• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dnešním dnem do AT přibude několik posil.
Jelikož probíhal nábor na helpery a my jsme museli přečít všech 130 přihlášek a poté projít 15 lidí na pohovoru, tak tento nábor byl celkem náročný, ale společně jsme si to užili.

Kdyby jsme mohli, tak vezmeme všechny co postoupili do druhého kola, bohužel jsme museli vybrat pouze 3.
Chtěl bych vám tedy představit nové helpery kteří hrají na serveru pod přezdívkou

Všichni kteří nebyli vybráni, tak nezoufejte. Připravujeme pro vás další nábor! :emoji_slight_smile:

Gratulujeme a hodně štěstí!

Komentáře

Status
M
Gratuluji všem! :) Já si odnesl jednu velkou vzkušenost. Zároveň grauluji Flafymu,vedení a Kubroj,který občas rozesmál celou čekací room na výsledky. :D Ještě jednou díky!

Ahoj,
podla mňa by WidowmakerCZ nemal byť Helper.
Ten WidowmakerCZ, ktorý zverejnoval moje osobné údaje. Ten WidowmakerCZ, ktorý deň čo deň nadával na BW je v AT.. :D (Miesto neho by tam mal byť @iJuhan) :D

Ahoj,
podla mňa by WidowmakerCZ nemal byť Helper.
Ten WidowmakerCZ, ktorý zverejnoval moje osobné údaje. Ten WidowmakerCZ, ktorý deň čo deň nadával na BW je v AT.. :emoji_smiley: (Miesto neho by tam mal byť @iJuhan) :emoji_smiley:
To sice ano, ale to ti je docela k ničemu, až najdeš jeho nadávky když bude helper, tak si klidně můžeš napsat na něho stížnost..

Už se tu rozjížděj debaty kdo má, a nemá být v AT. Já osobně si myslím že to byl velký úspěch, a že tyto posily hodně pomohou ;) Gratulíno všem :)!

Též bych chtěl všem poblahopřát k tomu, že byli vybráni a ostatní, co se dostali až k pohovoru mají našlápnuto k tomu, aby se při příštím náboru dostali až do AT :)

PS: Omlouvám se za svou nepřítomnost, občas jsem se tam ukázal (v nenápadném přestrojení :D ), ale nemám zde dobré připojení k internetu. Byl jsem totiž na cestách, které jsem neočekával v době, kdy se stanovilo datum pohovorů.

Též bych chtěl všem poblahopřát k tomu, že byli vybráni a ostatní, co se dostali až k pohovoru mají našlápnuto k tomu, aby se při příštím náboru dostali až do AT :emoji_slight_smile:

PS: Omlouvám se za svou nepřítomnost, občas jsem se tam ukázal (v nenápadném přestrojení :emoji_smiley: ), ale nemám zde dobré připojení k internetu. Byl jsem totiž na cestách, které jsem neočekával v době, kdy se stanovilo datum pohovorů.
A nebyl si náhodou v cukrárně s malýma krosťárkama?

TEST

Žádný uživatel není online.
Status