotky sice ještě nemá,ale je to super kámoš,hraje se s ním dobře Bw. :emoji_smiley:
@Madyn_Cz - Taky se známe delší dobu,zůstaň tu s námi co nejdéle. :emoji_slight_smile:
@Glock - Naše chaty přímo v MC nikdo nechce vidět :emoji_smiley: Super člověk toto.. :emoji_slight_smile:
@_Shanny_ - Super adminka,pomůže a je s ní sranda, díky že tu s námi jsi. :emoji_stuck_out_tongue:
@FireFighter11 - Bw kápo,frajer.. tebe ještě někde označím,neboj. :emoji_smiley:
@_MrBlade - Tohoto borce znám také z Bw, jsi fajn. :emoji_slight_smile:
@BobmanCZ - Legenda CM,super admin a kámoš, není co dodat. :emoji_wink:
@Brancesko - Taky si tu zasloužíš být protože jsi toho pro Cm taky dost udělal. :emoji_slight_smile:
@Zymbex - Holka která si dokáže umýt hlavu pracím práškem,jsi borka. :emoji_smiley:
@_Kmiiciik_ - Super kámoš,vždy v dobré náladě,někdy zavoláme už! :emoji_smiley:
@DeawonGaming - I jemu patří dík. :emoji_slight_smile:
@Leexii - Moc jsem jí ještě nepoznal,ale hraje dobře bw. :emoji_smiley:
@BlakkAjaa a @BlakkJess - Dávám je k sobě protože jsou stejně dementí,jste super!:emoji_slight_smile:
@EjZi - Legenda CM,super kámoš,pvp mu jde taky. :emoji_slight_smile:
@_AnNie - Fajn adminka,dávám tě sem,protože jsi mě rozsekala v 1v1 a mám tě za tu lepší,zůstaň tu s námi co nejdéle. :emoji_smiley:
@Ropacint - Plug.djčkař,hraje Sw,frajer,kámoš,helper.. Není co dodat rope! :emoji_slight_smile:

O*O
Další lidé,kteří mi dali buď něco do života nebo do hry.
O*O

@BranoSVK - Omg,tento hráč,kámoš,větší kámoš,legenda CM.. hodně toho pro mě
udělal,vážím si toho do teď.Na něj jen tak někdo mít nebude. :emoji_wink:
@MARIMR008 - I tobě patří velké díky,před 2dny jsi mi napsal něco,co mě tak koplo do
zadku,že se podle toho řídím. Díky! :emoji_slight_smile:
@Fikiplay - Tobě taky,díky za tu podporu a další věci. :emoji_slight_smile:
@_R3pl1_ - Taky jsi to semnou neměl jednoduché,sice mě už nemáš moc v oblibě,ale
i tak děkuju moc. :emoji_slight_smile:
@MrZawiCZ - Demente zabanovanej,že ty to neoffneš :emoji_smiley: Ano.. toto stvoření mě
přivedlo na tento server,díky!! :emoji_smiley:
@iTz_MadaraUchiha - Nemám k tobě slov,snad se k tobě někdy štěstí otočí. :emoji_wink:
@omgmen - Asi můj první Mc kámoš? Díky za vše omíku. :emoji_smiley:
@MissChristal - Taky pamatuješ na ty časy? :emoji_astonished: :emoji_slight_smile:
@Lokri - Legenda Cm,hrával Sw,borec. :emoji_stuck_out_tongue:
Nechci ani nemám v plánu na nikoho zapomenout,kdyžtak se ozvěte v komentářích připíšu vás.. :emoji_wink: :emoji_slight_smile:

O*O
Respekt patří hráči @Leonss_CZ ,jeho pvp skill se dostal na hodně vysokou úroveň.
Další hráč kterému patří respekt je @FireFighter11 , stačí se kouknout na bw tabulku. :emoji_wink:
@_AnNie, taky jsi se hodně zlepšila a pořád lepšíš,jednou si ani nehitnu. :emoji_smiley: :emoji_stuck_out_tongue:

O*O
Velkééé poděkování patří našemu @MrWakeCZ
Bez něho by nebylo nic.

