• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jste spokojeni ze bude prison 2.0 ?

• Ano konecne od znova

Votes: 18 66.7%
  • Ano

Votes: 5 18.5%
  • Ne

Votes: 3 11.1%
  • Nikdy, kez by sme mely stejne skore

Votes: 1 3.7%

• Total voters
    27
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Presdem se omlouvam za pravopis jsem nyni prihlasen na mobilu Prohledaval jsem ruzne prispevky a pry bzde prison 2.0 od znovu a vse se restartuje k prestige I
A money 0$ opravdu? Musi se to restartovat chudaci co na tom tvrde drou a sou u prestige VII a najednou toto plz o vyplneni mini dotazniku

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Ano, bude to odznovu. Je to dobře, aspoň se nebudou moc Ti, co mají dejme tomu prestige VII a X biliónů money vychloubat, a zase si zahrajou něco, co je míň OP, a záleží jen na nich, jak s touhle šancí naložej.

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Ale vymaze se i tvuj tezce vydrenej ucet ok nemak X trilionu ale 600B u prestige IV rank Z a uz jsem si chtel uzit prestige V no jo :emoji_slight_frown:
Vymazal se ti účet, protože se mazalo 90% neaktivních hráču (jenich účty na prisonu).

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Ahoj,
Z
Upřímně nechápu, o čem zde vlastně píšeš. Jednou jsem se o prisonu bavil na discordu s Wakem (majitelem), a bylo mi řečeno něco typu: "Bude nový prison 2.0 kde to začne odznova, avšak ten první prison zůstane nedotčený takový jaký je." A jinak, nevěř všem drbům :D

Presdem se omlouvam za pravopis jsem nyni prihlasen na mobilu Prohledaval jsem ruzne prispevky a pry bzde prison 2.0 od znovu a vse se restartuje k prestige I
A money 0$ opravdu? Musi se to restartovat chudaci co na tom tvrde drou a sou u prestige VII a najednou toto plz o vyplneni mini dotazniku
DOTAZNIK VYSLEDKY!!! : a)70% b)20% c) 0% d)10% Dekuji tem co hlasovaly!

Heman_pvp

Aktivní člen
Ja mám 196T a neplačem a na Prison 2.0 sa teším
btw. sepiyak ma 4Q
Vole já ty svoje Prašulky *(300T) klidně hodim do koše ...
Přiznávám, že stejně budu hrát na Pr1, protože tam mám kámoše, ale pokud se tady někdo chce stát tou "jedničkou" tak myslím, že Pr2 je pro vás dobrý začátek.

Heman_pvp

Aktivní člen
Vole já ty svoje Prašulky *(300T) klidně hodim do koše ...
Přiznávám, že stejně budu hrát na Pr1, protože tam mám kámoše, ale pokud se tady někdo chce stát tou "jedničkou" tak myslím, že Pr2 je pro vás dobrý začátek.
Btw. My mission - hotovo
Zvládl jsem si splnit Prisoňácký sen, možná jsem ho splnil ještě víc než jsem chtěl xD

Ahoj,
Z
Upřímně nechápu, o čem zde vlastně píšeš. Jednou jsem se o prisonu bavil na discordu s Wakem (majitelem), a bylo mi řečeno něco typu: "Bude nový prison 2.0 kde to začne odznova, avšak ten první prison zůstane nedotčený takový jaký je." A jinak, nevěř všem drbům :emoji_smiley:
Aha tak diky to je aspon kapka super

Daniel10KD

Velmi Aktivní Člen
Jsou to diskuze a diskuze. Wejk nedávno psal, že budou data zachována, je také možné, že budou zachovány oba servery prisonu T. J Prison 1.0 a Prison 2.0

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Jsou to diskuze a diskuze. Wejk nedávno psal, že budou data zachována, je také možné, že budou zachovány oba servery prisonu T. J Prison 1.0 a Prison 2.0
Však jo. On se každej chodil ptát k Wakovi na discord, a každýmu většinou říkal něco jiného. Proto potom docházelo k hádkám a neshodám jestli se to opravdu restartuje, či ne.

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Ano, bude to odznovu. Je to dobře, aspoň se nebudou moc Ti, co mají dejme tomu prestige VII a X biliónů money vychloubat, a zase si zahrajou něco, co je míň OP, a záleží jen na nich, jak s touhle šancí naložej.
No tak to já sem asi zadupanej do země protože hraju jen Prison a už vidim jak po mě ti, co měly předtim Quadriliony budou žebrat... :/

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Tak keď to bude odznovu tak aspoň pozemky nech nám zachovajú veď to je iný world....
cc. je tu něco jako PM na webu? rád bych něco řekl ale měl bych tu miliardu facepalmů... což ted' budu mít...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.