• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Tak blížia sa Vianoce a dneska si Vianoce bez stromčeka nevieme predstaviť, že? Dostal som nápad a tuná s pánom eventerom @koza37 (eventer skyblocku) sme sa ho rozhodli zrealizovať :emoji_stuck_out_tongue: Skyblock bude aspoň pekne vyzdobený no ne?
Nebudem zdržovať a poďme nato :emoji_astonished:

Už z nadpisu ide prečítať, že ide o najkrajší stromček skyblocku!
Sútaž trvá do 23.12. 2016 19:00 a výsledky by mohli byť v ten deň alebo 24.12 ráno. (podľa počtu stromčekov)
O čo sa hrá? :emoji_astonished:
1. DVIP navždy
2. GVIP navždy
3. IVIP navždy
4. Ľubovoľné vip na 30 dní
5. 50K

Pravidlá a podmienky:
1. Mat ostrov a stromček
2. mať /is warp
3. Iba majiteľ ostrova môže prihlásiť svoj stromček na ostrove (ak je majitel ostrova neaktívny tak mi to napíšte do poznámok a dovolím vám zapojiť sa do eventu)
4. Max 3 stromy
5. Porušenie vyššie uvedených pravidiel je vyhodenie z eventu

Čo sa bude hodnotiť?
Stromček a čo je pod ním aj trochu okolie (max 15 blokov myslím okolie, nie výška a šírka stormčeku) :emoji_wink:

Prihlášky posielajte sem: https://craftmania.cz/forms/skyblock-zdobime-stromecek.19/respond
Otázky na @Radiko a @koza37 :emoji_wink: do súkromných správ alebo na discordu :emoji_slight_smile:
Veľa kreativity želáme! Váš a-team :emoji_wink:

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
Jako pěkný nápad ale štve mě že to neni na suvu :// tam mám celkem pěkný stromek ale nemůžu ho ukázat :(

ja na tento event nepojdem lebo jedno GVIP navzdy mam. Prajem ostatnym stastne a vesele stavanie a Vianoce :D

Mě se to moc líbí :emoji_slight_smile: Dobrý nápad, ale nevadí, když budeme mít kolem toho stromku čurbes (nepořádek)?

To můžeme na celou stavbu použít jen 15 bloků? Nebo jak?
Ne.. prostě postav ho tak velký, krásný jak jen dovedeš :) A okolí taky udělej s vánoční tématikou :) Aby se to k tomu stromečku hodilo.. například kdyby jsi postavil stromeček, a okolo bys dál Stone, crafting table, spawner.. a různé hovadiny, tak to by moc pěkné nevypadalo, prostě do toho dej Ducha Vánoc :)

Aha, tak rád by som sa zapojil, ale nemôžem, a Mám pokazeny PC laguje mi internet,Mc, proste cely Pc.. a iný ntb nemám.. takže sa nezapojím, do súťaže :( :D

Prosím organizátora o potvrzení, že je náš stromek na GOD´S ISLAND, majitel pan_venda_CZ, přihlášený do soutěže. Včera, když jsem ho přihlašoval, mi po stisknutí ODESLAT obrazovka oznámila CHYBA, již jsi přihlášen. Tak nevím.

Díky pan_venda

TEST

Žádný uživatel není online.
Status