*Díky moc*
O*O[/b]
CraftMania je můj 2. domov,příjdu a na serveru je super atmosféra,když odcházím,chci se vrátit,ale nejde to..
Ikdyž někdy ten rage příjde,zná to určitě každý. :emoji_wink: :emoji_smiley: @iTz_MadaraUchiha

O*O
@MrRejMond @omgmen @JsemFrouznAhoj
Spameři nebo dementi?
Výjde to na stejno,bez vás by nebyla cm cm. :emoji_wink:

O*O

Doufám,že se bude CM zdokonalovat.
AT zůstane pořád stejně v pohodě.
Cheatři si uvědomí,že nemají cheatovat.
A další a další věci! :emoji_slight_smile:

O*O[/b]
!VESELÉ VÁNOCE VŠEM!
O*O
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Váš Prochy! :emoji_slight_smile:

Ach, náš milý Prochyáš ;) kdybych ty to vyjadřování uměl psát, natož vyslovit... Tak TY by si v něm na 100% byl, poznal jsem tě na sw, byl jsem eZ dál by mě každý nopots, a časem jsem se zlepšoval.. pak jsem te měl ve fr, (uu oslava) ale bohužel pak začali časy, kdy si Leons změnil nick... Už tě sice ve fr nemám, ale u mne, zůstaneš kámošem navždy.
[/CENTER]

M

MrProchyCZ

Návštěvník
Ach, náš milý Prochyáš :emoji_wink: kdybych ty to vyjadřování uměl psát, natož vyslovit... Tak TY by si v něm na 100% byl, poznal jsem tě na sw, byl jsem eZ dál by mě každý nopots, a časem jsem se zlepšoval.. pak jsem te měl ve fr, (uu oslava) ale bohužel pak začali časy, kdy si Leons změnil nick... Už tě sice ve fr nemám, ale u mne, zůstaneš kámošem navždy.[/CENTER]
:emoji_slight_smile:[/COLOR]

johncena8

Aktivní člen
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
*Zdravím všechny hráče hráčky VIP dementy vedení a Waka*
Rozhodl jsem se pro vás udělat takový speciál,který by shrnul můj pohled na CM,kámoše,PvP skilly,názory a tak. :emoji_slight_smile:
(Jestli tě nějak nezajímám,nebo tě tento nadpis nezaujal,nečti to.)
O*O
Začneme od kámošů,které mám ve /friends a zaslouží si v tomto textu být.
O*O

@Dykol - Super helper,který vždy rád poradí,zůstaň tu co nejdéle a buď pořád tak fajn.
@DianaSVK - Známe se docela dlouho,sice na server už moc nechodíš ale jsi fajn. :emoji_slight_smile:
@krtekCZ - Kalhotky sice ještě nemá,ale je to super kámoš,hraje se s ním dobře Bw. :emoji_smiley:
@Madyn_Cz - Taky se známe delší dobu,zůstaň tu s námi co nejdéle. :emoji_slight_smile:
@Glock - Naše chaty přímo v MC nikdo nechce vidět :emoji_smiley: Super člověk toto.. :emoji_slight_smile:
@_Shanny_ - Super adminka,pomůže a je s ní sranda, díky že tu s námi jsi. :emoji_stuck_out_tongue:
@FireFighter11 - Bw kápo,frajer.. tebe ještě někde označím,neboj. :emoji_smiley:
@_MrBlade - Tohoto borce znám také z Bw, jsi fajn. :emoji_slight_smile:
@BobmanCZ - Legenda CM,super admin a kámoš, není co dodat. :emoji_wink:
@Brancesko - Taky si tu zasloužíš být protože jsi toho pro Cm taky dost udělal. :emoji_slight_smile:
@Zymbex - Holka která si dokáže umýt hlavu pracím práškem,jsi borka. :emoji_smiley:
@_Kmiiciik_ - Super kámoš,vždy v dobré náladě,někdy zavoláme už! :emoji_smiley:
@DeawonGaming - I jemu patří dík. :emoji_slight_smile:
@Leexii - Moc jsem jí ještě nepoznal,ale hraje dobře bw. :emoji_smiley:
@BlakkAjaa a @BlakkJess - Dávám je k sobě protože jsou stejně dementí,jste super!:emoji_slight_smile:
@EjZi - Legenda CM,super kámoš,pvp mu jde taky. :emoji_slight_smile:
@_AnNie - Fajn adminka,dávám tě sem,protože jsi mě rozsekala v 1v1 a mám tě za tu lepší,zůstaň tu s námi co nejdéle. :emoji_smiley:
@Ropacint - Plug.djčkař,hraje Sw,frajer,kámoš,helper.. Není co dodat rope! :emoji_slight_smile:

