ItzMinotaur
Velmi známý člen
J presne tak nechcem aby mi znicili majetok, pred updateom na 1.11 som tam nehral a zacal som tam hrat az potom po update takze na resky som zvyknuty uz od zaciatku preto budem chcet aby zostali
Ja tez.Já se musím zastat residencí, ochrana skladu, portování mezi přáteli. Residence je jen 100x100 a sám jsem se snažil, aby se zvětšili. Pokud si zakážete port tak se k vám nikdo nedostane. Jelikož jsem portl více hráčů, tak pokud se resky zruší tak si jdu hrát vanillu na jinej server :emoji_slight_smile:
Hráč survivalu tiež nemusí používať fly, /warp shop a tak .Pořád je to každého věc, zda-li si resku udělá či neudělá, tak co řešíte.
Je to pro hráče, kteří nechtějí, aby jim někdo ze dne na den zníčil sklad, domeček a připravil je o všechno, s čím se třeba týdny a měsíce dělali.
A jak se furt oháníte survivalem, né každý podporuje ekonomiku, shopy, fly a příkazy. A proto hraje na Vanille, kde si všechno musí udělat sám a residenci má pro ochranu majetku před lidmi, kteří se baví tak, že vám prostě všechno zníčí, nejčastěji za pomoci prográmků pro rendering chestek, hráčů...
Takže nevím, co vám na reskách furt vadí. :emoji_slight_smile:
Stejně tak já ti odpovím, hráč Vanilly nemusí používám residence.Hráč survivalu tiež nemusí používať fly, /warp shop a tak :emoji_wink:.
nemusí, jenže ten kdo je použije tak se ochrání před ostatními... to už není Vanilla ale survival...Stejně tak já ti odpovím, hráč Vanilly nemusí používám residence.
Já nevím, co ty furt nechápeš.
Ty usuzuješ, že to není Vanilla jen proto, že si někdo ochrání dům, protože nechce, aby mu ho nějaký blbec zníčil ? Kor když tam polovina z vás, těch "čestných grieferů" má cheaty a jiné prográmky? Aha.nemusí, jenže ten kdo je použije tak se ochrání před ostatními... to už není Vanilla ale survival...
kdyby to byl survival tak je tam ekonomika, warpy atd tak nevím co tady jedešnemusí, jenže ten kdo je použije tak se ochrání před ostatními... to už není Vanilla ale survival...
Ešte ma tam označ .Ty usuzuješ, že to není Vanilla jen proto, že si někdo ochrání dům, protože nechce, aby mu ho nějaký blbec zníčil ? Kor když tam polovina z vás, těch "čestných grieferů" má cheaty a jiné prográmky? Aha.