• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DrozdLP

#4ever
Budes mi chybět. Byl jsi skvělí admin. Chápu to a když už tam budeš nauč se pořádně střílet i v reálu.. Cg a přeji ti dlouhý život.

Dykol

Odpadlík
Hodně štěstí ty vojáčku :D Byl jsi hodně dlouho kolegou v AT a budeš tu chybět. Někdy dojdi ;)

ThomM_

No lifer (:
:emoji_cry::emoji_cry:Kde jsem já? :S Na mě se přece nedá zapomenout! :emoji_joy:

Je to škoda, přeji hodně štěstí ^w^ :emoji_sob::emoji_rage::emoji_cold_sweat:

Díky za vše, co jsi pro nás všechny na CM udělal. Myslím, že můžu v pohodě říct, že jsi byl jeden z nejlepších adminů, který jsem viděl. I když tomu ze začátku tak nebylo, čas z tebe udělal zkušenýho. :emoji_slight_smile: Samozřejmě mě štve, že jdeš pryč, ale co se dá dělat. :emoji_astonished:

Přeju ti hodně štěstí do budoucna a ať už budeš voják, nebo atomovej inženýr, tak doufám, že tě to užíví a bude tě to nějakým způsobem naplňovat. :emoji_smiley:

Pokud ta trocha volného času u tebe bude nevyužitá, tak tě všichni rádi uvidíme zpátky. :emoji_stuck_out_tongue: Ale to už je na tobě, měj se nejlíp! :emoji_wink:

zipo28

Člen
Doprčic. :( Miserka, Enuška a i Ty jo? RIP Craftmania. :) Nezbývá nic jiného, než Ti popřát ať se v životě daří. Ahoj pane s velkým "P..." :D

MARIMR008

ExAdmin
http://prntscr.com/dwhy5p
Je mi ľúto,že tak vyznamná osoba ako ty opúšťa projekt,do ktorého investovala dostatok svojho voľného času.
Je mi smutno,bolí ma srdce,keďže v určitej dobe si bol pre mňa niečo ako brat.
Nikdy nezabudnem na tie spoločné chvíľe či už na MC,alebo TS.
Dúfam,že raz budem mať tú česť ťa stretnúť v reálnom živote.
Nech sa ti darí vo všetkom čo pokladáš za správne...sila je stále s tebou. :)

MrMikeCZE

Aktivní člen
Replíčku, všichni z Craftmanie Ti přejeme hodně štěstí. :emoji_slight_smile: Jsi super týpek .. jsi zábavný, vážný, a hodný a spolehlivý Reploušek. ^_^ Budeš nám všem chybět .. a mě hlavně ty starý dobrý časy, kdy jsme se spolu smáli, hráli, bavili se .. to nikdy nezapomenu! .. Za tu dobu co jsem v AT jsem si Tě hodně oblíbil, neboť jsi byl vždycky originální, budeš mi chybět... Tak zůstaň takový jaký jsi ! :emoji_slight_smile:

Shirro_0

blink
Přeji ti hodně štěstí :emoji_slight_smile: ... popravdě jsem ani nečekala, že mě označíš, ale vážím si toho:).
Taky na tebe nezapomenu:emoji_wink:.

Flafy_

Hladový Builder
Co to tak rychle?.. :D
No nic replíno.. To, že si odešel mě mrzí a myslím si, že nejsem jediný. Proto ti tedy musím z celého srdce a za celý admin team poděkovat za to, co jsi pro nás udělal, že jsi s CM ušel velký kus cesty a pomohl ji posunout do nových rozměrů.
Je to bohužel život, někdo starý odchází a někdo nový přichází, ale ty jako ostatní si byl vyjimečný a na to se zapomenout nedá. Vzpomínej na mě i na celý AT jako na rodinu, která tě měla ráda a přeje ti hodně štěstí ať ti to vyjde.

A teď za sebe. Moc dlouho jsme se nemuseli, hlavně když si helperoval :D Ale teď v poslední době jsme se celkem začali bavit a zjistli jsme, že nejsme zas takový cementi jako dříve.. :-D Já ti děkuji za spolupráci a někdy se ukaž nebo napiš. Budu na tebe vzpomínat jako na repliho, kterýho jsem měl rád.

