Carbon
TYVOE PSOJEDY
Nezblázni se. Kdyby jsem mohl víc, tak jsi tam i ty. -.-A já jsem co... vzduch ? Auťáku (cs kejo nebo kubro, to neni nadávka on je totiž auťák na zádech).
Nezblázni se. Kdyby jsem mohl víc, tak jsi tam i ty. -.-A já jsem co... vzduch ? Auťáku (cs kejo nebo kubro, to neni nadávka on je totiž auťák na zádech).
Tím "nezblázni se" chceš říct že nejsem blázen ? Jsi mě teď urazil (Nezblázni se. Kdyby jsem mohl víc, tak jsi tam i ty. :emoji_expressionless:
Ty už jsi hlasoval\,??? Jestli ne napiš mě tam plz D Za ten banner si to zasloužim ≤3 ≤3Tím "nezblázni se" chceš říct že nejsem blázen ? :emoji_slight_frown: Jsi mě teď urazil :emoji_slight_frown
Pořád čekám na profilovku xd a jo hlasoval sriTy už jsi hlasoval\,??? Jestli ne napiš mě tam plz :emoji_smiley Za ten banner si to zasloužim ≤3 ≤3
Nemá smysl dál žít, nikdo mě nemá rád... cs uvidíme se v Minecraftovym pekle ...Pořád čekám na profilovku xd a jo hlasoval sri
Já nejdu do pekla :emoji_slight_frown: Já jdu přímo do inferna >:vNemá smysl dál žít, nikdo mě nemá rád... cs uvidíme se v Minecraftovym pekle ...