• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Tak tu máme výsledky vánočního Build Eventu!

Než se vrhneme na vyhlášení, chtěl bych poděkovat všem, kteří se zúčastnili! Snad jste se při tvoření vaší stavby dobře bavili a pokud nejste na stupních vítězů, nezoufejte, šancí bude ještě hodně.. a to nejen na Creativu. :emoji_wink:

Přihlášeno bylo 32 hráčů, což je tedy o polovinu méně, než minulý rok, ale i tak porota viděla mnoho krásných staveb a bylo opravdu těžké z vybrat jen 3 nejlpeší hráče, kteří ziskají ceny. :emoji_scream:

Nakonec se tedy porota rozhodla takto...

1. MÍSTO
Daker_ (@Daker_)

Tato stavba nás uchvátila! Nádherně řešené domy a zasněžej ostrůvek s vánočním stromem a betlémem, co dodat...

2. MÍSTO

Tobik2222 (@Tobik2222)

Originální nápad! Zasněžený les, v něm díra a v díře nádherný vánoční strom s vesničkou. V jednom z domů se nachází tajný vchod do továrny hraček, která opravdu stojí za to.

3. MÍSTO
sepiyak (@sepiyak)

Sice klasicky, ale nádherně provedená vánoční vesnice v zasněženém údolí! A nutno podotknout, že autor nezapomněl ani na interiér.

Gratuluji!
odměny se dostaví

Na závěr bych chtěl poděkovat adminkám @_AnNie, @_Shanny_ a builderovi @Zillzi, kteří mi pomáhali jak s organizací a přípravou, tak i s konečným hodnocením, děkuju! :emoji_heart_eyes:

U příštího Build Eventu nashledanou. :emoji_santa:

_Shanny_

ExPeprMintKa
Všem třem výhercům gratuluji! :emoji_blush:
Byly to opravdu nádherné stavby, všem zůčastněním přeji hodně štěstí do dalšího Build Eventu! ;)

Tobik2222

Aktivní člen
Druhé místo, jsem strašně rád protože já vůbec nejsem profesionální stavitel a když jsem v polovině měsíce navštívil pár lidí kteří to mají hezčí jak já tak jsem si říkal že to nedám, a tradá DRUHÉ MÍSTO DÍKY MOC :emoji_smiley:

Hlavně nezapomenu @FilipKer_Cz. Díky moc za továrnu a pomoc

Tobik2222

Aktivní člen
Pelino načti si další obrázky :emoji_smiley: A pokud tě štve že jsem na druhém místě můžeš si to říkat pro sebe

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Pelino načti si další obrázky :emoji_smiley: A pokud tě sere že jsem na druhém místě můžeš si to říkat pro sebe
len nechápem ako si sa tam s týmto mohol dostať, aj to 3. bolo lepšie, nejaká 10 domová vesnička v nejakej diere neni úplne super, tiež tie domy si staval 10min..

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Pelii já vím že mě nemáš rád ale stačí ten hate jo? je to zbytečný a výsledky nezměníš :emoji_wink:
len hovorím názor, btw čo také som ti urobil/ty si mi urobil, že ťa nemám rád? no to chcem vedieť, na cm som ťa videl 3x, raidol som ťa a už ťa hatujem a podobné sr*čky?

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Gratuluju všem výhercům, ikdyž vás pošlu k soudu, tak doufám že si tu výhru užijete!
- :emoji_fox:

Naposledny upraveno:

BluePlayer333

Aktivní člen
Gratuluji všem vítězům :emoji_mortar_board: ... a doufám, že příště vyhrajou taky takoví stavitelé :emoji_upside_down::emoji_kissing_heart:!

FatihAga

Velmi známý člen
Gratulujem všetkým , moc pekné :) Obzvlásť 1.miesto (nečakane) :D Veľmi dobrí nápad ich dať na ostrovy :) <321

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.