Tak se měj chlapeahoj :emoji_slight_smile: dnes jsem se rozhodl že asi skončím s minecraftem ... nevím, už mě to nějak nebaví, ale někdy si uřčitě zahraju :emoji_slight_smile:
(teď jako vždy děkovačka :emoji_smiley
@_MrBlade = blejde vždy když jsi na serveru a já ti napíšu že tam je hacker tak ty ho natočíš (pokud nejsi afk :emoji_smiley
@omgmen = omgmene tobě budu dále sbírat fotky do bulváru :emoji_smiley: (btw. super videa :emoji_stuck_out_tongue
@Katusska = katuš :emoji_smiley: jsi super kámoška :emoji_wink: (jen jsi málo aktivní :emoji_frowning
@Misery96 = tebe znám už jako admina a hl. admina :emoji_smiley: gl v rl
@PinGy_ = Pingvíne tebe znám už jako IPenguin :emoji_slight_smile: hodně sme spolu hralí bw ! :emoji_astonished:
@Radiko = super helepr :emoji_wink: (ani nwm od kud se známe :emoji_frowning
@annacola = jéj ségra co ty tu děláš ? :emoji_smileyD ale ne :emoji_smiley: jsi super ségra :emoji_smiley:
@Krosta8 krosto tebe znám už jako helpera, admina, hl.admina a vedení :emoji_smiley: jsi super člen v AT :emoji_wink:
@FantiikCZ = fanto :d tebe znám už asi 3 měsíce a jsi super helepr :emoji_slight_smile
@Potomek = potomku tobě jsem dělal dříve otroka, ale už mě to přestalo bavit jak jsi mě furt zavíral do "klece" :emoji_expressionless: :emoji_smiley:
@Nurtuka = Nurte tebe znám z YT :emoji_wink: mega mě baví tvoje videa :emoji_smiley
@JakubJakub9 = Kubo ty jsi náš spolužák a můj nejlepší kámoš z RL :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_wink:
@Carol = ty naše prasátko :emoji_smiley: jsi super sestřenice ! :emoji_wink:
@Flafy_ = tebe znám už jako hl.admina (jak jsi byl před tím :emoji_zipper_mouth: :emoji_smiley jsi super (hl)admin :emoji_stuck_out_tongue:
@Rejmond = ok Soud
@DzonyEff_ = džone tebe znám taky docela dlouho :emoji_smiley: jinak se musíš vrátit do AT ! :emoji_frowning:
@SwiftyCz = Swifte ani nwm proč jsi mě na lobby jednou začal urážet :emoji_frowning: jinak byl jsi super kámoš :emoji_wink:
@JanusCZ super builder :emoji_stuck_out_tongue: nemám co dodat :emoji_smiley:
@MrProchyCZ = ml plochi sk tebe znám ze SW ... jsi super kámoš :emoji_slight_smile:
@Dykol = Dykole FAKT MUSÍME někdy zajít na kebab :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_smiley: :emoji_smiley: :emoji_smiley: :emoji_smiley:
@VeleMarw = Márwe my se známe myslím že z BW nebo z vanilly :emoji_smiley:
@Brancesko = brances tebe znám jako helpera, admin a youtubera.
@Ropacint = Rope byl jsi super helper a jsi super admin :emoji_wink: jen tak dál
(už se mi tady nejtějí vypisovat všichni lidi který znam :emoji_smiley: kdyby jsem na někoho zapomněl, tak mi napište :emoji_smiley: .... jo, a ještě někdo... :emoji_stuck_out_tongue
@MrWakeCZ největší poděkování patří tobě, že jsi založil tak super server! :emoji_wink:
tak bay :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_wink:
jen jsem to spatne napsal...nebudu 100% jen si dam pauzuTo je jako umřel mi pes, ale mužeš si ho nechat.
dikMůůne tak gl :} ... ale nemusím :emoji_hugging::emoji_joy: hlavně někdy napiš proboha :emoji_rage:
cs
// pauza na CM // :dd...