O*O
Další lidé,kteří mi dali buď něco do života nebo do hry.
O*O

@BranoSVK - Omg,tento hráč,kámoš,větší kámoš,legenda CM.. hodně toho pro mě
udělal,vážím si toho do teď.Na něj jen tak někdo mít nebude. :emoji_wink:
@MARIMR008 - I tobě patří velké díky,před 2dny jsi mi napsal něco,co mě tak koplo do
zadku,že se podle toho řídím. Díky! :emoji_slight_smile:
@Fikiplay - Tobě taky,díky za tu podporu a další věci. :emoji_slight_smile:
@_R3pl1_ - Taky jsi to semnou neměl jednoduché,sice mě už nemáš moc v oblibě,ale
i tak děkuju moc. :emoji_slight_smile:
@MrZawiCZ - Demente zabanovanej,že ty to neoffneš :emoji_smiley: Ano.. toto stvoření mě
přivedlo na tento server,díky!! :emoji_smiley:
@iTz_MadaraUchiha - Nemám k tobě slov,snad se k tobě někdy štěstí otočí. :emoji_wink:
@omgmen - Asi můj první Mc kámoš? Díky za vše omíku. :emoji_smiley:
@MissChristal - Taky pamatuješ na ty časy? :emoji_astonished: :emoji_slight_smile:
@Lokri - Legenda Cm,hrával Sw,borec. :emoji_stuck_out_tongue:
Nechci ani nemám v plánu na nikoho zapomenout,kdyžtak se ozvěte v komentářích připíšu vás.. :emoji_wink: :emoji_slight_smile:

O*O
Respekt patří hráči @Leonss_CZ ,jeho pvp skill se dostal na hodně vysokou úroveň.
Další hráč kterému patří respekt je @FireFighter11 , stačí se kouknout na bw tabulku. :emoji_wink:
@_AnNie, taky jsi se hodně zlepšila a pořád lepšíš,jednou si ani nehitnu. :emoji_smiley: :emoji_stuck_out_tongue:

O*O
Velkééé poděkování patří našemu @MrWakeCZ
Bez něho by nebylo nic.

*Díky moc*

O*O[/b]
CraftMania je můj 2. domov,příjdu a na serveru je super atmosféra,když odcházím,chci se vrátit,ale nejde to..
Ikdyž někdy ten rage příjde,zná to určitě každý. :emoji_wink: :emoji_smiley: @iTz_MadaraUchiha

O*O

@MrRejMond @omgmen @JsemFrouznAhoj
Spameři nebo dementi?
Výjde to na stejno,bez vás by nebyla cm cm. :emoji_wink:
O*O

Doufám,že se bude CM zdokonalovat.
AT zůstane pořád stejně v pohodě.
Cheatři si uvědomí,že nemají cheatovat.
A další a další věci! :emoji_slight_smile:
O*O[/b]
!VESELÉ VÁNOCE VŠEM!
O*O
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Váš Prochy! :emoji_slight_smile:

Proč já ne :
:emoji_slight_frown:
[/CENTER]
[/SIZE][/SIZE][/CENTER]

Branoo_

Aktivní člen
Ďakujem krásne za to, ako si ma popísal, vážim si toho. :emoji_slight_smile: Spoznal som ťa už veľmi dávno, bolo to najmenej rok a pol dozadu možno? :emoji_smiley: Od začiatku si sa mi pozdával, bol si mojou oporou vo veľa veciach za čo ti patrí veľké ďakujem. Bez teba by tie moje začiatky tuto na CMke neboli také výborné, aké boli, ďakujem ešte raz za všetko, vážim si toho. :emoji_slight_smile: Veselé Vianoce aj Tebe. :)

KillerSlovakia

Pokemon Trener
Do 20:00 počkám kdo se přihlásí,pak vás označím,okomentuju+přidám nějaké fotky a už nebudu odpovídat. :emoji_smiley: Moc to tu nespamujte,díky :emoji_wink:
Ahoj Videl som ťa hodne hrať na Serveru to bolo dávno ale
K Veci Želanie : Želám ty veľa lásky zdravia nech ty ide pekný život Veselé Vianoce a pekný nový rok 2017. Pozdravom KillerSlovakia

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.