Naposledy.. Hodně štěstí do života, Snad ti to vyjde.
Flafík :3

Domíík

Velmi známý člen
Najprv Annie a teraz ty čo ste sa dohodli ? :D
No nič prajem vela štastia do reálneho života :)

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
@R3p_
Trochu zvážníme. Bude to trochu emoční průjem, takže jen pro otrlé.
Dost často jsme se hádali. Dodnes s úsměvem vzpomínám jak jsem tě poslal na vanille na procházku. Dal jsem ti souřadnice mého města, jenže ty souřadnice byly z Creative#1. Do toho pak začátek frakcí, kdy se AT rozštípil na Imperium a na ty druhé. Paradox toho všeho je ten, že frakce, které mezi nás vrazili klín nás taky spojili. Imperium zaniklo a nakonec jsem byl u vás i já. Pěkně jsme se vyblbli a ten idiom Repli už nebyl idiomem, ale kamarádem a kolegou.
Kdybych byl opravdu tím monstrem pojíající lidské duše a hodujícím na špatnosti světa, za které mne někteří považují a já jim tuhle tvář rád ukazuji, tak si tě nechám až mezi poslední.
A i když si pořád nesedneme v některých věcech (třeba hudební žánr) tak si myslím, že nám to přátelství i klapalo.

Tak to bude už konec. Zbytek mých pocitů obsáhne píseň, která je jedna z mých oblíbených.

Meiys

Aktivní člen
Psal se srpen roku 2016. Já vypotila status a Replik se ho chytil. :) Kvalitní slovní potyčka vyústila v to, že jsem si myslela, jakej magor tu adminuje. :p Ty jsi si zase myslel, co za děsnou ženskou tu zase má potřebu psát kraviny a hrát si na chytrou. :p Po nějaké době, díky frakcím, jsme to hodili za hlavu a já jsem za to neskutečně ráda! Z magora se stal major a to doslova. :) Děkuji Ti za vše, byl jsi admin, na kterého jsem se vždy obracela, když jsem cokoliv potřebovala. Vždycky jsi se staral a řešil všechno hned. To je tvoje veliký plus i do života. Věřím, že vše o co momentálně usiluješ bravurně zvládneš. Prostě a jednoduše Ty to dáš! :-D

Přeji Ti v životě jen to nejlepší! Zvládneš mnohé ... jen buď sám sebou. ;-)

Ahoj. :)

micik10

Kráľovná Narnie :*
NEEEEEEEEE :emoji_cry:
Každopádne, veľa šťastia na tej vojenskej škole. A tiež aj v normálnom živote :)

Tak čau, ty jeden Kód do Trezoru :D

Daniel10KD

Velmi Aktivní Člen
Zdravím vás, určitá skupina lidí ví o mém odchodu asi necelých pár minut a ted se to dozvíte i vy. Odcházím z AT a očividně už se nikdy na žádném sociálním či jiném projektu nikdy neobjevím. Dal jsem přednost studiu na vojenské škole a následné nastoupení do AČR, nejvíc mě sere, že nemám nic jistý a je to sázka na jednu kartu. Byla tady možnost CM nebo vojenská kariéra, která není vůbec jistá. No když tohle čtete, je asi jasný co jsem si vybral. Nebudu dál nic zdržovat, jdeme k tomu co jsem tady zažil atp.

Psal se srpen 28, roku 2015. Tehdy ještě R3pl1kat0r hrál na serveru asi nějaký týden nebo dva a už už si to štrádoval na web CM, aby si podal žádost o post v AT. Nojo, jenže tenhle blbeček nevěděl, že existuje i něco jako "Staff app" tak napsal wakovi, jestli může do AT. No když jsem zjistil co a jak funguje, podal jsem přihlášku. A ejhle, wejk odepsal, že mi nabízí helpera. Jakože WTF?! Nojo, asi šarm. Nevím. Jestli to wejku čteš, nemohl bych dostat odpověd? Díky. No a ten den měl replikator i první průser. No jasně, jak jinak. Ten pitomec si dal kick sám sobě s důvodem "Mějte se hezky" No a po domluvě jsem se uklidnil a začalo to jet dál. Uběhl nějakej pátek, přesněji něco přes půl rok a repli zatoužil po rajčátkách. Ze začátku to vypadalo slibně, jenže jsem "spamoval" wakovi a ten mě nakonec poslal do hájů zelených, že si mám počkat další měsíc. Tu další žádost jsem byl trpělivější a nakonec se to vyplatilo. Dostal jsem se mezi červenáky. Bylo to něco, snažil jsem se abych dokázal že na to mám. Nojo, radost upadala a já měl jen chvilkové záchvaty radosti z toho že jsem v AT. Čas šel, členové AT odcházeli, já zůstával... Ale proč? Proč já takovej průserář? Nojo kdo fí. Za tu dobu, co jsem tady, jsem asi 2. člověk, který je v tuto dobu nejdéle v AT v kuse. :emoji_astonished::emoji_astonished::emoji_astonished: Mám pocit že předemnou je radiko. Hele, poznal jsem vás neskutečně moc a pokusím se vás všechny napsat a něco k vám. Doufám že na nikoho nezapomenu a každej na to alespoň jednou číhne.

