Carbon
TYVOE PSOJEDY
Nezblázni se. Kdyby jsem mohl víc, tak jsi tam i ty. -.-A já jsem co... vzduch ? Auťáku (cs kejo nebo kubro, to neni nadávka on je totiž auťák na zádech).
Nezblázni se. Kdyby jsem mohl víc, tak jsi tam i ty. -.-A já jsem co... vzduch ? Auťáku (cs kejo nebo kubro, to neni nadávka on je totiž auťák na zádech).
Tím "nezblázni se" chceš říct že nejsem blázen ?Nezblázni se. Kdyby jsem mohl víc, tak jsi tam i ty. :emoji_expressionless:
Ty už jsi hlasoval\,??? Jestli ne napiš mě tam plzTím "nezblázni se" chceš říct že nejsem blázen ? :emoji_slight_frown: Jsi mě teď urazil :emoji_slight_frown![]()
Pořád čekám na profilovku xd a jo hlasoval sriTy už jsi hlasoval\,??? Jestli ne napiš mě tam plz :emoji_smileyZa ten banner si to zasloužim ≤3 ≤3
Nemá smysl dál žít, nikdo mě nemá rád... cs uvidíme se v Minecraftovym pekle ...Pořád čekám na profilovku xd a jo hlasoval sri
Já nejdu do pekla :emoji_slight_frown: Já jdu přímo do inferna >:vNemá smysl dál žít, nikdo mě nemá rád... cs uvidíme se v Minecraftovym pekle ...