• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Od 27.3.2015 do 26.4.2015 trval největší BuildEvent na CraftManii, a dnes konečně jsou zde výsledky. Vyhodnocování probíhalo víc jak 7 dní a více méně to byla sranda (rofl). Každopádně bych chtěl poděkovat všem hráčům, kteří se v tomto eventu zúčastnili. Odvedli jste dobrou práci, i když většina to někde okopírovala, i přesto jsem hodnotil snahu aspoň to z těch/videí obrázků okopírovat. Když jsi nevyhrál/a nezoufej, budou další BuildEventy. Hodně hráčů, řekl bych 100+, nám odeslali ID na pozemek, na kterém ale nebylo nic, myslím si, že to je škoda.
quill.png
Celkem bylo podáno 721 přihlášek, hlasování bylo rozděleno na 3 kola. Vše se hodnotilo bodově od 0 do 10 bodů, 10 je tedy logicky to nejlepší. Postoupili pouze ti co něco postavili. V dalším kole se hodnotila kvalita, přesnost, kopírování, četnost pixelártů a v posledním třetím kole, bojovalo 50+ hráčů o ceny.
Třetí kolo je pod tímto příspěvkem ke stažení, kdyby jste se chtěli podívat na těch TOP 50. :eek:

Výsledky
Originální Minecraft tedy získává hráč sm7tvc. S celkovým počtem 49 bodů. Gratulujeme! (hungry)(hungry)

Dalších 20 hráčů dostanou MiniGames VIP, Creative VIP a libovolné VIP na Skyblocku/Survivalu! Jsou to tito hráči:
Mahoody, _Slokki_, TvojaMama69, yitlukas, verda8, _RexTv_, MatrixMan, minehd, Magicka_, mayconRR, EndikCze, Sniter_CZ, Ernie113, Mifo7, dejv13, czjacobs, SnowBall_CZ, Skypi_SK, girlx20.

Dalších 20 hráčů dostanou MiniGames VIP + Creative VIP:
Coooly00, luu_cupcake, MCGirlGamer, Lovskay, Lukiis, samygamer123, RobCraft, dominika1, AdisGames, MaRio, Kity23, krtek, spiguy, Isak_Lieback, ChrisFly81, Papezoaka, OliverSykes, marekmna10, ZedsBox, Zilzi

Dalších 13 hráčů dostanou Creative VIP:
Scheer, HexO_O, MforMarshmallows, CmcGhD, IceCraftHD, catwoman80, GenusCZ, EnderkaCZ, DanyGames2014, Lykos, TheKoumakCz, Skypi_SK, Skups

Upozornění
Hráč který vyhrál originální Minecraft, dostane klíč do 7 dní.
Hráči kteří vyhráli VIP, jim bude VIP aktivováno všem do 7 dní.

Na všechny pozemky se jde dočasně portovat pomocí /p tp ID
příklad: /p tp 16;16

Výsledková listina

Naposledny upraveno:

Kikush

Člen
Všem výhercům velká gratulace. :) Nebylo by špatné sem dát i ty jejich výtvory, aby jsme se mohli pokochat. Aspoň výhercův výtvor. :D Někdo má štěstí ve hře, někdo zase v životě, tak aspoň že ten život mi vychází. :D

HexO_O

Aktivní člen
Když jsem už tu chci se zeptat z jakého důvodu je VIP na každém serveru na craftmanii rozděleno?

Ayweed300x

Nic :(
Všem výhercům velká gratulace. :) Nebylo by špatné sem dát i ty jejich výtvory, aby jsme se mohli pokochat. Aspoň výhercův výtvor. :D Někdo má štěstí ve hře, někdo zase v životě, tak aspoň že ten život mi vychází. :D
Kikush, náš pan Majitel říkal, že sem ty výtvory dá (Spíš jen výtvor výherce). Ale nevím kdy... :).

SpexikEx

Führer
O můj bože,, Tohle se mi snad zdá... Dejte mi fakcu aď se probudím :D.. Tohle je fakt úžásné , jsem rád ,že se mi úsilí a čas který jsem do toho věnoval vrátilo ve výhru originálního Minecraftu , gratuluji všem .. kteří také vyhráli ,ale nižší cenu :) . A klaním se poraženým , že se také snažili ,ale neuspěli jako jiní . Smekám přede všema kdo dal do toho srdce , čas , úsilí . :) Toto je velmi šťastný den v mém životě a doufám ,že jich bude víc a ještě lepších něž je tento :) , Už nemám slov . jsem dojat :D.. Nechápu jak jsem mohl vyhrát. A doufám ,že se na předání klíče od originálního Minecraftu nějak domluvíme .

S pozdravem sm7tvc :)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Když jsem už tu chci se zeptat z jakého důvodu je VIP na každém serveru na craftmanii rozděleno?
Protože každý server, funguje sám na sebe. K čemu ti je VIP na skyblocku, když hraješ na survivalu? Má to celý svůj smysl, a hlavně nedá se tak ani krachnout :) jeden server podrží ten druhý a dohromady tvoří CraftManii :eek:
O můj bože,, Tohle se mi snad zdá... Dejte mi fakcu aď se probudím :D.. Tohle je fakt úžásné , jsem rád ,že se mi úsilí a čas který jsem do toho věnoval vrátilo ve výhru originálního Minecraftu , gratuluji všem .. kteří také vyhráli ,ale nižší cenu :) . A klaním se poraženým , že se také snažili ,ale neuspěli jako jiní . Smekám přede všema kdo dal do toho srdce , čas , úsilí . :) Toto je velmi šťastný den v mém životě a doufám ,že jich bude víc a ještě lepších něž je tento :) , Už nemám slov . jsem dojat :D.. Nechápu jak jsem mohl vyhrát. A doufám ,že se na předání klíče od originálního Minecraftu nějak domluvíme .

Napíšu ti to tady do zpráv!:)

Ayweed300x

Nic :(

Poklekni, Arture :'DD

HexO_O

Aktivní člen
Zajímalo by mě jak vypadal výtvor výherce. Musel to být nějakej masterpiece...

Též bych ctěla moc poděkovat Wakeovi a celému ATeamu za to že pro nás udělaly soutež o takový drahý produkt. Výhercovi gratuluji a doufám že si toho užije.

Kikush

Člen
Zajímalo by mě jak vypadal výtvor výherce. Musel to být nějakej masterpiece...

Též bych ctěla moc poděkovat Wakeovi a celému ATeamu za to že pro nás udělaly soutež o takový drahý produkt. Výhercovi gratuluji a doufám že si toho užije.
Napiš na Creativu /p tp 2;103 a budeš na jeho pozemku, kde je celý jeho výtvor. ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.