• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Zdravím vás, určitá skupina lidí ví o mém odchodu asi necelých pár minut a ted se to dozvíte i vy. Odcházím z AT a očividně už se nikdy na žádném sociálním či jiném projektu nikdy neobjevím. Dal jsem přednost studiu na vojenské škole a následné nastoupení do AČR, nejvíc mě sere, že nemám nic jistý a je to sázka na jednu kartu. Byla tady možnost CM nebo vojenská kariéra, která není vůbec jistá. No když tohle čtete, je asi jasný co jsem si vybral. Nebudu dál nic zdržovat, jdeme k tomu co jsem tady zažil atp.

Psal se srpen 28, roku 2015. Tehdy ještě R3pl1kat0r hrál na serveru asi nějaký týden nebo dva a už už si to štrádoval na web CM, aby si podal žádost o post v AT. Nojo, jenže tenhle blbeček nevěděl, že existuje i něco jako "Staff app" tak napsal wakovi, jestli může do AT. No když jsem zjistil co a jak funguje, podal jsem přihlášku. A ejhle, wejk odepsal, že mi nabízí helpera. Jakože WTF?! Nojo, asi šarm. Nevím. Jestli to wejku čteš, nemohl bych dostat odpověd? Díky. No a ten den měl replikator i první průser. No jasně, jak jinak. Ten pitomec si dal kick sám sobě s důvodem "Mějte se hezky" No a po domluvě jsem se uklidnil a začalo to jet dál. Uběhl nějakej pátek, přesněji něco přes půl rok a repli zatoužil po rajčátkách. Ze začátku to vypadalo slibně, jenže jsem "spamoval" wakovi a ten mě nakonec poslal do hájů zelených, že si mám počkat další měsíc. Tu další žádost jsem byl trpělivější a nakonec se to vyplatilo. Dostal jsem se mezi červenáky. Bylo to něco, snažil jsem se abych dokázal že na to mám. Nojo, radost upadala a já měl jen chvilkové záchvaty radosti z toho že jsem v AT. Čas šel, členové AT odcházeli, já zůstával... Ale proč? Proč já takovej průserář? Nojo kdo fí. Za tu dobu, co jsem tady, jsem asi 2. člověk, který je v tuto dobu nejdéle v AT v kuse. :emoji_astonished::emoji_astonished::emoji_astonished: Mám pocit že předemnou je radiko. Hele, poznal jsem vás neskutečně moc a pokusím se vás všechny napsat a něco k vám. Doufám že na nikoho nezapomenu a každej na to alespoň jednou číhne.

TAKŽE, úúúúplně první nej best bffinka topka prostě je @Superchick77, která na webu CM nebyla asi 94864687let, ale já jí stejně označím. Jsi úplně best nej holka, kterou jsem poznal a jsem za to neskutečně rád. Takhle super člověka jsem nikdy nepoznal. Fajn kámoška, at už jde o vanillu, bedwars, tsko. všechno boží <3 At už jsi kde jsi, jsi prostě top. Snad si to přečteš :3

Tohle prosímvás neberte, jakože že někoho seřazuju, jen jsem si čiku dovolil dát úplně na vrch.

@_MeTy_ ty roštáku jeden, my jsme toho spolu taky zažili úplně domrtě mrtinky moc a já jsem moc rád, že jsem tě mohl poznal. Jestli se na tu vojenskou dostanu a někdy bude čas, snad ti i prozradím svůj hlas, hele uvidíme. Jsi fajn hošík, super sranda s tebou. Vydrž čéče a snad si někdy pokecáme.

@Atoki, wtf co ty tady šéfe. Nikdo tě nezná, jen já a pár dalších. Ty jsi prostě NEJVÍC pohodovej týpek tady hele. Kámo, takovejch jako ty potřebuje CM nejvíc. Šéfe ty vydrž! Nikam neutíkej.

@Aywynka a hele voe. Co ty no? Nojo prostě kááááámoš žeooo. Hele sory že jsme spolu nakonec moc nehráli a kapínek se pohádali, já vím že ty víš že já vím že jsi super člověk. Všechna ta sranda s tebou, topofka.

@UbyGamer hele ty navazuješ na ejwynu. Prostě fajn vanillař kdysi, super pívípí Pepek. Snad zase začneš hrát na CM aktivně. Jsi fajn šéfík.

Hele, tady to utnem, protože fakt je vás moc a já zas nemám tolik času. Ted označím lidi, na který nikdy nezapomenu. @zuzik92, @Trewish, @Ropacint, @AweSanDy, @1KND1, @MrMikeCZE, @Bidlo, @bloudoveccz @BobmanCZ, @Brancesko, @Nedzdo, @The_Dave, @DrozdLP, @Fikiplay, @Filip6_CZ, @->Míša<-, @Krosta8, @Chemicky, @Grandpa_salami, @Grumex @MARIMR008 @_AnNie @Meiys @Hihijak_CZ @Luk4Zz_ @JaMegaHit @_Mititi_CZ @Inter @ItzzPandisMC @JacobSK_ @MrsRachí @Katusska @Kubrastig @Delfik @Marki35 @micik10 @Misery96 @Natálga. c: :3 @patule1215 @Radiko @Rejmond @ScipioCZ @ShijaskaCZ @Smexhy @stefanbabiak @_ImMiiskaa_ @_Olivierski_ @Flafy_ @Areigo @Starr @MCkatka @Matheus_CZ @kapr20 @BiGDiCeK @Čípek @Murphyn @ShadyCZ @SkateQue @Sprajtiik @TheStepan177 @_Shanny_ @MrZaky

No a poslední kulišák je @MrWakeCZ, ty roštáku jeden. Díky za tuhle úplně najz best zkušenost, kterou jsi mi dal a i přes těch 8bodíků ,nebo kolik jsem jich to vlastně měl, jsi měl nevyhodil. Vážím si toho a pevně věřím, že dál povedeš CM tak jako dosud. Zamáčkni slzu, jestli teda nějaká poteče a se ctí mě propusť ze služby. Konec generále!