A já jsem kde? Né budš mi chybět, a ukaž se nám ať nezapomeneme jak vypadáš jasný?ahoj :emoji_slight_smile: dnes jsem se rozhodl že asi skončím s minecraftem ... nevím, už mě to nějak nebaví, ale někdy si uřčitě zahraju :emoji_slight_smile:
(teď jako vždy děkovačka :emoji_smiley
@_MrBlade = blejde vždy když jsi na serveru a já ti napíšu že tam je hacker tak ty ho natočíš (pokud nejsi afk :emoji_smiley
@omgmen = omgmene tobě budu dále sbírat fotky do bulváru :emoji_smiley: (btw. super videa :emoji_stuck_out_tongue
@Katusska = katuš :emoji_smiley: jsi super kámoška :emoji_wink: (jen jsi málo aktivní :emoji_frowning
@Misery96 = tebe znám už jako admina a hl. admina :emoji_smiley: gl v rl
@PinGy_ = Pingvíne tebe znám už jako IPenguin :emoji_slight_smile: hodně sme spolu hralí bw ! :emoji_astonished:
@Radiko = super helepr :emoji_wink: (ani nwm od kud se známe :emoji_frowning
@annacola = jéj ségra co ty tu děláš ? :emoji_smileyD ale ne :emoji_smiley: jsi super ségra :emoji_smiley:
@Krosta8 krosto tebe znám už jako helpera, admina, hl.admina a vedení :emoji_smiley: jsi super člen v AT :emoji_wink:
@FantiikCZ = fanto :d tebe znám už asi 3 měsíce a jsi super helepr :emoji_slight_smile
@Potomek = potomku tobě jsem dělal dříve otroka, ale už mě to přestalo bavit jak jsi mě furt zavíral do "klece" :emoji_expressionless: :emoji_smiley:
@Nurtuka = Nurte tebe znám z YT :emoji_wink: mega mě baví tvoje videa :emoji_smiley
@JakubJakub9 = Kubo ty jsi náš spolužák a můj nejlepší kámoš z RL :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_wink:
@Carol = ty naše prasátko :emoji_smiley: jsi super sestřenice ! :emoji_wink:
@Flafy_ = tebe znám už jako hl.admina (jak jsi byl před tím :emoji_zipper_mouth: :emoji_smiley jsi super (hl)admin :emoji_stuck_out_tongue:
@Rejmond = ok Soud
@DzonyEff_ = džone tebe znám taky docela dlouho :emoji_smiley: jinak se musíš vrátit do AT ! :emoji_frowning:
@SwiftyCz = Swifte ani nwm proč jsi mě na lobby jednou začal urážet :emoji_frowning: jinak byl jsi super kámoš :emoji_wink:
@JanusCZ super builder :emoji_stuck_out_tongue: nemám co dodat :emoji_smiley:
@MrProchyCZ = ml plochi sk tebe znám ze SW ... jsi super kámoš :emoji_slight_smile:
@Dykol = Dykole FAKT MUSÍME někdy zajít na kebab :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_smiley: :emoji_smiley: :emoji_smiley: :emoji_smiley:
@VeleMarw = Márwe my se známe myslím že z BW nebo z vanilly :emoji_smiley:
@Brancesko = brances tebe znám jako helpera, admin a youtubera.
@Ropacint = Rope byl jsi super helper a jsi super admin :emoji_wink: jen tak dál
(už se mi tady nejtějí vypisovat všichni lidi který znam :emoji_smiley: kdyby jsem na někoho zapomněl, tak mi napište :emoji_smiley: .... jo, a ještě někdo... :emoji_stuck_out_tongue
@MrWakeCZ největší poděkování patří tobě, že jsi založil tak super server! :emoji_wink:
tak bay :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_wink:
super kamos!A já jsem kde? :emoji_smiley:
jasne dal jsem si jen pauzua ukaž se nám ať nezapomeneme jak vypadáš jasný? :emoji_smiley:
DDD Ok dík za super kámoše, aaah hned je to lepší pocit Dsuper kamos! :emoji_wink: :emoji_stuck_out_tongue:
jasne :emoji_smiley: dal jsem si jen pauzu
trebaaaaa...... super bw hrac !ehm ehm mune kde jsem ja napsanej ?! :emoji_smiley:
Jooo tak se chova bracha k segře :emoji_smiley: To znám z vlastní zkušenosti :emoji_stuck_out_tongue:prej super ségra xdddd ty modřiny jsou od koho? xddddddddd
Třeba se s ní neloučil. Jenom jí tu označil jako hráčku se kterou se přátelí jak v reále, tak na CM. A nikde se nepíše, že to je rozlučka a že by se s ní nějako loučil.Proč ségra ? Cždyť se s ní vidíš každý den ne? :emoji_smiley: lol
*bye byeTak bay bay kamaráde..