• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MARIMR008

ExAdmin
Ako už aj @iSpyre pridal do off-topicu svoju prihlášku na post helpera.Tak ja sa rád pridám.

MARIMR008

15

Aktívne používam skype.Ktorý používam skorej na pracovnú činnosť ako na oddych alebo zábavu.
Discord mám,ale nechodím tam.Keďže mi to nesedí na komunikáciu medzi ľuďmi.V tomto prípade preferujem TeamSpeak.

Najviac hrám na SkyBlocku.Tento server ma vždy fascinoval.Vždy sa nájde nejaká parta ľudí s ktorými sa dá pekne porozprávať.Nikdy sa tam nenudím lebo stále mám čo robiť.Predsa tam je možnosť mať /is level ktorý sa dá stále zvyšovať.Takže ak nezostáva nič iné na práci.Rád si zájdem na SkyBlock zlepšiť svoje peňažné konto a skrášliť môj island.
Rád sa pozriem aj na survival či creative.Kde sa vždy nájde nejaké zabáva alebo rozumný hráč na pokec.Alebo si tam niečo pekné postavím.Tieto dva servery(Survival a creative)majú viac možnosti na stavanie.Takže sa tam lepšie robia väčšie projekty.
Z MiniGames to je BedWars,kde sa vždy nájde dobrá partia ľudí s ktorými je zábava hrať.

Na CraftMánii hrám aktívne rok a 5 mesiacov.

Chcel by som napraviť svoje chyby,urovnať nejaké spory ktoré vznikli v čase môjho pôsobenia v AdminTeame tu na CM.
Rád by som viac hráčom pomáhal,dával tresty ľudom ktorý porušujú pravidlá a dával pozor na server.
Chcel by som proste dostať druhú šancu aby som mohol veci urobiť lepšie a poučiť sa zo svojich chýb.

Bol som v AT na veľa malých serveroch.Na ktorých som sa naučil základné príkazy.
Jeden z tých väčších je práve CM.Kde som bol v AT ako helper a admin po dobu 6 mesiacov.

Podľa môjho názoru sa na to tú to prácu dobre hodím.Mám dostatočné skúsenosti s príkazmi,s prístupom ku hráčom,som nestranný,tým pádom by nevznikali nejaké výhody oproti ostatným hráčom.
Ako som už vyššie spomínal pôsobil som v AT tu na CM.Takže poznám dosť hráčov,systém ako to tu chodí,rôznych členov AT
A na každom serveri(SkyBlock,Survival,Creative...)poznám systém,komunitu a rôzne typy na zlepšenie hry a pomôcky pre rýchlejší postup hrou(čo sa dobre predáva,ktorý item je vzácny,atď...).

Moje zlé vlastnosti sú výbušnosť.Neviem si udržať city vo vnútri.Vždy ich musím ukázať okolitému svetu.
Som lenivý a tvrdohlavý.Lenivosť je u mňa len v oblasti školy.Nie vždy sa mi chce učiť alebo si robiť domáce úlohy.
A tvrdohlavosť sa dá u mňa prelomiť len časom...niektoré veci/názory si proste zafixujem v hlave a ťažko mi ich niekto zmení.
A moja asi najviac negatívna vlastnosť je arogancia.Zvyčajne k ľuďom ku ktorým nemám dobrý vzťah alebo nemám k nim nechovám rešpekt sa snažím nejako zosmiešniť/ponížiť.Ale postupom času a s narastajúcim vekom a skúsenosťami sa táto vlastnosť stráca.

Som komunikatívny.Rád sa rozprávam v spoločnosti ľudí na rôzne témy.Či už odborné alebo témy súčasnej mladej generácii.
Viem sa dobre adaptovať do nového prostredia.Zvyknúť si na nových ľudí,nové veci a na nové činnosti.Rád robím nové veci keďže ma to vždy nadchne a dá mi to viac skúseností do života.
Som spoľahlivý.Keď mi niekto dá nejakú úlohu alebo cieľ snažím sa to dokončiť dokonca a len tak ľahko sa nevzdať.
Viem udržať tajomstvo a vytvoriť si dobrý vzťah s ľuďmi.
Mám dobre rozvinutú empatickú stránku.Viem pochopiť rôzne situácie ľudí,ako sa asi cítia,viem sa vcítiť do ich kože a následne im aspoň trochu pomôcť.

Aktuálne nepôsobím na žiadnom serveri ako člen AdminTeamu.