DOUFÁM ŽE JSEM NA NIKOHO NEZAPOMNĚL, KDYBY NĚKDO BYL ŠPATNĚ OZNAČEN, OZNAČTE HO PROSÍM <3 DÍK

Naposledny upraveno:

Keyio

00:00 AM
Vojenská škola? Hmmmm. Hodně štěstí, budeš ho potřebovat. Udělal jsi zde dobrou práci vojáku. :emoji_v:

I didn't start this war... But I'm damn well gonna finish it.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Tak prajem good luck. Len ich tam neštvi inak ten bager po 100 rokoch využijem. Že na mna nezabudneš, tak nemaj nočné mory z môjho kríčku.

Hexii

Heksy
Repli, Repli.. Je to škoda, že někdo jako ty odchází. My dva sme se asi na serveru moc nepoznali a je to škoda.. :/ No jo ale já byl hlavně na SB, zatím co ry jsi byl na Vanille a Prisonu hlavně.. To už je teď fuč.. :D
Myslím si, že by jste si mohli na té škole užít s vojáky dost zábavy :D Užívej si a doufám, že tě vyberou do první řady ;) Přeji ti hodně štěstí se studiem a hlavně ať tě třeba potká (pokud už nepotkala) nějaká životní láska :3 Měj se. Hexii

Delfik

Člen
Repli, u tebe mě ten odchod mrzí hrozně :(
Přeci jenom, ty naše debaty a diskuze na TSku, ten čas strávenej s tebou je nezapomenutelnej. <3

20:50:11 - "Delfik" pokes you: Bohužel, teďko nerýmovaně... Víš, že na rýmy musím mít svojí chvilku. Měj se hezky Replíku a snad se alespoň jednou za čas stavíš na pokec.:) .

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Štval si mě jako helper i jako admin. Neustále si poukazoval na mé chování, vzhledem k mému věku. A teď když jsem se změnil jdeš pryč? Ok. Byl jsi dobrý admin a měl si dobré rozhovory :) a taky helper jsi byl celkem dobrý :D

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Si toho kluka ušatýho pamatuju ještě z lobby, kdy jsme oba byli helperové a psali jsme si.. :D tu je důkaz, že i autista to může dotáhnout na admina. :D Výjimečný, aktivní, ochotný člen AT. Vždy zabanoval bez keců, vždy pomohl bez keců. :p Tu asi není víc co psát, jen to ať se ti splní tvoje sny. ;)

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Ach repli :c Je škoda že odcházíš (jednou ta chvíle přijít musela) Byl si jeden z pohodových členů At.Vůbec sem tě neznala no,ale když sem tě aspoň trochu poznala na tsku takto bylo něco jiného :D Ale jsem ráda že jsem měla tu příležitost tě poznat...Někdy v životě přijdou důležitější věci než mc tak hlavně tu školu užívej (pokud tam budeš) Jednou se třeba stav až bude čas :eek: Měj se fajn a užívej rl :) Ps:sry za chyby píšu to na mobilu :S

AdamykaDev

Aktivní člen
Hodně štěstí R3pl1.Nikdy nezapomenu co jsi pro mě udělal a cenín si každého okamžiku s tebou.S odchodem Miseryho jsem musel použít krabici kapesníků.S touto zprávou jsem žebrák jelikož jsem všechny peníze utratil za kapesníky.Tvůj odchod mě mrzí asi nejvíce.Doufám ,že si mě ještě pamatuješ a snad se ještě někdy uvidíme ;) <3 Byl jsi mím vzorem po dlouhou dobu a ještě dlouho budeš Replouši ;) Nikdy na tebe nezapomenu Repli <3 Drž se! ;)

AdamykaDev

Aktivní člen
Hodně štěstí R3pl1.Nikdy nezapomenu co jsi pro mě udělal a cenín si každého okamžiku s tebou.S odchodem Miseryho jsem musel použít krabici kapesníků.S touto zprávou jsem žebrák jelikož jsem všechny peníze utratil za kapesníky.Tvůj odchod mě mrzí asi nejvíce.Doufám ,že si mě ještě pamatuješ a snad se ještě někdy uvidíme :emoji_wink: <3 Byl jsi mím vzorem po dlouhou dobu a ještě dlouho budeš Replouši :emoji_wink: Nikdy na tebe nezapomenu Repli <3 Drž se! :emoji_wink:
Omlouvám se za chyby ale ještě teď to se mnou třese :c :D

MrsRachí

Velmi známý člen
Normálně slzička ,že zrovna ty odcházíš :emoji_cry: Vážím si toho označení a taky nikdy nezapomenu na ty večery na tsku s váma všema :) No nic přeju ti hodně štěstí na nové škole a celkově in rýl lajf :) :emoji_wave:

kapr20

rybiška
Vidím že se to tu rada starších rozpadá :O Je to tvoje rozhodnutí a nikdo ti nebude branit v plnění tvého snu :) No nic víc se nedá dělat než popřat hodně štěstí :) Doufám jak dostáneš zbráň tak první kulka bude směr německo :D (doufám že víš kam miřím :D)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.