• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lyfe

anarchic
8 večer už bylo, chtěl bych vědět nějaký "následky" co se bude dít dál třeba s těmi co je na ně negativní ohlas :D

Delfik

Člen
8 večer už bylo, chtěl bych vědět nějaký "následky" co se bude dít dál třeba s těmi co je na ně negativní ohlas :emoji_smiley:
No, vzhledem k tomu, že tam každý může napsat cokoli, aniž by to byla pravda a kolikrát chce, tak by nějaké postihy byly úplně mimo mísu. :emoji_smiley:
Názory se pouze danným členům předají a je na nich, jak s nimi naloží a co si z nich vezmou . :emoji_slight_smile:

Každému, kdo to chtěl, tomu jsem to poslal. Navíc tam k tomu chtěl Wake přístup, takže čekám, že pro něj to taky hraje nějakou roli, ty názory od lidí na jeho AT. Sám se občas ptá, jak se prezentujeme před lidma, takže proč by to bylo k ničemu? :emoji_smiley:

Neznamená, že když hned po skončení dotazníku nebyl nikdo vyhozen, že by to bylo k ničemu. Nechci házet špínu na AT. Chci, aby si lidi z AT vzali něco z tý kritiky a třeba se vyvarovali věcem, který dělají špatně. Také to mohlo fungovat jako takový motivátor, protože spíš tam byly slova chvály. ;)

Samozřejmě pokud bude ze strany hráčů velká nespokojenost, může dojít k nějaké změně postu, ale to už není na mně, ale na vedení.

A pokud není někdo spokojen, že vás nechávam vyjádřit si vlastní názor, tak už vám asi není pomoci. :emoji_scream:

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Každému, kdo to chtěl, tomu jsem to poslal. Navíc tam k tomu chtěl Wake přístup, takže čekám, že pro něj to taky hraje nějakou roli, ty názory od lidí na jeho AT. Sám se občas ptá, jak se prezentujeme před lidma, takže proč by to bylo k ničemu? :emoji_smiley:

Neznamená, že když hned po skončení dotazníku nebyl nikdo vyhozen, že by to bylo k ničemu. Nechci házet špínu na AT. Chci, aby si lidi z AT vzali něco z tý kritiky a třeba se vyvarovali věcem, který dělají špatně. Také to mohlo fungovat jako takový motivátor, protože spíš tam byly slova chvály. :emoji_wink:

Samozřejmě pokud bude ze strany hráčů velká nespokojenost, může dojít k nějaké změně postu, ale to už není na mně, ale na vedení.

A pokud není někdo spokojen, že vás nechávam vyjádřit si vlastní názor, tak už vám asi není pomoci. :emoji_scream:
Někteří prostě mají radši chválu a lezení do zadku než kritiku :))))))

Cheap_

(・∀・ )
zymbex se vrátila ze záhrobí, aby zhejtila ateam
BULVÁR!
Jak rychle se vrátila do země on-line uživatelů, tak rychle se odebrala mezi pohřbené, zabanované uživatele. Její ego jí bohužel nedovolí chovat se dle přiměřených měřítek. :emoji_nerd::emoji_pouting_cat:

Cheap_

(・∀・ )
Vzhledem k tomu, že jednotlivé formuláře byly ukončeny, prozatím tento topic zamykám.

Jestli-že bude chtít @BobmanCZ či někdo z AT napsat nějaké shrnutí či cokoliv jiného, nechť tak učiní.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.