• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzMinotaur

Velmi známý člen
J presne tak nechcem aby mi znicili majetok, pred updateom na 1.11 som tam nehral a zacal som tam hrat az potom po update takze na resky som zvyknuty uz od zaciatku preto budem chcet aby zostali

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Presne ked sa resky zrusia tak je to uz o nicom nemozes mat vela veci lebo si ich nemas kam dat lebo ked si ich das do chestky tak ti ju najdu a vykradnu............

CataClysm

Velmi známý člen
Já jsem za vanillu bez resky, opravdu, chce to server, na kterém hraje každý na vlastní pěst. Já sám jsem za celou dobu, kterou hraju vanillu, přišel o více, než většina lidí, která je pro residence nasbírala dohromady. Z vlastní demence či naivity, z morálních chyb i např ve voidu, protože se mi neotevřela elytra.

Hodně staveb mi bylo zničeno a několik jsem zničil sám.. Patří to k tomu..Vždycky jsem přijal svou porážku při zjišťování škod.. Jenom tato vanilla mě bavila..Oba faktory tam hrají roli: je vždycky možnost pro někoho jiného mě vykrást, a vice versa. Přesně tato vanilla baví mě a, jak čtu, tak i Haada a Veverciaka, nebudu jmenovat nepřítommné, ale znám i další.

Není to ovšem pro každého, to moc dobře chápu. Pro tyto lidi ale existuje celkem jednoduché východisko - survival - pro ty, kteří chtějí hrát s jinými hráči, ale mít jakýsi pocit bezpečí při hře. Vlastní server - pro ty, kteří chtějí hrát nemodovaný Minecraft se svými kamarády (aktivně se děje, nebudu jmenovat nepřítomné). Singleplayer - (....)

Pro lidi, mezi které se řadím i já, nic takového po přidání rezidencí nezbylo. Mám rád PvP, prohry i výhry, vím, co obojí znamená. Mimo jiné s příkazem /res tp jsem hodně zlenivěl, co se týče transportu sebe samého, jenže to je asi trochu mimo téma.

Přijmu oba výsledky hlasování, je snad jasné, který mnohem radši, ale i tak...

-Cata

CataClysm

Velmi známý člen
Jo a když jsme u věcí, s 1.11 přišly do hry shulker boxy, které expandovaly kapacitu enderky na 27 násobek. Neříkejte mi, že tam cennosti nevecpete. Shulker box tak těžké získat není.

Excelim

Aktivní člen
Já se musím zastat residencí, ochrana skladu, portování mezi přáteli. Residence je jen 100x100 a sám jsem se snažil, aby se zvětšili. Pokud si zakážete port tak se k vám nikdo nedostane. Jelikož jsem portl více hráčů, tak pokud se resky zruší tak si jdu hrát vanillu na jinej server :)

Excelim

Aktivní člen
Residence je ochrana před raidery, můžeme si tak stavět bez obav a nemusíme zůstat u základny v podzemí ...

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Já se musím zastat residencí, ochrana skladu, portování mezi přáteli. Residence je jen 100x100 a sám jsem se snažil, aby se zvětšili. Pokud si zakážete port tak se k vám nikdo nedostane. Jelikož jsem portl více hráčů, tak pokud se resky zruší tak si jdu hrát vanillu na jinej server :emoji_slight_smile:
Ja tez.

Excelim

Aktivní člen
Vanilla je vanilla, má být bez resek, to je pravda, ale jsou tu lidé, kteří vám prostě níčí vaší práci. Vanilla bez resek by šla, hrát tu jen normální lidi. Whitelist tu už byl a nezůstal, resky by tu zůstat mohli.

Delfik

Člen
Pořád je to každého věc, zda-li si resku udělá či neudělá, tak co řešíte.
Je to pro hráče, kteří nechtějí, aby jim někdo ze dne na den zníčil sklad, domeček a připravil je o všechno, s čím se třeba týdny a měsíce dělali.

A jak se furt oháníte survivalem, né každý podporuje ekonomiku, shopy, fly a příkazy. A proto hraje na Vanille, kde si všechno musí udělat sám a residenci má pro ochranu majetku před lidmi, kteří se baví tak, že vám prostě všechno zníčí, nejčastěji za pomoci prográmků pro rendering chestek, hráčů...

Takže nevím, co vám na reskách furt vadí. :emoji_slight_smile:

Veverciak

Velmi známý člen
Pořád je to každého věc, zda-li si resku udělá či neudělá, tak co řešíte.
Je to pro hráče, kteří nechtějí, aby jim někdo ze dne na den zníčil sklad, domeček a připravil je o všechno, s čím se třeba týdny a měsíce dělali.

A jak se furt oháníte survivalem, né každý podporuje ekonomiku, shopy, fly a příkazy. A proto hraje na Vanille, kde si všechno musí udělat sám a residenci má pro ochranu majetku před lidmi, kteří se baví tak, že vám prostě všechno zníčí, nejčastěji za pomoci prográmků pro rendering chestek, hráčů...

Takže nevím, co vám na reskách furt vadí. :emoji_slight_smile:
Hráč survivalu tiež nemusí používať fly, /warp shop a tak ;).

drkousek

Velmi známý člen
Stejně tak já ti odpovím, hráč Vanilly nemusí používám residence.

Já nevím, co ty furt nechápeš.
nemusí, jenže ten kdo je použije tak se ochrání před ostatními... to už není Vanilla ale survival...

Delfik

Člen
nemusí, jenže ten kdo je použije tak se ochrání před ostatními... to už není Vanilla ale survival...
Ty usuzuješ, že to není Vanilla jen proto, že si někdo ochrání dům, protože nechce, aby mu ho nějaký blbec zníčil ? Kor když tam polovina z vás, těch "čestných grieferů" má cheaty a jiné prográmky? Aha.

Veverciak

Velmi známý člen
Ty usuzuješ, že to není Vanilla jen proto, že si někdo ochrání dům, protože nechce, aby mu ho nějaký blbec zníčil ? Kor když tam polovina z vás, těch "čestných grieferů" má cheaty a jiné prográmky? Aha.
Ešte ma tam označ ;) :D.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.