• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kititi

NEJSEM MITITI
dyť říkám, že jsem ji hrál jen jednou a už mě tam nedostaneš... chce to hru pro více hráčů , třeba 8 lidí v jednom týmu, nestartne to pod 16 lidí a dva bronz spawny, dva iron spawny a 2x více goldů..
Nechceš to udělat ještě víc op? :)

CataClysm

Velmi známý člen
Designově je ta mapa nádherná, to respekt, builder zaslouženě, ale hrát na ní je občas na pytel..
-Takové to molo směr Střed -> Iron je celkem bolest, stráví se tam chvilka, než tam člověk položí první blok mostu, ty slaby by měly být upside-down.
-Díry, díry a zase díry... Ano, zvětšuje to dojem hloubky a tak, ale chodit přes tohle je nepříjemné, natož na tom bojovat.
-Na vesničana se dá velmi špatně dosáhnout, mohlo by to z těsných situacích znamenat celkem nefér výsledek, nebo přinejmenším nepříjemnost.
-Obrovská mapa na málo hráčů, trvá hrozně dlouho, než dojde k prvnímu boji a hledat posledního hráče je i s kompasem celkem challenge, zejména když se schová do některého z domečků.
-Hráč, který si s tyčkou kempne na listy u cesty na team ostrov znamená pro útočníka téměř zaručenou smrtelnou situaci. Říkejte si tomu "skill", ale za pouhou cenu 8 bronzů a ani ne nutné sebevraždy je tohle nevyváženost.
-Gold ostrov se dá s punch lukem držet ve dvou lidech prakticky až do soudného dne, na jiných mapách se to dá postupně obejít, ale tady to velikost mapy prostě komplikuje natolik, že je to jen těžko možné.

To jsou moje osobní výtky, postav se tomu, nechci slyšet žádné "tak ji nehraj)))))". Jinak ale mapa krásná, builder fakt zaslouženě. :)

MatikozZ

Velmi známý člen
Upřímně, možná bych na serveru místo FoxFire uvítal mapu Bastilla, ne tak moc po vzhledové, ale po praktické stránce. Tady jsem se na tu mapu připojil jako spectator a všude jsem viděl slaby v zemi... Velikost mapy je jak Skylake (ani ne) se čtyřmi ostrovy.

Kopsiq

Builder
Ták prečítal som si váše názory a musím povedať že som to trošku prehnal aj s tými pul blokmy ale aj z velkosťou mapy, jak som ju staval vôbec mi neprišlo na um že je až tak velká, na strede som vôbec nepočítal že sa nebude dať mid ubráňiť tyčkou, myslel som hlavne dosť miesta na pvp, a ospravedlňujem sa ak som to prehnal.. nemyslel som že tie pol bloky budu až také nepríjemné.. takže sa fakt moc ospravedlňujem.

CataClysm

Velmi známý člen
Ták prečítal som si váše názory a musím povedať že som to trošku prehnal aj s tými pul blokmy ale aj z velkosťou mapy, jak som ju staval vôbec mi neprišlo na um že je až tak velká, na strede som vôbec nepočítal že sa nebude dať mid ubráňiť tyčkou, myslel som hlavne dosť miesta na pvp, a ospravedlňujem sa ak som to prehnal.. nemyslel som že tie pol bloky budu až také nepríjemné.. takže sa fakt moc ospravedlňujem.
To klid, za to, že se s klackem nedá bránit mid jsem i rád, ale zase je ta tyčka hrozně OP na bránění postele, takže asi tak...jediný fakt velký problém je, jak silné jsou tady luky na midu a ta prodleva mezi souboji.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.