• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Windows 10 si stahovat už teď mi příjde docela blbost, protože pořád ani po té době není dost vyladěný to za 1. a za 2. na něj ještě nebudou všechny programy, ti co si myslí, že používat XP už dnes nemá cenu, se mýlí, spousta lidí používá XP a není potřeba žádná podpora microsofu, pokud nemáte antivir, tak si ho stáhnete a i pokud nebudete na internetu stahovat zavirovanosti z Uložto, tak ho nepotřebujete, mám 1 PC s windows XP a zatím ještě většina programů jede v pohodě a vir jsem tam neměl tak půl roku, na notebooku, který používám více mám Windows 7 a na windows 10 si počkám, třeba až po Vánocích.

PVNST jaký máš teď ten net? a Wake proč na tom obrázku chybí Windows 95 a mimochodem i windows 1 - 2.1 C-D Já tam chci Windows 95 ten je super mám ho na jednom notebooku!!!!!
Potom otázka na někoho: V čem vám vadí Visty, mě příjdou docela stejný jako 7 -_-

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Visty nejvěčí vergl co kdy vydaly :D :D :D To bych si tam dal raději ty 8čky který nejsou vůbec na hry :D Ale Visty pff nikdy v životě! :D

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Počkej si také sem ju tam neměl na Win.7 a nebo updatuj(doufám že sem to napsal správně :D ) systém ..

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
No Windows 10.... jsou a nejsou odladěný, ale ti co dávají update tak ať počítají s tím, že budou mít asi problémy... asi je 50% na 50%, já do dneška neměl nic, dokud NVIDIA nevydala update.. 353.62 myslím to je. No díky tomu updatu mi crashlo kernel jádro grafiky -.- a nehorázně... se to zabugovalo následně se mi zablokovaly AppData a nešlo s nimi nic dělat. Ve výsledku jsem musel dát tovární restart... jelikož ani Bod Obnovení neexistoval (to nejhorší co jde).

Takže ANO jsou super, ale zatím ne 100%.....

No Windows 10.... jsou a nejsou odladěný, ale ti co dávají update tak ať počítají s tím, že budou mít asi problémy... asi je 50% na 50%, já do dneška neměl nic, dokud NVIDIA nevydala update.. 353.62 myslím to je. No díky tomu updatu mi crashlo kernel jádro grafiky C-D a nehorázně... se to zabugovalo následně se mi zablokovaly AppData a nešlo s nimi nic dělat. Ve výsledku jsem musel dát tovární restart... jelikož ani Bod Obnovení neexistoval (to nejhorší co jde).

Takže ANO jsou super, ale zatím ne 100%.....
Nešlo Appdata lol to bych nechtěl :D, ještě že mám grafiku AMD :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.