Budem sa snažiť situáciu vyriešiť čo najlepším spôsobom.Takže nebudem ho urážať alebo si nejako budovať zlú povesť.
Nebudem pokračovať v hádke,ale skúsim sa nejako s daný človekom dohodnúť/uzmieriť aby z toho nevznikol väčší konflikt/zbytočný problém.
Žiadny rozumný človek by predsa nechcel zbytočné problémy.

Záleží od doto aká by bola situácia,či by dotyčný hráč písal nadávky do /fr bmsg alebo len do /fr msg určitému hráčovi alebo mne priamo.
Ak by hráč napísal do /fr 1-2 nadávky tak by som ho upozornil aby
neporušoval pravidlá.Alebo by som mu dal kick na ukľudnenie keby to boli trochu ostrejšie slová/urážky.
Ak by ich bolo viac,dal by som mu trest,podľa toho koľko nadávok napísal do /fr.

Obrátil by som sa na iného člena AdminTeamu ktorý je vo funkcii dlhšie ako ja a má nejaké skúsenosti.A dúfal by som,že jeho rada by bola dobrá a pravdivá.
Poprípade by som sa snažil skontaktovať nejakého Hl.Admina alebo priamo Majiteľa (ktorý by mali vedieť zo všetkých najviac...),aby mi s daným problémom pomohli alebo mi nejako poradili.

Volám sa Martin.Prvým rokom chodím na strednú školu ktorá je zameraná na ekonomický smer.Kde sa učíme veci z účtovníctva a podnikovej ekonomiky.
Rád počúvam hudbu ako je napríklad:Arogant,Ben Cristovao,Ed Sheeran,Hollywood Undead,Skillet,BVB,AC/DC,Fall Out Boy,Imagine Dragons,NightCore a veľa ďalších...
Rád športujem,preferujem hokej,futbal,florbal a hokejbal.Pred nejakým časom som chodil na atletiku kde som behal a skákal do diaľky.
Rád si pozriem nejaký ten futbalový/hokejový zápas (ako aj na živo tak aj online/v TV).
Ovládam anglický jazyk,učím sa druhým rokom nemecký,rozumiem plynulo po česky.Gramatiku ako-tak ovládam.V dokonalosti gramatiky mi bráni len moja disgrafia.
Rád píšem rôzne básne o mojom súčasnom pohľade na svet.
Tiež sa snažím tvoriť slohy na témy ako sú:Láska,motivácia,psychická bolesť,peniaze,šťastie,bolesť a tak ďalej...
Ako už skoro každý druhý si rád zahrám aj nejaké hry.Najviac ma baví MC kvôli jej kreativite.Môžem tam robiť rôzne veci,hrať s ľuďmi z celého sveta,rozvíjať svoje kreatívne myslenie a spoznávať ľudí.
Potom si rád zahrám aj CS:GO/CS:16,FarCry4,TES:V Skyrim,FIFU,NHL a Dishonored.
To by bolo asi všetko čo som chcel povedať v tejto sekcii.

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Tak sa tu všetci predveďte akú dlhú máte prihlášku a prečo práve vás nevzali. Fakt twl ._.

-Džejkob

Tady to nefunguje, že napíšeš slohovku a jseš v AT, slohovku umí napsat každej. Ale ty se do AT prostě asi nehodíš, nebo nesplňuješ podmínky, nějaký důvod tam bude. Takže aby si hráči nemysleli, že napíšou 3 prdele textu a jsou v AT, jak si to do teď myslí. -_-

MARIMR008

ExAdmin
Tady to nefunguje, že napíšeš slohovku a jseš v AT, slohovku umí napsat každej. Ale ty se do AT prostě asi nehodíš, nebo nesplňuješ podmínky, nějaký důvod tam bude. Takže aby si hráči nemysleli, že napíšou 3 prdele textu a jsou v AT, jak si to do teď myslí. :emoji_expressionless:
Myslíš si,že ja to neviem?BTW to to nie je sloh.Je to prostá a jednoduchá prihláška.
Viem,že keď nie som zobratý tak tam niekde bude chyba.A zostáva len na mne či sa tá chyba eliminuje.

Myslíš si,že ja to neviem?BTW to to nie je sloh.Je to prostá a jednoduchá prihláška.
Viem,že keď nie som zobratý tak tam niekde bude chyba.A zostáva len na mne či sa tá chyba eliminuje.
Možná to vypadá že to je psané na tebe, nebo na tvou přihlášku, ale psal jsem to obecně hráčům, co chtějí do AT a tady se vyskytla možnost.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.