Tak blížia sa Vianoce a dneska si Vianoce bez stromčeka nevieme predstaviť, že? Dostal som nápad a tuná s pánom eventerom @koza37 (eventer skyblocku) sme sa ho rozhodli zrealizovať :emoji_stuck_out_tongue: Skyblock bude aspoň pekne vyzdobený no ne?
Nebudem zdržovať a poďme nato :emoji_astonished:
Už z nadpisu ide prečítať, že ide o najkrajší stromček skyblocku!
Sútaž trvá do 23.12. 2016 19:00 a výsledky by mohli byť v ten deň alebo 24.12 ráno. (podľa počtu stromčekov)
O čo sa hrá? :emoji_astonished:
1. DVIP navždy
2. GVIP navždy
3. IVIP navždy
4. Ľubovoľné vip na 30 dní
5. 50K
Pravidlá a podmienky:
1. Mat ostrov a stromček
2. mať /is warp
3. Iba majiteľ ostrova môže prihlásiť svoj stromček na ostrove (ak je majitel ostrova neaktívny tak mi to napíšte do poznámok a dovolím vám zapojiť sa do eventu)
4. Max 3 stromy
5. Porušenie vyššie uvedených pravidiel je vyhodenie z eventu
Čo sa bude hodnotiť?
Stromček a čo je pod ním aj trochu okolie (max 15 blokov myslím okolie, nie výška a šírka stormčeku) :emoji_wink:
Prihlášky posielajte sem: https://craftmania.cz/forms/skyblock-zdobime-stromecek.19/respond
Otázky na @Radiko a @koza37 :emoji_wink: do súkromných správ alebo na discordu :emoji_slight_smile:
Veľa kreativity želáme! Váš a-team :emoji_wink:
Nebudem zdržovať a poďme nato :emoji_astonished:
Už z nadpisu ide prečítať, že ide o najkrajší stromček skyblocku!
Sútaž trvá do 23.12. 2016 19:00 a výsledky by mohli byť v ten deň alebo 24.12 ráno. (podľa počtu stromčekov)
O čo sa hrá? :emoji_astonished:
1. DVIP navždy
2. GVIP navždy
3. IVIP navždy
4. Ľubovoľné vip na 30 dní
5. 50K
Pravidlá a podmienky:
1. Mat ostrov a stromček
2. mať /is warp
3. Iba majiteľ ostrova môže prihlásiť svoj stromček na ostrove (ak je majitel ostrova neaktívny tak mi to napíšte do poznámok a dovolím vám zapojiť sa do eventu)
4. Max 3 stromy
5. Porušenie vyššie uvedených pravidiel je vyhodenie z eventu
Čo sa bude hodnotiť?
Stromček a čo je pod ním aj trochu okolie (max 15 blokov myslím okolie, nie výška a šírka stormčeku) :emoji_wink:
Prihlášky posielajte sem: https://craftmania.cz/forms/skyblock-zdobime-stromecek.19/respond
Otázky na @Radiko a @koza37 :emoji_wink: do súkromných správ alebo na discordu :emoji_slight_smile:
Veľa kreativity želáme! Váš a-team :emoji_wink:
Naposledny upraveno: