• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dnešním dnem do AT přibude několik posil.
Jelikož probíhal nábor na helpery a my jsme museli přečít všech 130 přihlášek a poté projít 15 lidí na pohovoru, tak tento nábor byl celkem náročný, ale společně jsme si to užili.

Kdyby jsme mohli, tak vezmeme všechny co postoupili do druhého kola, bohužel jsme museli vybrat pouze 3.
Chtěl bych vám tedy představit nové helpery kteří hrají na serveru pod přezdívkou

Všichni kteří nebyli vybráni, tak nezoufejte. Připravujeme pro vás další nábor! :emoji_slight_smile:

Gratulujeme a hodně štěstí!

Komentáře

Status
áno má to dôvod ten ze tu asi prevláda názor originálka je lepšia ako warez tak preto originálky zvýhodníme na úkor warez :emoji_smiley: alebo je tu ešte jedna moznost ze proste správcovi sa to nechce prenastavovat tak to urobí takto a je mu jedno ze niekto s warez chce byt helperom :emoji_smiley: tak teraz uz len rozmýšľam čo z toho to je :emoji_smiley:
Je to kvůli bezpečnosti.. pochop to :)

Nehodlám číst předchozí konverzaci a vezmu to tak "jakože to tu nikdo nepopisoval", když to teda mám vysvětlit já znovu :D

Takže. V podmínkách je uvedeno, že musíš mít originální Minecraft (tato podmínka může být splněna až poté, co bude daný uživatel úspěšně přijat do admin týmu, ale s tím, že nedostane práva, dokud nebude mít právě originální Minecraft)

Proč?
Protože WAREZ účet nemá vlastně žádnou ochranu. Pokud Budeš mít účet WhiteGuyXXX a jsi "pouze" warez hráč, tak může být někdo jiný, kdo si koupí originální Minecraft na nick WhiteGuyXXX a bude hrát za tebe, jelikož pokud se připojí někdo v "online-mode" (nebudu dlouze vysvětlovat proces přihlašování na server, je to zbytečné pro tento příklad), tak nemusí psát login, ale rovnou ho to připojí a jeho účet je chráněn právě ze strany Mojangu.

Tím pádem by hráč, který si na tvůj nick koupí originální Minecraft, hrál za tebe a měl tvé pravomoce, jakožto např. toho Helpera.

Z tohoto důvodu každý člen admin týmu musí mít originální Minecraft. Snad to vysvětlení takto stačilo :emoji_nerd:

Tím pádem by hráč, který má koupený Minecraft a podpořil vývojáře, musel vlastně za cenu toho, že si koupil Minecraft, chce mít originálku a mít skin, musel dávat 2x heslo. To nedává smysl.

Z toho důvodu u nás je "premium login" nebo také to lze nazvat jako "auto-login", kdy vlastně ten hráč není zbytečně vyzván k opětovnému zadání hesla, když už ho jednou musel zadávat v launcheru.

Ano, to heslo sice zadá (víceméně) jen jednou do launcheru, ale stále tam to heslo je. Vlastně se dá říci, že zakoupením originálního Minecraftu se tím posune jen místo, kde musí hráč zadávat heslo a také právní povinnosti, které vznikají při potížích se ztraceným heslem.

Zároveň také, kdyby musel hráč s originálním Minecraftem zadávat heslo, tak zde bude vznikat další problém, jako mám například já na některých nejmenovaných serverech. Jelikož nemají premium login a všichni, bez ohledu na to, zda jsou Warez či originálky, musí zadávat heslo, tak někdo se předemnou zaregistroval na můj nick a já už přijdu na server pouze s hláškou "/login heslo", přičemž toho heslo neznám a už mám smůlu. Vznikají z toho další potíže, kdy já musím jít za majitelem serveru, dokázat mu, že jsem to vážně já, že to je můj účet atp..Proč, když si zaplatím za Minecraft s tím mám mít více problémů, než když ho koupený nemám?

Tím pádem by hráč, který má koupený Minecraft a podpořil vývojáře, musel vlastně za cenu toho, že si koupil Minecraft, chce mít originálku a mít skin, musel dávat 2x heslo. To nedává smysl.

Z toho důvodu u nás je "premium login" nebo také to lze nazvat jako "auto-login", kdy vlastně ten hráč není zbytečně vyzván k opětovnému zadání hesla, když už ho jednou musel zadávat v launcheru.

Ano, to heslo sice zadá (víceméně) jen jednou do launcheru, ale stále tam to heslo je. Vlastně se dá říci, že zakoupením originálního Minecraftu se tím posune jen místo, kde musí hráč zadávat heslo a také právní povinnosti, které vznikají při potížích se ztraceným heslem.

Zároveň také, kdyby musel hráč s originálním Minecraftem zadávat heslo, tak zde bude vznikat další problém, jako mám například já na některých nejmenovaných serverech. Jelikož nemají premium login a všichni, bez ohledu na to, zda jsou Warez či originálky, musí zadávat heslo, tak někdo se předemnou zaregistroval na můj nick a já už přijdu na server pouze s hláškou "/login heslo", přičemž toho heslo neznám a už mám smůlu. Vznikají z toho další potíže, kdy já musím jít za majitelem serveru, dokázat mu, že jsem to vážně já, že to je můj účet atp..Proč, když si zaplatím za Minecraft s tím mám mít více problémů, než když ho koupený nemám?
Skvěle řečeno, a díky ;)

Ono je to i v pravidlech, že neručíme za ztrátu warez účtu. Ochranu mají právě tím, že mají /login. V případě zjištění, že nějaký uživatel si úmyslně změní Nick na něčí, kdo zde hraje pod warez účtem, tak mu bude udělen nejvyšší trest. Jinou ochranu udělat nemůžeme, protože jsme takový "semi-origo server". Čímž je myšleno to, že jsme pro originální Minecraft i pro warez.

TEST

Žádný uživatel není online.
Status