• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Pomohlo vám to?

• Ano

Votes: 6 85.7%
  • Ne

Votes: 1 14.3%

• Total voters
    7
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Ahoj,
již několikrát jsem se doslechl, že hráčům padá hra a, že neví co s tím..
Jednodušše si přenastavte ve video settings následující 2 a hra vám přestane padat
ScreenShot_20170103173616.png

@Krosta8 našel info, já napsal na forum

Naposledny upraveno:

Voojta

Hra mi padá, až budu na PC a půjdou mi klávesy některé vyzkouším to, děkuji.​

Naposledny upraveno:

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Ahoj,
již několikrát jsem se doslechl, že hráčům padá hra a, že neví co s tím..
Jednodušše si přenastavte ve video settings následující 2 a hra vám přestane padat
View attachment 29207

Multi-Core může mít problém s některými bloky z módů.
OpenGl ti v případě, že ho nepodporuje grafická karta, nepomůže... (Staré NVidie, AMD myslím že mají většinou podporu - nejsem si jist)

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Já mám trošku jiný problém. Při většině spouštění teggitu mi to spadne úplně na konci poslední fáze načítání :D. Tudíž se mi teggit zapne jen například jednou z deseti spuštění :D.

RealPeky

Hl.Hrac
Ahoj,
keď som si nastavil Chunk loading: Multi-Core a keď som s tým chodil po svete tak mi to robilo niečo také ako x-ray, a ešte také ako dúha.
Keď som to vypol, tak to prestalo a po takých 30min mi to začalo padať, vieš mi s tým pomôcť?
Díky za odpoveď. :)

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Ahoj,
keď som si nastavil Chunk loading: Multi-Core a keď som s tým chodil po svete tak mi to robilo niečo také ako x-ray, a ešte také ako dúha.
Keď som to vypol, tak to prestalo a po takých 30min mi to začalo padať, vieš mi s tým pomôcť?
Díky za odpoveď. :emoji_slight_smile:
Někdy jsou to i všechny bloky :p záleží na komponentech PC :D

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Já mám trošku jiný problém. Při většině spouštění teggitu mi to spadne úplně na konci poslední fáze načítání :emoji_smiley:. Tudíž se mi teggit zapne jen například jednou z deseti spuštění :emoji_smiley:.
Nastav víc RAM v launcheru... alespoň 2GB, ideálně 3GB

Misery96

Dark Lord of the Sith
OpenGl ti v případě, že ho nepodporuje grafická karta, nepomůže... (Staré NVidie, AMD myslím že mají většinou podporu - nejsem si jist)
Já měl OpenGL a padalo to.. Od doby co to mám takhle tak nic..
Jinak díky za doplnění

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Já mam takovej problém že po 20. min pouštění hry a pak 30 min. připojování na server mi to napíše "Time out". Pak mi tam skočí černá obrazovka a počítač přestane reagovat ůplně na všechno kromě Ctrl+Alt+Esc a po 5 minutách koukání na černo mi spadne launcher.

Krosta8

Prostě Keighto
Jak to zde napsal Misery, tak jsem mu to radil, protože to předtím měl jinak nastavené a většinou problémy vznikají právě v těchto dvou místech.
Některé grafické karty nepodporují multi-core chunkloading a vznikají z toho různé glitche v podobě "neviditelných" částí. Pokud se vám např. stane, že uvidíte moba, kterému bude chybět část těla, tak si musíte chunk-loading nastavit na něco jiného, než je multi-core.

Puntys

Veteran | President
Pokud mám možnost nastavit 7 ram kolik mám idealně dát aby se to nelagovalo? dík
ČÍm víc dáš, tím víc se počítač soustředí na teggit. Musíš však počítat s tím že tohle zaplní sám modpack a jestli k tomu budeš chtít mít puštěno víc věcí tak ty náročnější mohou dělat neplechu.

lyfe

anarchic
Já mám stejnej problém jako psal Peky... jenže mně nepomohlo ani to přenastavení na 3+ GB RAM

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.