TAKŽE, úúúúplně první nej best bffinka topka prostě je @Superchick77, která na webu CM nebyla asi 94864687let, ale já jí stejně označím. Jsi úplně best nej holka, kterou jsem poznal a jsem za to neskutečně rád. Takhle super člověka jsem nikdy nepoznal. Fajn kámoška, at už jde o vanillu, bedwars, tsko. všechno boží <3 At už jsi kde jsi, jsi prostě top. Snad si to přečteš :3

Tohle prosímvás neberte, jakože že někoho seřazuju, jen jsem si čiku dovolil dát úplně na vrch.

@_MeTy_ ty roštáku jeden, my jsme toho spolu taky zažili úplně domrtě mrtinky moc a já jsem moc rád, že jsem tě mohl poznal. Jestli se na tu vojenskou dostanu a někdy bude čas, snad ti i prozradím svůj hlas, hele uvidíme. Jsi fajn hošík, super sranda s tebou. Vydrž čéče a snad si někdy pokecáme.

@Atoki, wtf co ty tady šéfe. Nikdo tě nezná, jen já a pár dalších. Ty jsi prostě NEJVÍC pohodovej týpek tady hele. Kámo, takovejch jako ty potřebuje CM nejvíc. Šéfe ty vydrž! Nikam neutíkej.

@Aywynka a hele voe. Co ty no? Nojo prostě kááááámoš žeooo. Hele sory že jsme spolu nakonec moc nehráli a kapínek se pohádali, já vím že ty víš že já vím že jsi super člověk. Všechna ta sranda s tebou, topofka.

@UbyGamer hele ty navazuješ na ejwynu. Prostě fajn vanillař kdysi, super pívípí Pepek. Snad zase začneš hrát na CM aktivně. Jsi fajn šéfík.

Hele, tady to utnem, protože fakt je vás moc a já zas nemám tolik času. Ted označím lidi, na který nikdy nezapomenu. @zuzik92, @Trewish, @Ropacint, @AweSanDy, @1KND1, @MrMikeCZE, @Bidlo, @bloudoveccz @BobmanCZ, @Brancesko, @Nedzdo, @The_Dave, @DrozdLP, @Fikiplay, @Filip6_CZ, @->Míša<-, @Krosta8, @Chemicky, @Grandpa_salami, @Grumex @MARIMR008 @_AnNie @Meiys @Hihijak_CZ @Luk4Zz_ @JaMegaHit @_Mititi_CZ @Inter @ItzzPandisMC @JacobSK_ @MrsRachí @Katusska @Kubrastig @Delfik @Marki35 @micik10 @Misery96 @Natálga. c: :3 @patule1215 @Radiko @Rejmond @ScipioCZ @ShijaskaCZ @Smexhy @stefanbabiak @_ImMiiskaa_ @_Olivierski_ @Flafy_ @Areigo @Starr @MCkatka @Matheus_CZ @kapr20 @BiGDiCeK @Čípek @Murphyn @ShadyCZ @SkateQue @Sprajtiik @TheStepan177 @_Shanny_ @MrZaky

No a poslední kulišák je @MrWakeCZ, ty roštáku jeden. Díky za tuhle úplně najz best zkušenost, kterou jsi mi dal a i přes těch 8bodíků ,nebo kolik jsem jich to vlastně měl, jsi měl nevyhodil. Vážím si toho a pevně věřím, že dál povedeš CM tak jako dosud. Zamáčkni slzu, jestli teda nějaká poteče a se ctí mě propusť ze služby. Konec generále!

DOUFÁM ŽE JSEM NA NIKOHO NEZAPOMNĚL, KDYBY NĚKDO BYL ŠPATNĚ OZNAČEN, OZNAČTE HO PROSÍM <3 DÍK
Replíku.. Ta sranda co jsme zažili tehdy ještě na prisonu je nepopsatelná :) Hodně štěstí ve vojenské kariéře. a v celém tvém životě

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.