Ahoj,
již několikrát jsem se doslechl, že hráčům padá hra a, že neví co s tím..
Jednodušše si přenastavte ve video settings následující 2 a hra vám přestane padat
View attachment 29207
Ahoj,
keď som si nastavil Chunk loading: Multi-Core a keď som s tým chodil po svete tak mi to robilo niečo také ako x-ray, a ešte také ako dúha.
Keď som to vypol, tak to prestalo a po takých 30min mi to začalo padať, vieš mi s tým pomôcť?
Díky za odpoveď. :emoji_slight_smile:
Někdy jsou to i všechny bloky záleží na komponentech PCMulti-Core může mít problém s některými bloky z módů.
Nastav víc RAM v launcheru... alespoň 2GB, ideálně 3GBJá mám trošku jiný problém. Při většině spouštění teggitu mi to spadne úplně na konci poslední fáze načítání :emoji_smiley:. Tudíž se mi teggit zapne jen například jednou z deseti spuštění :emoji_smiley:.
Ešte mám jeden problém, keď kráčam po svete tak mi mini-mapka začne blikať.Někdy jsou to i všechny bloky :emoji_stuck_out_tongue: záleží na komponentech PC :emoji_smiley:
Já měl OpenGL a padalo to.. Od doby co to mám takhle tak nic..Multi-Core může mít problém s některými bloky z módů.
OpenGl ti v případě, že ho nepodporuje grafická karta, nepomůže... (Staré NVidie, AMD myslím že mají většinou podporu - nejsem si jist)
Aj mne :/Ešte mám jeden problém, keď kráčam po svete tak mi mini-mapka začne blikať. :emoji_smiley:
Používám 4Nastav víc RAM v launcheru... alespoň 2GB, ideálně 3GB
Možná to funguje, ale taky to buguje texturyAhoj,
již několikrát jsem se doslechl, že hráčům padá hra a, že neví co s tím..
Jednodušše si přenastavte ve video settings následující 2 a hra vám přestane padat
View attachment 29207
ČÍm víc dáš, tím víc se počítač soustředí na teggit. Musíš však počítat s tím že tohle zaplní sám modpack a jestli k tomu budeš chtít mít puštěno víc věcí tak ty náročnější mohou dělat neplechu.Pokud mám možnost nastavit 7 ram kolik mám idealně dát aby se to nelagovalo? dík
Max. 4GB (5 můžeš taky.. ale to je příliš a je to zbytečný )Pokud mám možnost nastavit 7 ram kolik mám idealně dát aby se to nelagovalo? dík